Wij hebben een andere auto gekocht en zijn super goed en vriendelijk geholpen door Martien Damen . Na onze zeker slechte ervaring vorig jaar bij opc Tilburg is het in den Bosch een stuk beter.

Selskapet har svart
Ik heb op 19-8-2026 gebeld om een afspraak te maken voor de 1ste servicebeurt van mijn Opel Vivaro. Heb eerst 10 min aan de telefoon gehangen om iemand van de klantenservice te krijgen, deze heeft... Vis mer
Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Vis mer
Selskapet har svart
het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
het contact gedurende de werkzaamheden was goed
De verkoper was een leuke jongen die ons netjes heeft geholpen met de auto die we hebben gekocht
Communicatie van mossel uit vriendelijk gevraagd mijn te bellen als hij niet op tijd klaar is niet gebeld zelf moeten bellen dan was er iest besteld volgende dag zal ie klaar zijn weer bellen niet klaar omdat ze zaterdag niet werken maandag gebeld krijgt niet te pakken zullen ze een mail sturen dinsdag gebeld was hij al zaterdag klaar maar was vergeten door te geven 4 dagen auto kwijt had toch wel een excuus of iest anders gekregen maar nee wel een rekening van 650 euro
Goede service , goed telefonisch bereikbaar
Onderdelen die besteld moesten worden werden we terug gebeld en alles perfect geregeld.
Vraagstelling was om mijn Ampera in de ochtend te keuren en dat is perfect gegaan. Als eerste aan de beurt en Omstreeks 9.30 uur klaar. Grandioos.

Svar fra Van Mossel Opel - Den Bosch
Redelijk goede service. Wel enigzins onduidelijk waar het verplichte afleverpakket nou over gaat want het is een volledig elektrische auto dus al die smeerpunten/middelen en noem maar op wat er bij verbrandingsmotoren bij komt is niet van toepassing. Dergelijke kosten zijn denk ik onnodig. Voertuig had ook niet de laatste software update dus dag na de aankoop zelf gedownload en geïnstalleerd. Als je dan die afleverkosten toch op de rekening wil zetten zou ik dat softwarematig helemaal up to date afleveren.
Ik ben ontzettend goed geholpen door Nick.
Hij dacht mee met met mij naar de zoektocht voor een passende andere auto.
Bedankt !
Storingsonderzoek heeft 250 euro gekost zonder resultaat terwijl ik het zelf als leek zonder elektrotechnische tekening in een uurtje heb opgelost. Heb er spijt van dat ik er niet eerder zelf aan begonnen ben.
Ook worden terugbelafspraken niet nagekomen en is er niemand meer aanwezig als ik polshoogte ga nemen wat de status van de APK is.
Een nieuwe Opel Corsa gekocht. Heel goed geholpen, fijn gesprek, klantvriendelijk en zeer oplossings gericht. Zeer tevreden, ook over de auto zelf. Ben en blijf tevreden klant.
Super service en heel goed geholpen thnx voor de snelle service
Na contact met de garage nu onder de service uit laten lezen, na aankoop van een auto bij hen. Dat is netjes.

Svar fra Van Mossel Opel - Den Bosch
Mooie auto kunnen kopen voor een voor ons acceptabele prijs. Ik vond de verkoper een beetje pusherig.

Svar fra Van Mossel Opel - Den Bosch
Na 18 uur garagebezoek is er een probleem opgelost. Het andere probleem hebben ze opgegeven.
Ondanks de drukte op 15 oktober kon toch de storing op dezelfde dag nog verholpen worden. Klasse en prima service. Veel dank.

Svar fra Van Mossel Opel - Den Bosch
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.