N.a.v mijn verzoek op de onderhoudsbeurt te kunnen wachten, kreeg ik telefoon, dat dit niet mogelijk was. Huurauto moest nog gevonden worden, was ontiegelijk smerig. Waarvoor uiteindelijk n nette o... Vis mer

Se hva andre synes
Goede service en klantvriendelijk. Alleen wel jammer dat we naar Tiel ipv omgeving Gouda waar wij wonen moesten voor een wat betere prijs.
Selskapet har svart
We hebben onze Nissan Ariya opgehaald en uiteindelijk was dit niet onze auto spijtig genoeg maar we zijn echt geweldig behandeld en er werd met ons gezocht naar een passende oplossing voor ons. We zij... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Forhandler av kjøretøy
- Bruktbilforhandler
Om Van Mossel Nissan - Tiel
Skrevet av virksomheten
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktopplysninger
Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Nederland
- 0344 621 818

Profiteer nu van topdeals!
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nette behandeling aandacht voor de…
Nette behandeling aandacht voor de klant meelopen naar de auto en praatje maken .stel ik zeer op prijs

2e hands Nissan gekocht
2e hands Nissan gekocht. 2006. Maar zonder radio code. Nissan Tiel gebeld en binnen no time de code gevonden in hun administratie. Geen dag zonder muziek. Niet eens bij hun gekocht, super klantvriendelijk. Top service

Svar fra Van Mossel Nissan - Tiel
Alles netjes volgens afspraak gegaan.
Alles netjes volgens afspraak gegaan.
En vriendelijk te woord gestaan.
Mijn ervaring is goed.

Svar fra Van Mossel Nissan - Tiel
wordt altijd snel en correct geholpen
wordt altijd snel en correct geholpen, vriendelijke monteurs.

Svar fra Van Mossel Nissan - Tiel
zeer goede Nissan dealer!
Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook vonden we Sam een topverkoper die naar je luistert en waar mee te onderhandelen valt. Kortom een hele fijne ervaring!

Svar fra Van Mossel Nissan - Tiel
Ik kan niets anders dan 5 sterren…
Ik kan niets anders dan 5 sterren geven. Heel duidelijk aangegeven wat de plannen zijn en alle werkzaamheden keurig uitgevoerd zonder verassingen achter af.

Aankoop Nissan qashqai
Zeer goede aankoop van onze qashqai, Sam is een goede en prettige verkoper.
Erg tevreden met het afleveren van de auto en uitleg ,een reëel bod op de auto die we hebben ingeruild.

Goede MG servicepunt
Goede uitleg over de werkzaamheden.
Er is een goede plek om te werken, koffie corner is prima.
Werkzaamheden goed uitgevoerd inclusief nieuwe software.

Doen wat ze zeggen
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen

Svar fra Van Mossel Nissan - Tiel
het was een fijne ervaring daar het snel was gebeurd
het was een fijne ervaring daar het onderhoud snel en netjes werd uitgevoerd en dat mijn auto werd gewassen, top (bedankt hier voor)
dit alles onder het genoot van een kop koffie

Zeer goede service
Zeer goede service, snel en accuraat. Konden na het vastdraaien van de los zittende wieldoppen weer veilig op pad

Svar fra Van Mossel Nissan - Tiel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.