Audi Q4 Etron gekocht. Zeer tevreden. Netjes en vriendelijk ontvangen, in gesprek gekomen met Sem Vermeulen. Die ons professioneel en vriendelijk tewoord stond en onze vragen goed kon beantwoorden... Vis mer

Selskapet har svart
Wat fijn om zo ontvangen te worden. Afgelopen vrijdag hebben we de knoop doorgehakt en heerlijk de auto Audi besteld! Wat zijn we fijn geholpen door Rob,lekkere koffie gehad en proef rit gemaakt. Op... Vis mer
Selskapet har svart
Afgelopen woensdag mijn nieuwe auto opgehaald bij de audi garage in Tilburg. Super vriendelijk geholpen door Gert. Neemt de tijd om alles duidelijk en overzichtelijk uit te leggen zodat je daarna vo... Vis mer
Selskapet har svart
Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald. Tot nu toe erg tevreden ermee. Super geholpen door Stijn van Gils. Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd! Kunnen ve... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vandaag nieuwe Audi A5 Avant Quattro opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. TOP afgeleverd door Gert Schriek! Deze dealer is zeker een aanrader voor wie Audi wil rijden, wat een mooie showroom.

Svar fra Van Mossel Audi
Zeer vriendelijk ontvangen, Professionele en zeer goede uitleg over de auto. het was aan het aan het einde van de dag maar Gert Schriek nam er echt alle tijd voor. Een echte Audi ervaring!

Svar fra Van Mossel Audi
Vandaag Audi Q4 bij van Mossel in Tilburg opgehaald. Geweldig geholpen door Gert Schriek. Uitgebreide instructies en uitleg gekregen. Super ervaring. Ik kom zeker terug!
Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Svar fra Van Mossel Audi
Hele goede uitleg gehad van Gert Schriek. Hij is alle onderdelen bij langs gegaan in de auto en heeft echt de tijd voor ons genomen. Zeer goede ervaring!

Svar fra Van Mossel Audi
Super ervaring, we zijn goed geholpen en zeer gastvrij ontvangen door Gert.

Svar fra Van Mossel Audi
Altijd goede service, vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd om alles uit te leggen.

Svar fra Van Mossel Audi
Deze week een nieuwe audi q6 hier opgehaald. Van begin tot eind goed op de hoogte gebracht over de status van de auto en uiteindelijk ook hele netjes afgeleverd met alle service wat je verwacht en hoort te krijgen. Deze dealer is zeker een aanrader voor wie een audi zoekt. PS best man Sales Gert Schriek( aanrader!)

Svar fra Van Mossel Audi
Erg goede ervaring gehad met Sjors bij van Mossel. Van begin tot eind goed en prettig geholpen!
Afgelopen dinsdag heb ik mijn nieuwe auto opgehaald. Het gehele traject, van verkoop tot en met aflevering, is perfect verlopen.
Speciale dank aan Gert Schriek, die mij gedurende het hele proces uitstekend heeft begeleid.

Svar fra Van Mossel Audi
Onlangs heb ik een Audi gekocht bij Van Mossel in Weert. Ramon heeft me bij dit proces super goed geholpen. Hij had veel geduld, dacht goed met me mee op het gebied van financiering en verzekering én maakte van de aflevering een feestje. Ook door de rest van het team ontzettend prettig ontvangen. Goede ervaring!
Afgelopen vrijdag heb ik mijn nieuwe Audi opgehaald. Ik ben uitstekend geholpen door de mensen en ze hebben mij duidelijk alles uitgelegd! Heel erg bedankt!

Svar fra Van Mossel Audi
Goede ervaring met Halil. Zeer veel kennis, rustig en klant vriendelijk.
In alles komt de kwaliteit en klasse die je van Audi verwacht terug.

Svar fra Van Mossel Audi
Onwijs vriendelijk personeel (Gert en Stijn) en goed geholpen van begin tot einde. Auto zag er strak uit, de onthulling was leuk en we alle details van de auto zijn haarfijn uitgelegd.

Svar fra Van Mossel Audi
Goed geholpen en duidelijke uitleg gehad, geholpen door Maarten van Vugt.
Goed geholpen door Sjors! Bedankt voor de goede zorgen. Erg blij met mijn nieuwe auto.
Vorige voor de 2x in 4 jaar een Audi A3 mogen ophalen! Wát een feestje maakt salesman Gert ervan. Hij legt handig, snel, duidelijk én met een vlotte glimlach de kleine details uit. Fijn om hier voor de 2x van Gert zo’n mooie en fijne auto te mogen ontvangen. Van Mossel Audi, Tilburg, dáár verstaan ze hun vak! Gr. Max uit Gouda

Heel fijn geholpen door Sjors. Goede service. Zeker een aanrader 😊
Begin december 2025 onze eerste elektrische auto gekocht. Vier maanden later is deze geleverd. De eerste erg aangename kilometers zijn gemaakt. Het contact met Van Mossel Audi (Gert) was eveneens prettig. De uitleg van Stijn bij het afleveren van de auto was uitstekend.

Svar fra Van Mossel Audi
I came to Audi Van Mossel in Tilburg for APK and to fix parking sensors that were not working, After few hours I learned that service was not able to identify the reason why sensors are out of order. Despite that failure they charged me €235 for this unsuccessful diagnosis.
My take is the following:
1) Audi Van Mossel should not charge premium rates for the work of incompetent staff
2) They should not charge for nothing (as no effect whatsoever was achieved.
3) Audi should make client aware that even if they do nothing they will charge him €235 for an hour of work
Draw your own conclusions. For me it was first and the last time. Big disappointment.

Svar fra Van Mossel Audi
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.