Van Delft Slotenmaker Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden onszelf buitengesloten en werden ontzettend snel geholpen. De slotenmaker was vriendelijk, kundig en professioneel. Hij kreeg ons zonder enige schade weer naar binnen. Heel fijn geholpen op... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn erg tevreden over jullie service. Kapot slot van de buitendeur en de volgende dag stonden jullie al op de stoep.Het was geen eenvoudige klus, een oude deur waar geen hoekje gelijk aan is.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het slot van onze achterdeur was kapot; dit bleek een heel bijzonder slot te zijn waarvoor niet 1-2-3 een alternatief voor handen was. Uiteindelijk bleek het niet mogelijk een vervangend slot te beste... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De ervaringen betreffen de periode december 2025 tot april 2026. De opname was slecht: geen enkele informatie over mogelijkheden bijv. over de kleur van security strips. Grote vertraging in de leverin... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Låsesmed
  2. også i
  3. Akutt låsesmed

Skrevet av virksomheten

☎ 010-2736300 | 24/7 bereikbaar, schadevrij deur openen, slot vervangen, inbraakschade, buitengesloten | Onze monteur is binnen 27 minuten bij jou | Bel nu!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel en vakkundig

Monteur heel vriendelijk en kundig. Snelle reactie en is op afgesproken tijd aanwezig. Ik beveel van Delft zeker aan

5. november 2025

Onbetrouwbaar, ongeloofwaardig en intimiderend

Mijn waarschuwing en advies voor iedereen: vermijd dit bedrijf, laat geen reparaties uitvoeren en schakel alleen andere bedrijven hiervoor in. De kans is anders groot dat u, net zoals ik en zoveel anderen, bestolen en opgelicht wordt.
Ik hoop anderen tijdig te kunnen waarschuwen voor de oplichtingspraktijken van dit bedrijf en vraag daarom dit zoveel mogelijk te delen en bekendheid te geven. Hun handelwijze moet gestopt worden.

De hendel van mijn (houten) schuifpui zat vast waardoor deze niet meer open kon. De medewerker aan de telefoon wist meteen wat het probleem was - overigens zonder mij dat precies uit te leggen - en zou een monteur sturen. Volgens de monteur was er iets ‘binnenin’ afgebroken en moest de schuifpui eruit getild worden, waarvoor hij een collega moest bellen om te helpen. Deze collega kwam even later en beide heren hebben eerst buiten een tijd staan praten en roken. Daarna heeft de collega geholpen met het uittillen en weer inzetten van de schuifpui, waarna de heren buiten weer een tijd hebben staan praten en roken. De monteur had tijdens zijn werkzaamheden diverse keren aangegeven dat de reparatie € 580,- zou gaan kosten + € 119,- voor een nieuw slot, totaal € 699,-. Hij stelde ook dat een houten schuifpui, zoals bij mij, veel beter en degelijker was dan een kunststof exemplaar. Bij betaling vroeg ik om de faktuur maar volgens de monteur zou dat automatisch via hun systeem gaan en zou ik de email met faktuur al ontvangen hebben voordat hij het pad was afgereden. Na een half uur nog steeds geen mail met faktuur, maar wel de monteur aan de deur die om nog eens € 400,- vroeg, bovenop de reeds betaalde € 699,-. Reden was dat hij van een kunststof schuifpui was uitgegaan en mijn schuifpui van hout was. Op mijn vraag dat hij dat in die 3 uur dat hij bezig was geweest toch al had kunnen zien en ook dat hij diverse keren het bedrag van € 580,- had genoemd, was steeds zijn antwoord: ‘Mijn mond was sneller dan mijn hoofd’. Uiteindelijk heb ik betaald omdat ik me, als vrouw alleen, niet veilig voelde met dit dwingende heerschap in huis. Een uur later ontving ik een email met 2 fakturen, 1 van € 699,- en een tweede van € 1.099,-., beide met dezelfde omschrijving: ‘Schuifpui wielen en GU systeem en profielcilinder’. Vandaag ontving ik opnieuw een email met ‘bedankt voor uw vertrouwen en in de bijlage vindt u de factuur’ met als bijlage een faktuur met de omschrijving ‘herzien foutieve factuur’ met een bedrag van -€ 699;-.

De review die ik, op hun verzoek, op de website had geplaatst is niet te vinden. Inmiddels heb ik gelezen dat andere gedupeerden dezelfde negatieve ervaringen als ik hadden met dit bedrijf, zoals terugkomen van de monteur om nog meer geld te vragen, een verhoging van 70% op de afgesproken prijs (wettelijk niet toegestaan), intimiderend gedrag, etc. Deze berichten zijn een extra bevestiging van mijn oordeel over dit bedrijf: onbetrouwbaar en dubieus. Zij opereren ook onder verschillende namen, adressen en telefoonnummers.
Wees gewaarschuwd.

25. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent service with quick and…

Excellent service with quick and professional approach! I locked myself out early in the morning and the technician was with me within 60 minutes even when I was in another city. The phone operator was great too, friendly and professional, immediately switched to English due to my limited Dutch vocabulary. The price was as agreed on the phone. Fully recommend
this service!

18. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel, vakkundig en niet duur. Top service had sleutels aan de binnen kant van de deur laten zitten, toen ik naar werk ging. Via VVE. Dit bedrijf, als aanrader gekregen. Binnen een uur was het opgelost, en tegen een mooie prijs. Absoluut geen afzetter. Je krijgt telefonisch wat het kost. En de medewerker die de deur kwam maken vriendelijk en zeer professioneel.

13. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteravond helaas terug moeten vallen op Slotenmaker van Delft omdat ik mijn sleutels vergeten ben en de deur voor het gemak ook nog op het nachtslot had gedraaid nadat we naar buiten zijn gelopen.
Na wat langer wachten dan telefonisch doorgegeven (uurtje werd 1,5 uur) was de slotenmaker er. Tussendoor ben ik hier ook correct over gebeld door de slotenmaker zelf.
Het slot kon helaas alleen maar uitgeboord gaan worden, maar dat snap ik ook wel gezien de deur zelf.
Daar stond ik vooral verbijsterend naar te kijken, de cilinder sloten waren recent vervangen voor Vesper SKG*** sloten die onder andere uitboor bescherming moesten hebben. Deze sloten waren niet geleverd door Slotenmaker van Delft, dus ook niet hun verantwoording.
Met ongeveer 10 minuten en zonder al te veel geluid was deze uitgeboord en de deur geopend, niet wat je hoopt te zien, maar wat wel heel erg prettig was in deze situatie.
Alles bij elkaar een ervaring en desillusie rijker voor wat betreft de SKG*** norm en de veiligheidsargumenten.
De prijs van €139, dat was me al bekend en is normaal als je bedenkt dat het zondagavond is en je een slotenmaker hebt die kennis, ervaring en gereedschap heeft.

10. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De afspraak is wat verlaat maar we…

De afspraak is wat verlaat maar we werden keurig(2x)op de hoogte gehouden. De beide medewerkers -vriendelijk, beleefd en netjes te werk -gingen direct aan de slag en waren voor zover we konden zien volledig bekend op het gebied van pui reparatie. De klus werd dan ook tot onze volle tevredenheid geklaard.

8. august 2025

Super goed!

Ik ben heel erg tevreden over de service van deze slotenmaker. Ze waren snel ter plaatse en het probleem was snel maar goed opgelost. De prijs was netjes, zeker gezien de snelheid en kwaliteit van het werk. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare slotenmaker!

25. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onzettend tevreden over de service van…

Onzettend tevreden over de service van Van Delft Slotenmaker! Monteur was snel ter plaatse en heeft mijn deur snel en vakkundig opengemaakt.
Telefonisch ook transparant over de prijs, geen onverwachte kosten. Zeker goedkoper dan andere slotenmakers!
Daarnaast was de monteur ook erg vriendelijk en professioneel.
Absoluut een aanrader als je snel hulp nodig hebt!

19. juli 2025

Niet transparant- te mijden

Heel sterk het gevoel dat ze gebruik maken van de urgentie van het probleem om exorbitant hoge prijzen te offreren. Neen dank je! En vervolgens 85 euro voorrijkosten aanrekenen om 5 min naar het slot te kijken!
Waardeloos! Andere slotenmaker heeft het probleem gefixt voor 1/7 van de prijs
Nooit meer!

25. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv