Rob was binnen een kwartier ter plaatse Heeft slot uitgemboord en cilinder vervangen. Echt super service voor een zeer nette prijs. Rob alsnog gedankt voor de service
Se hva andre synes
Gebruik dit bedrijf niet! Ze zijn echt onbetrouwbaar: ze kwamen twee uur laat, hun pinautomaat was kapot en ik moest contant geld gaan zoeken en bij de tweede afspraak hadden de de verkeerde hendel m... Vis mer
Uitstekend. Van te voren heldere informatie over de totale kosten (vaste prijs). Op zondagmorgen binnen anderhalf uur bij ons in Den Haag. Ook volgens afspraak. Tussentijds nog gebeld dat hij er over... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Slotenmaker | Slot Kapot | Sloten vervangen | Buitengesloten | Ingebroken | ☎ 088-2003200 Slotenmaker.Nu© staat voor u klaar staat in HÉÉL Nederland
Kontaktopplysninger
Eksterstraat 8, 3083XB, Rotterdam, Nederland
- 088-2003200
- Info@Slotenmaker.Nu
- www.slotenmaker.nu
Super service
Rob was binnen een kwartier ter plaatse
1 ster is teveel....
Worst experience in Netherlands in…
Worst experience in Netherlands in terms of service. Price is not transparent ( only verbally made and they don't stick to the price). They also don't stick to their promised arrival time. It can be an hour later than previously agreed.
Don't do business with them if you don't wanna leave a bad taste in your mouth.
Transparantie over tarieven
Omdat ze zelf niet transparant zijn hierbij hun tarieven:
* voorrijkosten: altijd 84 euro. op de website staat van niet, maar dat is niet waar. Je betaalt ze altijd: of ze plussen het bij de uiteindelijke prijs of je betaalt het los. Ongeacht de afstand of tijd.
* Vervangen driepuntssluiting: 650 euro. De 389 die ze adverteren is alleen nieuwe plaatsen als je het zegt vooraf.
* Beschadiging aan eigendommen worden niet vergoed of vervangen, ondanks beloften
* plaatsen van noodslot: 150 euro. Let op, ze zeggen dat het borg is, maar veranderen later van verhaal of verhogen de uiteindelijke prijs met 150 euro.
* emails worden niet beantwoord, tenzij het om verkoop gaat
* afspraken worden enkel telefonisch of verbaal gemaakt, niets schriftelijk, dit om later het verhaal aan te kunnen passen. Neem dus vooral de gesprekken met afspraken op.
Wees dus goed gewaarschuwd alvorens je met hen in zee gaat. Informeer vooral eerst bij andere bedrijven naar de prijzen.
Dit bedrijf is echt schandalig
Dit bedrijf is echt schandalig. Onze buren hadden al eerder slechte ervaringen met dit bedrijf en ik zag ze vandaag op de snelweg andere bestuurders van de weg duwen en begroeten met een middelvinger. Groot licht seinen, geen geduld hebben en met 140+ over de snelweg jagen. Jochie met een staart en een bril achter het stuur.. wat een vertoning & uithangbord voor je bedrijf maar uit andere recensies blijkt ook al dat het een louche bedrijf is.
Ga niet in zee met dit bedrijf!
Ga niet in zee met dit bedrijf!
Je word compleet opgelicht...goedkoopste van het goedkoopste en lelijk beslag wat ze leveren en wel de hoofdprijs rekenen.Verder zijn onze kozijnen kapot gefreesd,zien er niet meer uit.zelfs de schroeven van 1 slot zijn 4 verschillende en te groot ze passen niet eens.ook geen rvs schroeven voor een buitendeur wat dus gaat roesten.daarna geen enkel contact meer bij klachten.je word niet meer te woord gestaan, niet via de telefoon en ook niet op mail.ben gewaarschuwd.
ik schrijf nooit reviews maar hier wil ik toch echt even anderen voor waarschuwen!
Wegblijven
Wegblijven! Veel betalen, geen service! Ze lzten je keihard in de steek als ze het geld geïncasseerd hebben!
Schuifpuireparatie: NIET DOEN!
Vanwege een zeer stroef lopende schuifpui dachten wij aan een nieuwe schuifpui, maar hebben we eerst voor de optie gekeken om hem te laten repareren.
Via internet bij Van Delft Slotenmaker terecht gekomen (helaas niet verder gekeken naar reviews op het internet).
Ik heb gebeld met de dame en uitgelegd dat we aan een nieuwe schuifpui zitten te denken, maar dat een reparatie misschien ook een optie kon zijn.
Mevrouw zei dat het waarschijnlijk de wielen zouden zijn en als we deze zouden vervangen dan zou hij weer prima lopen en makkelijk weer 20 jaar meekunnen. Kosten: EUR 580,00.
Aangezien een nieuwe schuifpui letterlijk het tienvoudige kost, leek me dit een goede oplossing.
De monteur kon snel komen, dus dat was top!
Aangekomen bij de schuifpui, opende hij hem een paar keer en zei hij: "Dit zijn zeker de wielen! Nieuwe monteren en het is opgelost!"
Een kleine anderhalf uur later, zaten de nieuwe wielen erin, maar liep de schuifpui nog steeds enorm stroef. Ietsje lichter aan het begin, maar normaal open ging hij niet. Op dat moment werd er door de monteur pas verder gekeken en ging hij me wijzen op het kozijn. De schuifpui liep daarom aan en dat kon niet met wielen worden opgelost (het aanlopen kon je gewoon zien op de schuifpui zelf!!).
Dit was het beste wat hij kon doen en of ik even de EUR 580,00 kon afrekenen. Hier kon hij niets aan doen.
Na mijn klacht te hebben geuit bij het kantoor en het verzoek een coulance toe te passen op het bedrag, omdat er niets is opgelost, werd mij een andere monteur toegezegd die langs zou komen om het te beoordelen.
Ik heb gelijk gezegd dat die tot dezelfde conclusie zal komen, maar daar werd niets mee gedaan.
En ja, monteur komt langs en komt met dezelfde conclusie: ligt aan het kozijn en daar kunnen de nieuwe wielen niets aan veranderen.
Goede reden voor een coulance op EUR 580,00 lijkt mij, aangezien ik alsnog een nieuwe schuifpui moet laten plaatsen.
Helaas krijg ik op mijn verzoek hierop, dat zij helemaal niets gaan doen, aangezien ze zelfs een andere monteur kosteloos hebben langs gestuurd. Zij kunnen er verder niets aan doen, dus pech gehad.
Conclusie: het zijn geen specialisten die eerst kijken wat de oorzaak is, maar gelijk hun kunstje doen.
Voor dit kunstje betaal je ook nog eens de absolute hoofdprijs aangezien er genoeg andere bedrijven het voor de helft doen (deze offertes kreeg ik helaas in mijn spambox, dus niet tijdig gezien).
Voor coulance, begrip of een goede prijs ben je hier echt aan het verkeerde adres.
Jammer!
Deze slotenmaker is echt te vertrouwen
Deze slotenmaker is echt te vertrouwen. Ben een keer mega opgelicht en erg huiverig. Deze kunt u gerust kiezen. Butengesloten. En met een handige tool zonder schade deur geopend. Wat waren wij blij. Prijsafspraken vooraf en geen bulshit! Fijn dat er ook eerlijke slotenmaker zijn! Super bedankt!
Je wordt aan het lijntje gehouden
Elke keer dat je belt word aangeven dat de slotenmaker er bijna is. 2 uur later blijkt dat deze er nog niet is en dat eigenlijk onduidelijk is wanneer deze kan komen.
Je wordt aan het lijntje gehouden met de veronderstelling dat elke andere slotenmakers oplichters zijn. Gekke praktijk en zodoende klantonvriendelijk.
GEEN GELD TERUG na retourzending slot
Ik heb een opzetslot besteld bij deze winkel. Helaas was het een te klein slot voor onze deur, dus moest ik deze retour zenden. Ik heb het slot retour gezonden met de juiste papieren zoals gemaild door slotenmaker.nl. Tot op heden nog steeds geen geld retour gekregen. Meermaals gemaild en ‘men’ zou er achter aan gaan. Heel laks en bijzonder klantonvriendelijk!
Veel te duur, klantonvriendelijk. Vraag zelf vooraf tarief!!!
Deze week gebruik gemaakt van hun diensten. Binnen 10 minuten werd een afgebroken sleutel uit de slot verwijderd. Maar wij moesten hier 125 euro voor afrekenen! Terwijl dit bedrijf in ons eigen dorp ligt, en er dus nauwelijks aanrijtijd is. Het was ook geen spoedklus, maar netjes ingepland binnen een week. Op de website staat dat ze scherpe prijzen hanteren. Het is niet duidelijk hoeveel, en ze vermelden dit niet van tevoren. Toen we schrokken van het bedrag kregen we te horen dat we de prijs vooraf hadden moeten vragen. Zeer klantonvriendelijk. Op mijn verzoek van coulance werd niet ingegaan. Snel verdiend voor 10minuten.... niet okay!
Extremely bad service
Extremely bad service. Had an appointment booked with that company at a certain time slot, that time slot got streched from 3 hours to 5. Several times promised to be there in 30 mins or 45 mins. During last call heard that the monteur is not coming and i'd better get a quote from the competitor. No apologies, no explanation. What a sucky business philosophy!
Ze hingen gewoon de telefoon op
Gebeld of ze een slot willen vervangen in een raam omdat we het sleuteltje kwijt zijn. Kreeg een vaag figuur aan de lijn. Klonk niet professioneel. Kreeg als antwoord: dat doen we niet en hij hing bot op. Een slotenmaker die geen raamsloten vervangt? Klopt toch niet?

Svar fra Slotenmaker.Nu©
Schade, te hoge kosten en slechte klachtbehandeling
Via slotenmaker.nu kwam ik in contact met Van Delft Slotenmaker. Voor het openmaken van het slot van een tussendeur en het opnieuw plaatsen van een slot kon ik maar liefst € 240,- afrekenen. Dit terwijl de deurpost bij het openmaken flink beschadigd werd en het slot op internet ongeveer € 11,- kost.
Op de klacht die ik indiende, werd pas na aandringen gereageerd. Het bedrijf beweerde dat de schade te verwaarlozen is - terwijl uit foto’s anders blijkt - en de prijs voor het slot (€ 125,-) marktconform is. Ga niet met dit bedrijf in zee: men levert slecht werk voor een veel te hoge prijs.
MENSEN OPGELET DOE GEEN ZAKEN MET DIT…
MENSEN OPGELET DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!!
Bericht 2:
(Zie eerst bericht 1 hieronder)
Vervolgens heeft het bedrijf slotenmaker.nu een ‘zeer professionele’ reactie terug geplaatst (oordeelt u zelf maar of u het ook zo ‘professioneel’ vindt overkomen)
Maar om een reactie aan u terug te geven.
Als u aangeeft zo’n transparant bedrijf te zijn. Vraag ik mij af waarom u niet eerlijk bent. Ik kan al het contact wat VOORAF met uw bedrijf heb gehad, laten nalezen. Daarin staat NIETS over eventuele schade bij de werkwijze van jullie werknemers of de apparatuur die jullie gebruiken.
Het is echt belachelijk dat u dit meerdere keren als excuus gebruikt.
Check bijvoorbeeld de website ook nog even, daar staat uiteraard NIETS over eventuele schade die jullie maken.
Wat ik heb aan jullie heb voorgesteld is een voorstel ter compensatie van de schade. Daarin kan je als ‘professioneel‘ bedrijf in contact gaan met je klant en kijken hoe je er samen uit kan komen.
Dat scheelt jezelf een slechte review! Ik hoef u niet eens af te schilderen als een waardeloze onderneming. Dat heeft u door uw werkwijze en reactie achteraf geheel aan uzelf te danken.
Nogmaals mensen.. ik zou zeker niet nog eens met dit bedrijf in zee gaan. Voor je het weet heb je schade.. en schuiven ze de gemaakte schade ook nog eens af op de klant.
Bericht 1:
Pas geleden een mooie aanbieding tegen gekomen voor een meerpuntssluiting.
De prijs was afgesproken 319,- inclusief montage en btw.
Op 29-11-2019 een slot laten monteren door dit bedrijf.
Echter na de montage, was er zowel aan de binnen als buitenkant van de deur schade gemaakt door hun werkwijze/apparatuur.
Vooraf is dit uiteraard niet vermeld dat dit zou kunnen gebeuren en op het moment van aflevering is hier niet over gesproken.
02-12-2019 een mail gestuurd met onze klacht en gevraagd voor een oplossing.
Echter kregen wij hier een mail op terug met de volgende mededeling; ‘de montage is zeer scherp geprijsd en vooraf hebben wij u op de hoogte gesteld van evt gemaakte schade aan schilderwerk’.
Alles staat zwart op wit qua afspraken/informatie, over evt schade is uiteraard niks vermeld. Ook bij de advertentie op hun website pf überhaupt op hun website is niks te vinden over evt schades bij montage (Verassend) Voordat het geplaatst werd zijn de monteurs (2 jonge mannen) hier ook niet over begonnen. Enkel wat 1 van hun tussentijds zei was; ik kan amper aftekenen op de binnenzijde van de deur zo donker is de kleur. Waarop ik lachte en zei; ja dat is kort geleden allemaal geverfd. Waarop hij zei; maar verder lukt het wel hoor, ik krijg alles voor elkaar.
Na de reactie van de mail heb ik telefonisch contact gezocht daar ik het niet eens was met hun antwoord.
Ik gaf aan niet vooraf op de hoogte te zijn gebracht dat er evt schade kon ontstaan aan het schilderwerk door hun manier van werken/apparatuur gebruik. Het antwoordt van de desbetreffende dame aan de telefoon was; ‘dan had u daar naar moeten vragen’ en ‘we zien de brief wel verschijnen van je advocaat’
Kortom mensen laat je niet in de maling nemen door deze oplichters, slechte informatie voorziening over hun werkzaamheden:risico’s, slecht aflever werk en zeer klantonvriendelijk.
Rip off
Watch out, non-trustworthy company. Although the quality of the work was OK they “accidentally” charged 10 times the agreed amount (EUR 1429.-) via PIN payment. The company does not respond to claims to repay the EUR 1300 rip off. Tel. of company 085-0613333369 and mobile 06-13333369.

oplichting
€ 150,00 euro borg voor een noodslot moeten betalen. omdat meneer het probleem niet ter plekke op kon lossen. meneer vertelde dat dit bedrag met de eventuele rekening verrekend zou worden. Hij zou het slot meenemen en zijn collega's er naar laten kijken. Uiteindelijk is zonder overleg of akkoord besloten dat ze het slot hadden gemaakt en we even een schandalig bedrag van 530 totaal moesten betalen. Ik zei niet akkoord te zijn met het bedrag en vroeg mijn slot terug. Meneer gaf aan dat dit niet kon omdat ons slot was weggegooid en we een nieuwe kregen. achteraf kregen we dus te horen dat wij ons slot niet terug konden krijgen omdat ze onderdelen van ons huidig slot hebben vervangen door een paar nieuwe. dus nog geen eens voor een nieuw slot maar voor een paar nieuwe onderdelen op mijn huidig slot moeten wij € 530,00 betalen !!? we waren zelfs bereid tot 400,00 te gaan om het maar opgelost te hebben ondanks dat ze zonder akkoord ons op hoge kosten hebben gejaagd. maar hun oplossing is nu toch dat we toch ons oude slot op kunnen komen halen en het noodslot in de deur meteen mee terug moeten nemen.

Goede ervaringen prima bedrijf
Goede ervaringen prima bedrijf! Monteur professioneel en netjes, prijs meer dan redelijk! Alles snel en volgens afspraak geregeld dus ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Snelle en correcte vervanging van mijn…
Snelle en correcte vervanging van mijn slot. Nette en vakkundige monteur.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.