Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Vis mer
Selskapet har svart
Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze... Vis mer
Selskapet har svart
Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Vis mer
Selskapet har svart
Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.
Buys Ballotstraat 19, 4207 HT, Gorinchem, Nederland
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel vlot verlopen. Zaterdag mijn gsm opgestuurd en woensdag stond het aangegeven bedrag op mijn rekening. Geen discussie, geen onduidelijkheid.
Heel fijne ervaring.

Bevestigen ontvangst
Betaling volgens aanbod
Geld binnen 24 uur ontvangen
Goed geregeld
Duidelijke instructies

Svar fra Prioont
Fijne service en snelle reactie, kon de status van het product niet meer aanpassen maar via de mail een goed ander bod gekregen.
Nu nog wachten op de betaling maar ik pas mijn review aan als dat is gebeurt.
Ik zou het zeker nog een keer overwegen om hier mijn oude toestel te verkopen.

Svar fra Prioont
Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service.
Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven.
Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in contact gesteld met klantendienst. Deze was zeer behulpzaam, en duidelijk uit op een gelukkige klant: ik kreeg (kleine) korting op een andere gsm of kon kiezen voor terugbetaling.

Svar fra Prioont
In eerste instantie was ik wat huiverig om mijn toestel te versturen. Het pakket werd op een afhaalpunt geleverd, waardoor ik ook wat angstig werd dat het niet goed zou gaan. Vrijdag op de post gedaan. Maandag kreeg ik bericht dat het pakket ontvangen was en dinsdagochtend stond het afgesproken bedrag op mijn rekening. Nette afhandeling. Ga zo door!

Svar fra Prioont
Ik werd ontzettend snel, eerlijk en zorgvuldig geholpen door Ashley, Customer Support Specialist. Ashley, nogmaals hartelijk dank als je dit leest!

Svar fra Prioont
Eerlijk, snel en no nonsense... goede ervaring en kan Valyuu aan iedereen aanraden!

Svar fra Prioont
Goede ervaring met Valyuu gehad bij de verkoop van mijn telefoon.

Svar fra Prioont
Waardeloos bedrijf. Ik heb mijn perfect uitziende telefoon recent naar hen opgestuurd. Vandaag kreeg ik bericht dat ze deze niet voor het afgesproken bedrag konden verkopen omdat er 'hevige krassen' op zouden zitten. Dit, terwijl hij altijd in een 'book-cover' hoes heeft gezeten. Voor het verpakken en verzenden van de telefoon heb ik deze notabene nog extra gecontroleerd.

Svar fra Prioont
direct geholpen , ook al kon ik er niet aandoen . is een aanrader mensen

Svar fra Prioont
Snel en goed geregeld. Ook persoonlijk contact (via mail) was heel plezierig. Geld op afgesproken dag op de rekening.

Svar fra Prioont
Duidelijke informatie en werkwijze. Mooi dat je kunt kiezen voor eerst doorverkoop door Valyuu of direct (iets minder) geld ontvangen. Het geld stond inderdaad binnen 48 uur op de rekening.

Svar fra Prioont
Ik heb mijn telefoon verkocht via Valyuu en ben hier zeer tevreden over. Alle instructies waren duidelijk, het proces en de uitbetaling verliepen soepel en snel. Valyuu is betrouwbaar en ik zou Valyuu aanraden!

Svar fra Prioont
Betaling niet optijd voldaan. Ik wacht langer dan 14 dagen op een betaling van dit bedrijf wegens verkoop toestel. Er is geen geld binnen gekomen. Het oogt mij nu zeer onbetrouwbaar en zal er zelf niets meer mee doen en ook niet meer mee handelen!

Svar fra Prioont
Kreeg het hoogste bod van 4 recycle bedrijven bij valyu voor een iPhone 12 mini 64gb van €150.
Na hem te hebben opgestuurd kreeg ik al snel bericht dat er een barst in de camera zou zitten en ze er nog maar €30 voor wilden geven.
Had eerste instantie de neiging ja doe maar te drukken om er vanaf te zijn maar dacht dit klopt niet dus terug laten sturen. Zat absoluut geen barst op de camera en er gelukkig nog €180 op marktplaats voor gekregen wat hij nog zeker waard was.

Svar fra Prioont
Het was een goede ervaring omdat wat ze vertelden ook gebeurde. Netjes het geld op de juiste data op de bank.

Svar fra Prioont
Ik had 2 jaar geleden gebruik gemaakt van Valyuu voor het verkopen van mijn "oude telefoon". Die ervaring was zo positief dat ik begin mei ook mijn Samsung Galaxy Z Fold 2 heb aangeboden. En mijn ervaring was weer net als 2 jaar geleden, héél erg positief. Afwikkeling zeer snel en correct. Geld stond echt binnen 3 dagen nadat ik de telefoon had ingestuurd op mijn rekening. Ik kan niet anders dan positief zijn

Svar fra Prioont
Duidelijke uitleg op de site, adresetiket werd toegezonden, afhandeling supersnel.

Svar fra Prioont
Ik heb mijn oude MacBook Pro M1 verkocht op Valyuu. Het hele proces was zeer goed geregeld en binnen 14 dagen na het opsturen van mijn product kreeg ik het beloofde bedrag. Dit was de tweede keer dat ik een oud apple product heb verkocht.

Svar fra Prioont
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.