Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelsløsninger
  2. Onlinemarked

Skrevet av virksomheten

Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dramatisch bedrijf.

Klantenservice onbereikbaar geen telefoonnummer chat wordt 8 uur later beantwoord, uitbetaling duurt lang ook als je de zogenaamde “snelle” optie kiest 😵‍💫 wat het verschil is mag joost weten. Prijs die ze bieden voor goederen ligt zoiezo lager dan vergelijkbare sites. Bij mij zat er een “vlekje” op achterkant en kreeg meteen een tientje minder echt allemaal bizar. Ook het hele proces is niet te volgen je moet maar aannemen dat het allemaal is ontvangen en wat ze uitspoken weet niemand je kunt alleen op je geld wachten. Ook gebruiken ze nog steeds 2 namen Valyuu en Prioont hoe het nu echt heet geen idee. Kortom vermijden als de pest zou ik zeggen. Hoe ze die score hier hebben gekregen lijkt me duidelijk dat het voltallige personeel en vrienden en familie een fake review hebben achtergelaten want zo’n score kan never voor dit vage slechte “bedrijf”. Nogmaals niet aan beginnen veel betere alternatieven ik verkoop en of koop hier never ever nooit meer. 👎

7. februar 2025

Ontzettend tevreden

Normaal ben ik uit mezelf nooit gemotiveerd om een review te schrijven, maar Prioont/Valyuu verdient echt een dikke 10. Ik verkocht mijn oude laptop aan ze en werd in het proces van a tot z begeleid. Wanneer ik vragen had over het proces, hoefde ik dit maar via de chat functie op de website te vragen, en dan kwamen ze binnen een paar uur bij me terug via de mail.

Tevens vind ik Prioont het enige bedrijf dat eerlijke bedragen biedt voor hetgeen je wil verkopen. Bij mij stond dit dan ook binnen de afgesproken periode netjes op rekening.

11. februar 2025

Hi Claudia,

Dankjewel voor jouw vijf sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag tot de volgende keer :)

Lotte van Prioont

Dankjewel voor alles

Dankjewel voor alles, communicatie is zeer helder en positief afgelopen na problemen met pakketje niet geleverd door de koeriersdienst. Dikke merci

4. februar 2025

Hi Engin,

Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hartelijk dank voor jouw vijf sterren review.

Ik had een samsung A90 opgestuurd

Ik had een samsung A90 opgestuurd. In originele doos, in prima staat. Als je goed met je mobieltje omgaat is deze nog veel waard.
Alles keurig vervolgens uitbetaald.
Een prima bedrijf.

28. januar 2025

Hi Richard,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Valyuu exceeded my expectations.

I sold my Ipad to Valyuu and received immediately a shipping label. I chose for the option to have the best price after 3 weeks and received the price correctly at the indicated time. I contacted the customer service with a question and had an immediate response. Valyuu exceeded my expectations.

22. januar 2025

Hi Gust,

Thank you so much for your five-star review. Great to hear that you are so satisfied with our service. We look forward to seeing you again. :)

Kind regards,
Ashley from Prioont

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na een eerste boze review verandern dingen.

Ik begrijp best dat je persoonlijke waarde van een telefoon hoger is dan. de waarde die je daadwerkelijk krijgt. Ik had best wat geduld met het wachten op het geld het leek eerst dat ik niets kreeg maar er is beterschap belooft ik geef ze het voordeel van de twijfel. even afwachten dus.

15. januar 2025

Hi Jurgen,

Bedankt voor het achterlaten van jouw review.

Zoals besproken, wordt de betaling vandaag verwerkt. Je kunt de uitbetaling binnen 1-2 werkdagen op je rekening verwachten.

Ik hoop dat alles naar tevredenheid verloopt en dat je veel plezier hebt met de uitbetaling. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

We kijken ernaar uit je weer van dienst te mogen zijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

tot heden niet in contact kunnen komen…

Top bedrijf prima geholpen. zeker een aanrader om je oude toestel op te verkopen en/of een refurbished toestel op aan te schaffen

26. desember 2024

Hi Yesir,

Hartelijk dank voor je vijf sterren review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Transparent and honest service from Prioont/Valyuu whereby my PS4 was sold for the advertised "best value"

I sold my PS4 for EUR 106.55, which was the advertised "best value" selling plan which was indicated as taking 14 business days, as opposed to the "fast pay" selling plan which would pay out EUR 92.40 in 3-4 business days. I was rather apprehensive to not hear back from Prioont/Valyuu after 14 business days, only to see that the amount of EUR 106.55 had in fact been credited to my account. I strangely did not receive any email notification, but I was pleasantly surprised that I received the amount as promised. I have experienced selling old phones and headphones through other sites where alleged defects are cited to lower the price initially offered, and I was expecting the same to happen here. Kudos to Prioont/Valyuu for their honesty and transparency! My PS4 was indeed in perfect condition, having never moved from my TV console table after its purchase and having hardly been used.

23. desember 2024

Hi None,

Thank you for your fantastic five-star review!

You’re absolutely right: no news means everything is in order—no news is good news! It’s great to hear that you received your payment quickly and to your satisfaction. We’re happy that you’re pleased with our service and hope to assist you again in the future.

Thank you for your kind words—that’s what we do it for!

Best regards,
Ashley from Prioont

Klantgericht denken

Nadat er een probleem was ontstaan, hebben deskundigen er alles aan gedaan om het probleem op te lossen en hebben mij zelfs verrast met een verrassing! Goed meedenken met de klant, professioneel bezig zijn, staat bij Valyuu op nr 1!!

19. desember 2024

Hi Tamara,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review! Wat geweldig om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. We zijn blij dat je zo tevreden bent met jouw verrassing – geniet ervan! Laat het vooral weten als we je in de toekomst ergens anders mee kunnen helpen.

Toppie

Heel goede eerste ervaring met Valyuu! Mijn telefoon was bij de pakketdienst “kwijtgeraakt”, het is een lange weg geweest maar ik werd regelmatig op de hoogte gebracht over vorderingen door Ashley. Hun verzekering heeft alles netjes in orde gebracht, dus binnen een paar dagen zou ik alsnog wel mijn geld krijgen. Dus ik zou Valyuu zeker aanbevelen! :)

17. desember 2024

Hi,

Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Ondanks het vervelende nieuws zijn we blij dat we het naar wens hebben kunnen oplossen voor je.

Toch nog goed gekomen.

Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze is ontvangen , tevens door hun productspecialisten bekeken zagen volgens hun een paar lichte krasjes onder vel licht?? Nieuw voorstel was €20,92 bijna 50% minder, toch met tegenzin akkoord gegaan. Betaling zou zijn "snel betaald" binnen 3-5 werkdagen! Na goed e-mail contact op 17-12-2024 na 7 werkdagen de € 20,92 ontvangen. Tevens is mijn een compensatie beloofd en heb deze een dag later ontvangen!

14. desember 2024

Hi Frank,

Bedankt voor je eerlijke feedback en drie sterren review. Zoals aangegeven hebben we te maken gehad met enkele opstartproblemen rondom ons nieuwe (betaal)systeem. We begrijpen dat dit vervelend was, en we zijn blij dat we dit samen via e-mail hebben kunnen oplossen.

We waarderen je geduld en vertrouwen enorm en doen er alles aan om een dergelijk probleem in de toekomst te voorkomen. Zoals beloofd staat een verbeterde service voor je klaar bij je volgende bezoek. We hopen je snel weer te zien, zodat we je kunnen laten zien wat je van ons mag verwachten!

Veel plezier met de uitbetaling! :)

Misleidend aanbod

iPhone 11 opgestuurd compleet met doos en geen iPhone gebruiksporen. Op de site ruim €137 aangeboden. Bij ‘controle’ blijft daar €53,- van over!

2. desember 2024

Hi Hans,

We balen er erg van om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. We doen altijd ons uiterste best om te zorgen dat je een tevreden klant bent. Dat lukt vaak heel goed, maar helaas niet altijd.

Bij controle van je toestel hebben we lichte gebruikerssporen en een afwijkende batterijcapaciteit geconstateerd. Dat is helemaal geen probleem en kan gebeuren! De reden dat de prijs in een keer zo daalt is omdat de batterij vervangen moet wanneer deze een batterijcapaciteit van 80% of minder heeft. Dat betekent dat de waarde voor ons dus ook direct enorm daalt. Wij zijn namelijk geen refurbisher en voeren geen reparaties uit. De toestellen worden direct doorverkocht in de staat waarin wij ze ontvangen.

We hebben het toestel kosteloos naar je teruggestuurd en hopen dat je het op een andere manier een tweede leven kunt geven. 🍃

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Service verkoop smartphone

Snelle reactie/ service op de verstuurde phone.

3. desember 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service.

Nooit meer.

Toestel opgestuurd met bijna nieuw scherm en nauwelijks gebruikssporen en een batterij van 81%
Vervolgens kreeg ik een mail met de mededeling dat er diepe krassen zaten in het scherm en de batterij maar 79% was. Totale onzin, maar wel € 50 minder waarde uiteraard.
Uiteindelijk kreeg ik het beoordelingsrapport en ja hoor, 79% batterij en het scherm was bewerkt met wit poeder, zodat het net lijkt of die minimale krasjes een heeeeeel groot probleem zijn.
Terug laten sturen en online zelf verkocht voor een hoger bedrag dan ze mij in eerste instantie boden.

Positief punt, wel een goede en vriendelijk klantenservice en gratis verzenden en retour.

Tja en dan die reactie. Geen wit poeder? Ik weet niet wat het dan is, maar de miniscule krasjes lijken net diep ingegraveerde patronen op de foto's van jullie.
Hou nou toch op om recht te praten wat krom is.
Dit is gewoon een verdienmodel. Zoals ik al schreef, nooit meer.

29. november 2024

Hi Arie,

Uiteraard gebruiken wij geen "wit poeder" om krassen erger te laten lijken. Ons team beoordeelt toestellen altijd onder een felle lamp om een zo eerlijk mogelijk beeld te krijgen. We hanteren hierbij een kritische standaard, vergelijkbaar met de verwachtingen van een toekomstige koper. Daarnaast heb ik je het testrapport toegestuurd, waarin je kunt zien dat de batterijcapaciteit 79% bedraagt.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice! Het is ook geweldig dat je het toestel via een ander platform een tweede leven hebt kunnen geven – goed bezig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vlotte en correcte afhandeling.

Zeer vlotte en correcte afhandeling.
Een echte aanrader voor iedereen.
Ze beantwoorden mails super snel, ongelooflijk.

19. november 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug. :)

Zeer positieve ervaring!

Zeer positieve ervaring!
Via de overzichtelijke site in weinig stappen m'n oude telefoon aangeboden. Na opsturen een redelijk bod gekregen. Bij elke stap goed op de hoogte gehouden. Aanrader!

14. november 2024

Hi Daan,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb meerdere elektronische apparaten…

Ik heb meerdere elektronische apparaten verkocht aan Valyuu. Ik ben zéér tevreden over de service. De communicatie m.b.t de verkoop en afhandeling van de verkoop verloopt altijd soepel. Het kwam een keer voor dat een Apple product niet goed was losgekoppeld van mijn iCloud account. Valyuu heeft toen de desbetreffende Apple product naar mij teruggezonden, ik heb de verzendkosten ook niet hoeven betalen. Van de week weer een oude Apple product verzonden naar Valyuu en de verkoop is heel soepel afgewikkeld. Bedankt, Valyuu! (PRIOONT).

7. november 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en goed om te horen dat je jouw oude elektronische apparaten nog een tweede leven geeft.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke informatie en snelle manier…

Duidelijke informatie en snelle manier van handelen. Fijn zaken doen

5. november 2024

Hi Hero,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We zien je graag nog eens terug. :)

Probleempje snel opgelost.

Helaas was bij het retour zenden van mijn telefoon, die niet verkoopbaar bleek, de lader en laadsnoer niet bijgevoegd. Dat werd snel en zeer naar tevredenheid opgelost. Pluim hiervoor!

28. oktober 2024

Hi Rien,

Fijn om te horen dat we het naar tevredenheid hebben opgelost voor je! Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Tot de volgende keer! :)

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!! Zonder gedoe! Telefoon opgestuurd netjes mail gekregen van ontvangst en t geld stond letterlijk volgende dag op me rekening!! Dit noem ik gewoon een top bedrijf zonder gezeur en komt afspraken dus wel echt na!!! Aanrader!! Al mijn toestellen gaan deze kant op volgende keer!

29. oktober 2024

Hi Lotfi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review.

Ashley van Prioont

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv