De communicatie van wat te verwachten was duidelijk. Ook de levering verliep soepeltjes. Alle vooraf aangegeven zaken klopte. Een klein minpuntje is dat het stuur is vastgezet met Torx schroeven en er... Vis mer
This company is blessing. When times are hard especially in this economy, I was able to find a beautiful 2nd hand bike in great condition for a very good price which I would never have been able to af... Vis mer
Fiets werd snel geleverd in een goede doos. Voor de deur werd deze afgemonteerd. Fiets verkeerde in perfecte staat, incl. toebehoren. Garantie van een jaar op electronica geeft een goed gevoel. Bijkop... Vis mer
Heel simpel gewoon gedaan wat afgesproken was en zonder problemen alles netjes nagekomen. Ook voor mij was het best spannend om dit via internet te regelen. Van twee kanten alles eerlijk nagekomen.Voo... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Hele vriendelijke service!
Shamir & Toon waren beide super beide super prettig en vriendelijk! 10/10 service.

Snelle bezorging
Snelle bezorging, goede prijs en na contact over een kapotte rem, snel geholpen

Svar fra Upway Netherland
Bad service... If you buy a bike from them consider that before
I bought a bike from Upway and they delivered it with a faulty handlebar holder. Short; it was difficult tilt it up-down with their provided tool (1 wrench, 2 allen keys). Overall the company decided to refund me the price for repairing the problem they've delivered. Good...But till that I will mention the bad service they're providing. E-mail support: ~3 working days for an answer/ Phone number in NL: existing on the website but when calling it says "This number doesn't exist"/ Chat-bot support doesn't exist anymore surprisingly. I really don't understand. Upway has not enough employees to respond to requests. So again, expect a LOOOOOONG time till somebody is going to talk to you. That's a BIG problem.
The delivery was PERFECT. Which of course it should be. The bike came in a big carton box to protect it against damage and many other protection sponges.
Overall, again, consider all of these infos before buying a bike from Upway.
alles ging zoals afgesproken
Eindelijk een bedrijf dat het snapt
Ik kocht een Kalkhoff via Upway en ben er meer dan tevreden mee. De fiets arriveerde in uitstekende staat, precies zoals beschreven, met een transparant inspectierapport en nauwkeurige specificaties.
Wat ik het meest waardeer is het concept - hoogwaardige fietsen die vakkundig worden opgeknapt, eerlijk geprijsd en geleverd met een echte garantie. Upway doet stilletjes iets belangrijks in een markt die iedereen richting nieuw aankopen duwt. Als je twijfelt over refurbished, twijfel dan niet langer. Aanrader
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt
Aardige bezorger
Goede nazorg
Prima fiets!
Prima fiets gekocht al moet ik nog kijken hoe de accu zich houd , het lijkt erop dat hij vrij snel leeg gaat in verhouding met mijn oude fiets .
Zeer tevreden met de fiets
Zeer tevreden met de fiets
Goede prijs
Snel geleverd
Kwam goed aan
You guys sold me a damaged Fantic…
You guys sold me a damaged Fantic issimo the bafang motor is damaged an you can hear a weird noise ‘but I ordered a new motor so I won’t even waist my time a bother contacting you guys
What you see is what you get! Perfect!
Duidelijke foto's, duidelijke informatie. Je krijgt wat je ziet. Fiets is keurig gemonteerd aangeleverd en vlot en gaaf aangekomen met een goede pakketdienst.
Goede serbice.
Fiets werd netjes afgeleverd en bij probleem met het display werd dit snel en goed opgelost.

Goeie service!
Pakket werd netjes bijgehouden met tracking helaas ontbrak er wel de genoemde inbussleutel en dergelijke voor het monteren
Het verliep wel makkelijk om alles klaar te zetten

Svar fra Upway Netherland
Versnellingen moesten afgesteld worden…
Versnellingen moesten afgesteld worden door een fietsenmaker.
Lader van de accu ging na een week stuk

Svar fra Upway Netherland
Wat een enorm goede service.
Wat een enorm goede service.
Een super eerlijk bedrijf.
Communicatie is perfect.
Lossen de eventuele problemen op.
Komen hun woord na.
Een aanrader