Upway Netherland Anmeldelser

4,5

Heel simpel gewoon gedaan wat afgesproken was en zonder problemen alles netjes nagekomen. Ook voor mij was het best spannend om dit via internet te regelen. Van twee kanten alles eerlijk nagekomen.Voo... Vis mer

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

480 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De communicatie van wat te verwachten…

De communicatie van wat te verwachten was duidelijk. Ook de levering verliep soepeltjes. Alle vooraf aangegeven zaken klopte. Een klein minpuntje is dat het stuur is vastgezet met Torx schroeven en er was geen Torx schroevendraaier bij. Maar verder alles in orde.

19. juni 2026

nice bike for a nice price.

This company is blessing. When times are hard especially in this economy, I was able to find a beautiful 2nd hand bike in great condition for a very good price which I would never have been able to afford at full new price. Thank you for giving me the chance to also ride a nice bike for a nice price.

18. juni 2026

Op 3 mei een batavus cura gekocht

Op 3 mei een batavus cura gekocht. Na 1 week fietsen ketting stuk. Fietsenmakers hebben niet meteen tijd dus een week wachten tot ie gemaakt is. Nog geen 5 weken later begeeft de accu het. Weer een week wachten tot de fietsenmaker tijd heeft. Ze gaan na 2weken wachten niet akkoord met een nieuwe accu via de fietsenmaker. Ze sturen er zelf 1 op. Zogenaamd een nieuwe. Ik vraag nog is het een origin3l met achterlicht. Jazeker is het antwoord. Niet dus het is een namaak zonder achterlicht. Wat een slecht bedrijf. 2 maanden verder en nog geen fiets. Mensen niet doen

10. juli 2026

Viva upway!

Inmiddels 2 fietsen gekocht tot grote tevredenheid. Van 1 fiets was de gps module defecf en met toestemming van Upway mogen late repareren door de locale fietsenmaker. Kosten stonden de dag na indiening van de rekening al op mijn bank. Top Upway!

8. juli 2026

Fiets werd snel geleverd in een goede…

Fiets werd snel geleverd in een goede doos. Voor de deur werd deze afgemonteerd. Fiets verkeerde in perfecte staat, incl. toebehoren. Garantie van een jaar op electronica geeft een goed gevoel. Bijkopen kan ook. Goede service!

18. juni 2026

Correcte afhandeling

Snelle levering. Fiets niet hekemasl oke maar uiterst correct opgelost en afgehandeld.

17. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Fijn om te horen dat de snelle levering en de correcte afhandeling van het fietsje naar wens waren. We waarderen uw feedback.

Gazelle grenoble

Goede fiets,redelijke prijs en uitstekende bezorgservice

17. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de fiets, de prijs en onze bezorgservice! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Service is top

Service is top. Snelle reactie op vragen per mail en voor mij gewoon een hele goede fiets tegen een hele scherpe prijs.

16. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat onze service en snelle reactie op prijs worden gesteld! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw fiets en de scherpe prijs. Bedankt voor uw positieve feedback.

Ik ben erg blij met mijn fiets

Ik ben erg blij met mijn fiets. Voldeed aan verwachtingen. Keuringsrapport er bij, netjes thuisbezorgd en een goede prijs. Enige reden om geen 5 sterren te geven is dat bij vragen alles via mail moet, omdat er geen telefoonnummer is. Dat is een nadeel vergeleken met fietsenwinkel om de hoek, maar daar is de prijs ook naar.

12. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw fiets en dat deze aan uw verwachtingen voldoet! We waarderen uw positieve feedback over de levering en de prijs. We begrijpen uw opmerking over het ontbreken van telefonisch contact en nemen dit zeker mee. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren.

Zonder gedoe mn fiets ingeruild

Zonder gedoe mn fiets ingeruild, voor upgrade. Eerlijke prijs, eerlijke deal. Ik ben super tevreden .

16. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat het inruilen van uw fiets zo soepel verliep en dat u tevreden bent met de eerlijke deal. We waarderen uw positieve feedback enorm!

De fiets was precies zoals afgebeeld en beschreven. Hij werd 3 dagen eerder afgeleverd dan verwacht.

Ik kreeg precies de fiets geleverd zoals omschreven. Hij was trouwens hagelnieuw omdat deze van een fietsen handel was ingekocht. De fiets was nog nooit gebruikt.

15. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de geleverde fiets precies aan de verwachtingen voldeed en hagelnieuw was! We zijn blij dat we u zo goed van dienst konden zijn.

Prima fiets voor een prima prijs.

Prima fiets voor een prima prijs.
De oplader was niet meegeleverd, heb een nieuwe bij de plaatselijke fietswinkel gekocht en is binnen een week vergoed.

15. juni 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de fiets en de prijs! Onze excuses dat de oplader ontbrak. We zijn blij dat dit snel is opgelost en vergoed.

Positieve ervaring (wel een gebrek)

Over het algemeen een positieve ervaring. De bakfiets werd alleen geleverd met een kapot slot. Dit moest ik zelf laten maken bij een lokale fietsenmaker. Toch niet netjes bij zo'n dure aankoop.

26. mai 2026

Svar fra Upway Netherland

Wat vervelend dat de bakfiets met een kapot slot werd geleverd. We begrijpen uw frustratie hierover, zeker bij zo'n aankoop. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren en doen er alles aan om dit verder met u op te lossen.