Eenvoudige manier om je telefoon te kunnen verkopen. Het hele proces is keurig te volgen via diverse emails. Financiële afhandeling was in notime geregeld. Echt aanrader ondanks het iets lagere bod ma... Vis mer
Selskapet har svart
Goede deal ontvangen en het geld stond razendsnel op de rekening. Alleen in de communicatie ging het niet helemaal soepel en traag. Jammer dat men in haar reactie vergeet dat mijn device weken op 'nie... Vis mer
Selskapet har svart
Een perfecte gsm opgestuurd en toch de beoordeling gekregen van zwaar gebruikt scherm zodat er 100 euro minder geboden wordt. Beetje schandalig wel. Ik gebruik deze site zeker nooit meer.
Duidelijk Direct en Snel. Service is erg Duidelijk, aanbod Direct en betaling is super snel. Dinsdag opgestuurd Donderdag uitbetaald. Sneller vind je nergens!
Selskapet har svart
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Nederland
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Krijg een redelijk bod voor telefoon. Je wordt gelokt met dat redelijke bod. Je stuurt hem op vervolgens onder de microscoop gelegd en ja hoor iets gevonden waardoor ze er nog minder voor willen betalen.

Svar fra Trade in
Het ging allemaal goed en snel. Alleen was ik het niet eens met de beslissing, dat de rand van het toestel “zwaar gebruikt” zou zijn. ( een beetje lak was eraf door het hoesje) Ik kon hier niet op reageren. Het bod wat €30,00 minder was kon ik alleen accepteren of afwijzen.

Svar fra Trade in
Snel en makkelijk mijn telefoon kunnen opsturen zonder papieren wat bevorderlijk is voor het milieu. Reactie was ook snel. Helaas was het bod lager dan ik had ingevuld (scheelde €20,-). Mijn telefoon had geen krassen of gebreken, maar blijkbaar hebben zij lakschade opgemerkt. Desondanks een prima bod gekregen waarmee ik akkoord ben gegaan. Betaling was ook direct na akkoord op rekening uitbetaald.

Svar fra Trade in
Heb een iPhone refurbished gekocht die er pico bello uitzag. Voor mijn oude IPhone kreeg ik nog een redelijk bedrag terug. Ik had zelf de staat van de telefoon wel wat beter ingeschat maar toch tevreden over de snelle afhandeling.

Svar fra Trade in
Mijn eerste ervaring met verkoop van een device. Ik was vooraf wat sceptisch maar dat bleek geheel onterecht te zijn. Zowel verzendproces als verdere afhandeling verliep probleemloos en kon me prima vinden in de uiteindelijke verkoopprijs. Bij verkoop van een volgend device zal ik zeker weer kiezen voor Trade In

Svar fra Trade in
Snelle afhandeling en betaling en duidelijke verzendinstructies, we waren ook blij met de mogelijkheid om refurbished telefoons te kunnen kopen en onze oude in te zenden.
De reden waarom 3 en geen 5 sterren gegeven worden, is dat de ingestuurde smartphones plots veel minder waard bleken wegens “diepe krassen op het scherm” die er absoluut niet waren ! Het aanbod weigeren en de telefoons laten terugsturen is op dat moment geen echte optie meer want waar geraak je je oude telefoons nog kwijt tegen een echte inruilwaarde nu via fixje (en trade-in) al andere toestellen gekocht werden ?
De extra inruilwaarde van 20,00€ (tijdelijke actie) bleek dan ook nog eens te vervallen eens de waarde van het toestel volgens trade-in onder een grens zakte, wat ook niet gecommuniceerd was vooraf.
Dus ja, kijk maar extra rond om zeker te zijn dat je een correcte inruilwaarde krijgt en niet gelokt wordt met mooie beloftes die niet waargemaakt worden.

Svar fra Trade in
Erg gemakkelijk en snel geregeld

Svar fra Trade in
de snelle reactie is goed en het geboden bedrag ook,
maar het is na het bekijken van het toestel wel snel met meer dan de helft omlaag gegaan omdat er gebruikssporen aan zitten, mijns inziens waren die niet zo erg dat er van het geboden bedrag meer dan de helft af ging, Jammer

Svar fra Trade in
snelle afhandeling van de verkoop, binnen 3 dagen het geld op de rekening!

Svar fra Trade in
door miss comunicatie liep het ff niet goed maar is door hun goed opgelost,ter compensatie kreeg ik 20€ extra op het bedrag dat voor mijn toestel was geboden,dus al met al tevreden met hun!!!
Het gehele proces was duidelijk en snel. Na het invullen van de gegevens en staat van mijn iPhone en iPad ontving ik een offerte met het geschatte te ontvangen tegoed bij verkoop, plus een track & trace verzendlabel. Nadat mijn pakket met iPhone en iPad op vrijdagmiddag was ontvangen, hetgeen keurig gemeld werd, stond het overeengekomen bedrag reeds de dinsdagmiddag daarna op mijn bankrekening. Erg snel.
Ik had van tevoren gemeld dat het een toestel is bestemd voor : regio India/
Verenigde Staten.
Ook heb ik een screenshot van de uitgebreide Imei-gegevens toegevoegd.
Ben blij dat het toestel geaccepteerd is en ik het volledige beloofde bedrag krijg uitbetaald.
Mijn bijna perfecte scherm zou “diepe krassen” hebben. Een complete leugen. Helaas is dit het zoveelste piratenbedrijf dat je lokt met een leuke inruilwaarde, maar niet waarmaakt wat ze zeggen.
Telefoon was uiterlijk exact zoals door mij opgegeven , batterij meer als 85 % (want was pas bij een bedrijf vv). En stond op 100% capaciteit….
Kreeg ik toch 25€ minder omdat de batterij niet origineel Apple is…. Staat niet bij de berekening omschreven.
Snelle en correcte afhandeling. Bij de mededeling dat alles goed was stond het geld ook al op de rekening.
Snel en accuraat communiceren, efficiënte wijze van verzenden device en supersnel uitbetalen van het gedane bod.
Exact zoals beloofd. Snel in communicatie, beoordelen en betaling.
Ik was eerst erg onzeker en ik kreeg goeie feedback vanuit de klantenservice! Geruststelling en m'n vragen werden beantwoord. Binnen 2 werkdagen stond het geld op mijn rekening. Top service en aanrader!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.