Se hva andre synes
Zeer snel en goed geholpen door Sander! In januari een batterij gekocht voor een iPhone 13 mini en deze vertoonde sinds deze week dezelfde problemen als in januari. Direct een nieuwe verstuurd ge... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.
Kontaktopplysninger
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Nederland
- 085 047 1633
- klantenservice@fixje.nl
- fixje.nl
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Reinigingsset Basic bevat weinig borsteltjes
Ik kocht een reinigingsset Basic voor het schoonmaken van de oplaadpoort van onze smartphones. Na het schoonmaken van drie apparaten was ik al bijna door de platte schoonmaakbortels heen, het belangrijkste onderdeel van de hele set. Ik heb de klantenservice gemaild dat ze wel heel weinig van die borsteltjes in de set hebben zitten. Daarop kreeg ik er 10 nagestuurd. Prima oplossing.
Ik zie een verbeterpunt voor Fixje: stop meer van die platte borsteltjes in die setjes.
Een ref iPhone 18 besteld
Een ref iPhone 18 besteld. Snel ontvangen maar niet echt blij. Vond dat hij aan alle kanten beschadigd was op de hoeken. Op het glas zat een flinke diepe kras .
Had als waardering grade. Heb gebeld maar dat was het risico werd er gezegd. Jammer dat ze met de klacht van de klant zo makkelijk omgaan!!!
Zeer tevreden snelle levering toestel b…
Zeer tevreden snelle levering toestel b grade goede kwaliteit en lange batterij duur
Perfecte klantenservice!
Zeer snel en goed geholpen door Sander!
In januari een batterij gekocht voor een iPhone 13 mini en deze vertoonde sinds deze week dezelfde problemen als in januari. Direct een nieuwe verstuurd gekregen in garantie!
Opmerking: toen ik de chat minimaliseerde om het ordernummer op te zoeken, was de chat geschiedenis wel weg toen ik terug de chat opende.
Empathie en deskundigheid.
In overleg met Sander bij Fixje geweest en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan door Mark. Het scherm met barsten van mijn iPhone is direct vervangen, waarvoor klasse!
Goeie klantenservice
Een batterij besteld die na 2 maanden enorm kort mee ging en vaak uitviel. Klantenservice heeft me gelijk geholpen aan een nieuwe.
Product onderdelen zijn goed en netjes…
Product onderdelen zijn goed en netjes verpakt . Levertijd op website klopt niet voor brievenbus post . Snap niet dat ze dat duidelijk vermelden op hun website . Daar staat nu :’ voor 23.29 besteld , morgen in huis . Als je weet dat je iets gaat versturen als brievenbuspost , zeg dan gewoon dat het 3 werkdagen duurt . Heb vrijdag iets besteld , kreeg het dinsdag . Daarna heb ik maandag een onderdeel besteld , die kreeg ik donderdag. Dus hou er rekening mee dat de vermelde levertijd + 3 is !
Te mooi om waar te zijn
Bij het aanbieden van mijn puntgave iPhone 12 Pro werd mij €169 beloofd. Daar ben ik akkoord mee gegaan, maar na het zorgvuldig opsturen werd mij een bod gedaan van €121. Dit vanwege zogenaamde diepe krassen in het scherm. Wat zij als ‘zwaar gebruikt’ omschrijven. Wat absoluut niet het geval was. Meteen daarop bezwaar gemaakt en uiteindelijk het bedrag naar €144 weten te krijgen en daarmee akkoord gegaan, omdat ik geen zin had in het terugsturen.
Ik lees dit meer in de reviews, dus ik ga er vanuit dat dit hun verdienmodel is. Pas hiermee op en mocht dit gebeuren, maak meteen bezwaar of laat ze het product terugsturen. Akkoord gaan met een bepaald bedrag geldt blijkbaar niet voor dit bedrijf!
Klantenservice
Ik heb een bestelling geplaats, maar hij is nooit binnengekomen.
Ik ben hiermee naar de klantenservice gegaan en ze hebben mij hier heel goed bij geholpen en een nieuwe verzonden.
Altijd goede kwaliteit producten!
Goede klantenservice
Ik had een iPad 8 gekocht, deze naar de nieuwste ios geüpdatet, echter was de performance van de ipad niet naar verwachting. Na wat email verkeer en een paar belletjes is het erg netjes opgelost door Fixje waar ik een nieuwere iPad heb gekocht, met een korting. Ook was de retourzending erg netjes geregeld.
Super goede ervaring
Super goede ervaring! Pakketje was in eerste instantie niet aangekomen/geleverd met de reguliere post. Contact verliep vlekkeloos en snel: zelfde dag werd het probleem nog opgepakt. Nieuw pakketje werd kosteloos en deze keer mét track en trace aangeboden en verzonden, en binnen 24u al in huis. Bedankt Fixje voor deze top service!
Super goede en fijne service en…
Super goede en fijne service en communicatie vanuit de klantenservice!
Er wordt in oplossingen gedacht en dat geeft veel vertrouwen.
Probleem is opgelost en er is zelfs nog een bescherming van het scherm vervangen.
Fixje heeft een missie
Fixje heeft een missie, het reduceren van e-waste, in onze email-wisseling kon ik aan alles merken dat het niet om het geld ging maar dat ik geholpen werd om mijn eigen apparaat te repareren. Met vriendelijkheid, geduld en generositeit. Dat maak je zelden mee.
Prima ervaring,
NB. nadat ik de klacht had gemeld bij Fixje, hebben ze keurig en snel hierop gereageerd. Uit coulance kreeg ik een beschermhoesje en beschermglas toegestuurd. Niets dan goed over de manier waarop Fixje dit heeft opgepakt
---------------------------------
bestellen ging makkelijk, keurig op de hoogte gehouden wanneer de telefoon werd verstuurd en door wie werd bezorgd. Geen klachten over Fixje, wel over DHL die zonder aan te bellen een pakje met telefoon in het voorportaal van ons complex, waar iedereen naar binnenloopt, neerzet.
Mijn pakketje ging verloren bij PostNL
Mijn pakketje ging verloren bij PostNL. Sander was ontzettend behulpzaam en heeft het probleem meteen verholpen. Snelle verzending en super service!
Altijd blij met Fixje.nl
Inmiddels meerdere refurbished telefoons besteld bij Fixje.
Altijd tevreden, zo niet? Word het gelijk snel en netjes opgelost!
Bij mijn laatste bestelling perongeluk 2 glasplaatjes besteld i.p.v. een hoesje,
Mailtje gestuurd waarop ik de reactie kreeg: gratis als nog een hoesje toegestuurd uit service.
Uiteraard weer super blij en tevreden.
Fixje is echt een aanrader!
Top aftercare
Top aftercare! Mijn batterij was tijdens de verzending kwijtgeraakt. Gemeld bij Fixje waarop een keurige reactie volgde. Toen ik er zelf vanuitging dat de batterij niet meer bezorgd zou worden nam Fixje zelf contact met mij op om te vragen of ik hem innmiddels had, waarna ze een nieuwe exemplaar gestuurd hebben.
Weer een toppertje! iPhone 15 plus
Alweer een 4e telefoon via Fixje, iPhone 15 plus grade A. Perfect. Als nieuw. Batterijcapaciteit 89% Lijkt weinig maar is ruim boven de standaard voor refurbished.
Altijd dik tevreden en vaak aanmerkelijk de voordeligste. Van de gecertificeerde bedrijven, let daar wel op!
Mening en ervaring met retour.
Ik had een scherm besteld maar die was kapot toen ik hem aansloot op mijn iPhone daarna heb ik een retouraanvraag gemaakt en die werd heel snel geaccepteerd en ik kreeg duidelijke instructies voor de retour. Dus ik had hem dan verstuurd en met behulp van hun topservice had ik snel weer een andere opgestuurd gekregen.
Snelle onderneming van actie vanuit Fixje.
Behulpzame klantenservice.
Top ervaring.
Top service & materiaal
Snelle levering, vlotte communicatie, kwalitatief materiaal.
Ik heb mijn Iphone 11 Pro Max perfect kunnen herstellen (vervangen dock connector en batterij), dankzij:
- de uitstekende iPhone 11 Pro Max teardown (video)
- door de magnetische schroefmat te gebruiken (niet te missen!)
- en uiteraard door een kwalitatieve reparatieset die de juiste noodzakelijke tools bevat.
Top!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.