Eenvoudige manier om je telefoon te kunnen verkopen. Het hele proces is keurig te volgen via diverse emails. Financiële afhandeling was in notime geregeld. Echt aanrader ondanks het iets lagere bod ma... Vis mer

Goede deal ontvangen en het geld stond razendsnel op de rekening. Alleen in de communicatie ging het niet helemaal soepel en traag. Jammer dat men in haar reactie vergeet dat mijn device weken op 'nie... Vis mer

Een perfecte gsm opgestuurd en toch de beoordeling gekregen van zwaar gebruikt scherm zodat er 100 euro minder geboden wordt. Beetje schandalig wel. Ik gebruik deze site zeker nooit meer.

Duidelijk Direct en Snel. Service is erg Duidelijk, aanbod Direct en betaling is super snel. Dinsdag opgestuurd Donderdag uitbetaald. Sneller vind je nergens!

1. Engrosforhandler av elektriske apparater

Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.

4,1

Bra

Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

zwaar teleurgesteld

Adverteren met 20 euro extra als te ontvangen bedrag wanneer de waarde van je device 50 euro of meer is. Na controle van mijn device doen ze ineens een bod van net onder de 50 euro en zodoende kan ik fluiten naar de 20 euro extra. Smerige marketingtruc. Echt zwaar teleurgesteld in dit bedrijf.

18. februar 2026

Iphone verkocht

Dinsdag mijn iphone opgestuurd, vrijdag geld op mijn rekening volgens ingeschat bedrag. Prima communicatie met bedrijf!

19. februar 2026

Niet helemaal mee eens…

Heb m’n telefoon bij trade in ingeruild ben niet volledig tevreden over de afhandeling.
In het definitieve voorstel stond dat er lichte krassen op m’n scherm zaten.
Dit klopt pertinent niet de telefoon is nieuw gekocht met screenprotector en deze is er net voor transport afgehaald een beetje zwak excuus om de prijs te drukken.
Verdere afhandeling prima geregeld.

17. februar 2026

Goede organisatie met heldere…

Goede organisatie met heldere processen. Eerst een 'nieuwe' Iphone gekocht. In zeer goede staat met nieuwe batterij. Daarna mijn oude toestel verkocht, alles soepel en snel verlopen, hulde!

16. februar 2026

Betrouwbaar en goede prijs

Snel, betrouwbaar en goede prijs!
Na mijn toestel eerst naar een concurrent gestuurd te hebben, welke het bod aanpaste naar 20% (van wat zij eerst boden), toch maar gekozen voor trade in. Iets lager maar nog steeds sterk startbod, en kwamen dit ook na, nadat het toestel was geïnspecteerd

17. februar 2026

Prima

Telefoon via trade in verkocht omdat ik geen zin had in mensen via marktplaats aan de deur.
Bod na controle iets lager dan in 1ste instantie verwacht maar wel binnen 30 min. na akkoord op de rekening.
Van opsturen tot uitbetaling heeft 3 werkdagen geduurd, dus zeer snel.
Nadien nog even contact gehad over wat onduidelijkheid, prima opgelost 👍

11. februar 2026

Fantastisch

Allereerst is het natuurlijk erg fijn dat je voor je “oude” telefoon nog iets terug krijgt. En je weet dat je er iemand anders weer blij mee maakt. Het is makkelijk om aan te vragen, in te vullen , te zien wat je evt ontvangt en het versturen. Binnen twee a drie werkdagen krijg je een mail met het te ontvangen bedrag en het bedrag staat direct op je rekening!
Top!!!

10. februar 2026