Goede deal ontvangen en het geld stond razendsnel op de rekening. Alleen in de communicatie ging het niet helemaal soepel en traag. Jammer dat men in haar reactie vergeet dat mijn device weken op 'nie... Vis mer
Selskapet har svart
Eenvoudige manier om je telefoon te kunnen verkopen. Het hele proces is keurig te volgen via diverse emails. Financiële afhandeling was in notime geregeld. Echt aanrader ondanks het iets lagere bod ma... Vis mer
Selskapet har svart
De mogelijkheid om je smartphone op deze manier te verkopen is heel prettig. Geen gedoe met onzinbiedingen via een verkoopsite dan wel mensen aan de deur. Wat ik jammer vind, is dat er na inspectie li... Vis mer
Selskapet har svart
Duidelijk Direct en Snel. Service is erg Duidelijk, aanbod Direct en betaling is super snel. Dinsdag opgestuurd Donderdag uitbetaald. Sneller vind je nergens!
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Nederland
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een ouder model tablet opgestuurd voor de verkoop.
Binnen 2 dagen een reactie dat de tablet was ontvangen en dat er naar gekeken ging worden voor de beoordeling. De dag er op stond het bedrag al op mijn rekening!
TOP !!! Geweldige service en prettig zaken doen !!!

Svar fra Trade in
Onjuiste communicatie: de batterij was aangemeld als >85% maar werd als afwezig bestempeld omdat het geen officiële apple batterij was. Dat werd niet gevraagd op de website. De vermindering van waarde hierdoor is onredelijk.
> Op basis van intitiële review (1 ster) werd contact opgenomen door trade in. De website zal worden aangepast en er werd een schadevergoeding gegeven. Prima opgelost! 5 sterren dus.

Svar fra Trade in
Erg fijn service. Binnen 3 dagen mijn oude telefoon verzonden en aan mij betaald. Nette communicatie verder en een meer dan reëel bod

Svar fra Trade in
Bij Odido liep ik tegen een muur aan terwijl ik bij het bestellen van een nieuwe telefoon aan kon geven dat ik mijn oude mobiel in wou ruilen. Ben zelfs langs gegaan bij een winkel.
Ik kwam bij Trade in terecht door te zoeken op internet. Direct een reactie, mijn mobiel gelijk opgestuurd en binnen een dag stond het afgesproken bedrag op mijn rekening. Dat is nog eens service!!

Svar fra Trade in
Ik stuurde mijn gsm op , er was me 123€ beloofd. Het toestel was niets beschadigd, altijd een frontcover en backcover gebruikt. Nu krijg ik maar 88€ omdat het zou beschadigd zijn. Spijtig genoeg heb ik geen foto getrokken als bewijs op voorhand

Svar fra Trade in
Pakketje opsturen was simpel, alles is goed geregeld en het afgesproken bedrag stond de 2e werkdag na verzending al op mijn rekening.

Svar fra Trade in
ik had een apple watch se 2022 aan ze verkocht, ze zijden dat ik er €40 voor terug zou krijgen, ik stuur hem op en dan zeggen ze ''ja je krijgt er €10 voor terug'' ik had er trouwens ook een originele doos & oplaadkabel bij geleverd. Dus ik zeg ''nee stuur hem maar terug'' en dan komen ze met een tegen bod van €15. Dus ik zeg nogsteeds ''nee stuur hem maar terug'' nou... dus ik krijg hem terug en ik mis mijn kabel en doos. Dus ik stuur een mail en dan zeggen ze ''omdat we 100+ apparaten per dag binnen krijgen kunnen we niet alle accesoires bij houden. Het is nogsteeds mijn eigendom, niet van jullie. Dus of jullie nou 1 apparaat of 1000 appraten binnen krijgen dat maakt niet uit. Jullie zijn verantwoordelijk voor mijn spullen zolang jullie er niet voor betaald hebben. En daar bovenop ze zijden dat het een se 2020 was terwijl het een 2022 was, dus ze proberen mij ook nog eens zwaar op te lichten.

Svar fra Trade in
Snelle afhandeling en goede beoordeling van je telefoon

Svar fra Trade in
Een TOP-ervaring, geweldig gecommuniceerd, makkelijk, uitstekend voorbereid en heel snel te regelen, ook heel snel afgehandeld, ze doen wat ze beloven, ook het overeengekomen geld staat onmiddellijk op je rekening, COMPLIMENTEN!!

Svar fra Trade in
Goede ervaring met dit bedrijf 🧑💼, zoals het op de webpagina staat en de voortgang is uitstekend 👍👍.
De snelheid waarmee je behandeld is zeer goed.
Zeker een aanrader ook voor de toekomst.
Zal zeker het vermelden bij andere mensen.

Svar fra Trade in
Na een eerste opgave van €147,- voor de inruil van mijn”oude” telefoon werd het bedrag na opsturen gewijzigd in €80,- wegens “krasjes” op scherm en behuizing. Ik had voor de verzending de glazen bescherming en de siliconenhoes verwijderd. Het toestel zag er net zo goed uit als de telefoon die ik heb gekocht. Dit is de 1e keer dat ik een telefoon heb ingeruild, terwijl ik er al wel 3-4 heb gekocht. Maar hierdoor wel de laatste keer dat ik hier een telefoon zal kopen.

Oplichters.
Via internet bod van ruim 200 euro, na opsturen telefoon, nieuw bod van 30 euro vanwege allerlei problemen/beschadigingen. Vraag gaat u akkoord met bod of sturen we het toestel terug. We wilden het toestel terug en kregen toen een verbeterd bod van 57 euro. Per ongeluk kregen we dezelfde mail die eigenlijk voor iemand anders was.
Hoe toevallig.
Toestel terug laten komen, zat los in een doos, maar zonder al de beschadigingen waardoor het toestel zo weinig waard zou zijn.

Svar fra Trade in
Altijd top ervaring gehad! Opsturen is heel makkelijk en krijg het bedrag snel op de rekening gestort, vaak 1 of 2 dagen nadat ik het verstuurd heb. Bedrag is ook altijd beter dan wanneer ik het zou inruilen via amac of coolblue. Zolang je de staat van je telefoon eerlijk invult, voldoen ze altijd aan het bedrag.

Svar fra Trade in
Erg goede ervaring, makkelijk, snel, duidelijk en correct

Svar fra Trade in
Altijd wel spannend of zoiets legitiem is, maar ik kan zonder meer zeggen dat dit een top bedrijf. Alles loopt gesmeerd en is duidelijk. Het geld was binnen een uur op mijn rekening na goedkeuring.

Svar fra Trade in
Alles ging vlot. Maar de ‘zware lakschade’ aan de achterkant is echt onzin. Ik heb alles van te voren gefotografeerd. Helaas kun je het niet over hun bevindingen hebben dus uiteindelijk moet je het er maar mee doen. Volgende keer verkoop mijn oude telefoon weer via MP.

Svar fra Trade in
They offered via verkopen.nl for my Model Samsung Galaxy S23 Ultra, Opslag: 256GB, 250 euro. When they received my phone they claimed a heavy scratch on the screen and offered me 220 euro. This is scam! This scratch was never there. Do not trust them!

Svar fra Trade in
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.