Sain tekstiviestillä ilmoituksen, että myymälään tilattu verkkokauppatilaus on noudettavissa. Tiskiltä sain vain osan toimituksesta ja sanoivat, että loput tulevat sitten myöhemmin. Älytöntä ilmoittaa... Vis mer
Se hva andre synes
Joka kerta tarjousten kanssa ongelmia. Nytkin selkeästi luki, että "kylpytuotteet -30%" ja hyllyn päässä pelkästään kylpytuotteita niin oletin kaikkien olevan alennuksessa. No ei tietenkään ollut. Tie... Vis mer
Helsingin Herrtoniemen myymälän vastaava on varmaankin myyrä, joka toimii Tokmannin arvoja vastaan. Kysyin Marienburg grillihiili tarjousta, vastaus tuli: ei meillä ole tilaa näille. Kasapäin ei... Vis mer
Aivan surkea pulju ja hullummaksi menee. Tarjouksista pitää osata tarkistaa koodinumerot 😡 Kaikki ei kuulu tarjouksiin. Lankoja ostettaessa kamala sotku, kun netti ei toimi kaupassa ja pitkäliut... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Tervetuloa Tokmannille halpojen hintojen pariin. Löydät laajan valikoiman tuotteita kodin sisustuksesta pukeutumiseen ja työkaluihin. Tutustu ja löydä omat suosikkisi Tokmannilta!
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
ERITTÄIN TYLY KASSAHENKILÖ NOKIAN…
ERITTÄIN TYLY KASSAHENKILÖ NOKIAN TOKMANNILLA 19.2 KLO N.12.HOITELI KUKKASIA,TULI KÄDET LIKAISENA KASSALLE,OSTIN HYGIENIATARVIKKEITA,NOSTIN RAHAA.AIEMMIN ON PYYNNÖSTÄNI SOITETTU TAKSI,NYT SANOTTIIN ETTEI OLE SELLAISTA PUHELINTA JOLLA VOISI SOITTAA TAKSIN?LISÄKSI SANOTTIIN ODOTELTUANI JONKIN AIKAA ETTEI SE KUULU PALVELUUN!.MINULLA EI OLE PUHELINTA JA OLI HUONO OLO,MUISTA KAUPOISTA ON TAKSIN SOITTO KYLLÄ ONNISTUNUT ILMAISEKSI TAI 2 E.
Eri Tokmanneilla hyvin erilainen…
Eri Tokmanneilla hyvin erilainen myymäläprofiili ja - fiilis. Karmein on on ollut Nilsiän Tokmanni (syksy 2022) ja epäsiisti on myös Laukaan myymälä. Jkl Jyskään tuli uusi Tokmanni tammikuussa ja sen jälkeen asiakasmäärä pudonnut merkittävästi edellisen Varastomyymälän ajoista. Tuotteita loppunut, tilattu ilm. liian vähän ( Longdrink, irtokukat useita kertoja, vaikka oli oikein tarjousilmoitus, hiustuotteita, pesuaineita) eikä pullopalautusta ole ainakaan vielä. Liike hyvällä paikalla, mutta tuotevalikko kaipaa kehitystä ja isompia eriä.
Pettynyt asiakas
Pettynyt kun ei ollut kahvitarjousta kuin pannukahvi turhaan kävelin monta kilsaa jalka kipeenä 😡😡😡😡
I have visited many times on multiple…
I have visited many times on multiple locations, generally they have ok prices, but usually "sale items" they advertise are already sold out when you visit, and many times they make mistakes at cashiers desk, so I advice to take a look on the receipt before leaving.
Asiakkaan ohjaus liikkeessä ala-arvoista
Liikkeessä kysyin myyjältä neuvoa, aluksi kysymällä saako kysyä neuvoa mihin vastattiin syvällä huokauksella ja puhaltamalla ilmat suusta ulos ja lopuksi "joo." Sen jälkeen vielä tiuskastiin kysymästäni tuotteesta, että tuolla perällä saattaa olla tai olla olematta. Ideapark Oulu Ritaharju.
Hinna alkaa olla Stockman tasolla.
Hinna alkaa olla Stockman tasolla.
Huomasin että k- ja s- market hinna halvempia... Onko ahneus tullut tokmannille eikä joulupukki...
Jospa nuo tarjoukset olisi myös…
Jospa nuo tarjoukset olisi myös kassalla voimassa, niiden tarkoitus on houkutella asiakkaat ostamaan ja pettymään.
Nyt kun henkilökunta on opetettu nenäkkäiksi yhä harvempi viitsii huomattaa virheestä laskussa.
Mielestäni olisi aihetta kos adiakas pannaan ihmisten edessä riisumaan hälyttimen virheen takia tulisi sen riisuutumisen tapahtua sivussa eikä muiden asiakkaiden nähden.
Lisäksi 4 kk sitten ostetut nyt hälyttää olisi Tokmannilla ollut syytä hoitaa asia sivistyneesti.
Pyytää anteeksi ja ilmoittaa että aiheeton hälytys
👹
Kassajonot
Tammisto tokmanni. Kello14.30 kaksi kassaa palveli. Yhdellä hässäkkä kestänyt jo 10 min. Kassa pyyteli lisä kassoja avautumaan. Veikkaus /palautus kopissa neljä myyjää kikatteli viikonlopun bilettämisestä. Siirryin jonosta ja pyysin jotain tulemaan kassalle jonot pitkät. Naama happamana yksi tuli katsomaan ja sanoi EI TUOLLA NYT NIIN PITKÄT JONOT OLE kysyin etkö aio avata kassaa. Vastaus, en minulla vielä asia kesken tuolla. Minä jätin korini lattialle ja sanoin hänelle etten minäkään enää jonottele. Lähdin kaupasta ja en tosiaankaan edes joulu ostoksia aio ostaa tokmannilta. Kaikki kopissa juoruajat parikymppisiä. Ei todellakaan anna hyvää kuvaa kaupasta.
Taas kerran sai pettyä Järvenpään…
Taas kerran sai pettyä Järvenpään Tokmannilla! Kananfile piti olla tarjouksessa. Hylly tietysti tyhjä. Valion Arki-ruokakerma piti olla tarjouksessa. Tietysti hylly oli tyhjä. Nitriilikäsineet piti olla tarjouksessa. Tietysti hylly oli tyhjä koosta M. Kaikki iltapäivällä kello 14.00. Hyllyn vieressä työskennellyt Tokmannin työntekijä pahoitteli tilannetta. Ei paljon lohduta, kun ajat näillä bensanhinnoilla 30 km ja saat ihailla tyhjiä hyllyjä! Ja aina sama toistuu. Taidan kohta lopettaa Klubi-jäsenyyteni!
Tuosta tokmannin sivun arvostelu…
Tuosta tokmannin sivun arvostelu osiosta myös täältä ei mene yksikään arvostelu julki. Yritin laittaa sähkövatkain ja kulho tuotteesta kokemusta muille. Siinä kirjootin kun kulho on ruostumatonta, niin kulhon pohjassa ulkopuolella olevassa muovi profiilissa 3 kiinnitys ruuvia, ne ovat ns mustaa rautaa, jotka siis ovat umpiruosteiset ja alkaneet värjäämään muovia, mikä idealin nikkari tämän keksi, ja toiseksi se kannattaa aika-ajoin irroittaakin koska sinne väliin ei mikään pesutapahtuma yllä, ja pöpö pesäke on todellista. Niin tätä eivät julkaase. Taitaa olla kun pelkkää negaa niin ei tarvi kommentoidakaan.
En oikein ymmärrä mikä on tämä klubi…
En oikein ymmärrä mikä on tämä klubi jäsenyys,
patterilla toimivat juhlakynttilät oli klubi tarjouksessa.
Kun menin myymälää niitä ostamaan, niitä ei ollut
hyllyssä, kun pyysin myyjien niitä tilaamaan,
myyjät sanoivat että heillä on päällä tilauskielto ??
Olen myös huomannut että kun tuote on klubi tarjouksessa, sama tuote on myöhemmin normi tarjouksessa. En ymmärrä mitä hyötyä on asiakkaille liittyä klubiin, Tokmannin tarkoituksena on ilmeisesti vain seurata asiakkaiden ostoja ja muokata mainontaa sen mukaisesti.
Myyjät asiakaspalvelukoulutukseen
Käydessäni viimeksi Helsingin Kaisaniemen Tokmannilla olin etsimässä tuotteita joita olin joskus aikaisemmin nähnyt tietyssä paikassa. Nyt en niitä ensi silmäyksellä havainnut. Näin myyjän rivistöjen välissä ja menin kysymään. Vastauksena oli vahvalla vieraalla - todennäköisesti venäjänkielisellä - murteella ilmaistu ohje, jonka toistopyyntöni jälkeen tulkitsin tarkoittavan "seuraavaa" riviä. Menin ohjeen mukaiselle riville mutten löytänyt hakemaani tuotetta. Pyörittyäni kerroksessa myös muissa paikoissa palasin vielä saman myyjän luo pahoitellen etten ollut vieläkään löytänyt hakemaani. Luin myyjän kasvojen harmistuksen ja halveksunnan ilmeen mutta pyysin pahoitellen häntä kuitenkin näyttämään minulle tuotteen paikan. Ehkä en vain ollut huomannut oikeaa sijaintia. Olin selvästi "häirinnyt" myyjää palveluspyynnölläni, vaikka hän oli jo lopettanut hyllyntäyttöaskareensa. Liikkeessä oli hiljaista eikä muita asiakkaita näkynyt lähimaillakaan. Pyysin häntä näyttämään tietä, mutta hän pakotti(!) minut kyllästynyt ja vaivaantunut ilme kasvoillaan kulkemaan edellään. Löytyiväthän ne tuotteet. Myyjän sanattoman ilmeen viesti oli selvä: "aivokääpiö!". Asiakkaan tahattoman havaintovirheen takana olisi yhtä hyvin voinut olla tämän huono näkö tai kuulo. Tai myyjän huono suomen kielen taito.
Löysin liikkeestä kuitenkin muuta ostettavaa. Kassalla maksettuani kiitin lopuksi, kuten olen tottunut tekemään. Yleensä vastauksena on ollut täällä Suomessa iloinen kiitos tai hyvän päivän jatkon huikkaus. Tässä Tokmannin liikkeessä kassa ei vastannut kiitokseen vaan jäi vaitonaisena tuijottamaan muualle. Olin kassajonon ainoa asiakas.
Joku mättää siis Tokmannin asiakaspalvelussa ja on mättänyt jo aikaisemmillakin käynneilläni. Kahden tapaamani myyjän asenne tuo mieleen 70-luvun vanhat Leningradin kauppareissut.
Hinnat vedetään hatusta
Kuinka voi olla nykyaikana mahdollista - ja usein - että A4-kokoisissa lappusissa on hinta esin 8,50 ja kun meet kassalle niin sew onkin 12,80 . . .Viime aikoina tätä tapahtuu ärsyttävän usein että ainakin Närpiön Tokmannissa on hinnat mitä sattuu. tänään oli talouspaperi tarjouksessa joka olisi voimassa 30.10 asti 8,50 mutta kassalle mennessä siihen oli tullut 4 € lisää hintaa -
Välttäkää ostamasta mitään.
Tokmannia kannattaa välttää ostopaikkana. Halpa elektroniikka surkeinta tasoa mitä Kiinasta tulee. Asiakaspalvelu ja kuluttajansuoja jopa kalliimmissa tuotteissa olematon. Ostin paljun pore ominaisuudella joka toimitettiin viallisena. Kohta neljä kuukautta on odoteltu, että saataisiin korjattua. Tokmannin asiakaspalvelu vain pahoittelee etteivät voi asialle mitään. Kannattaa siis aina kalliimmat tuotteet ostaa jälleenmyyjiltä jotka ovat alan ammattilaisia eli jollain tavalla kiinnostuneita myös myymistään tuotteista.
Asiakaspalvelu on ystävällistä ja nopeaa
Tilasin tuotteita ystävälle Tokmannin nettikaupasta. Nopeasti tulivat ystävän lähellä olevaan myymälään.
Asiakaspalvelussa minulle vastattiin nopeasti kun en saanut sähköistä lahjakorttia tilattua. Antoivat muita vaihtoehtoja ja vasteukset sain samana päivänä. Erittäin ystävällinen palvelu.
Ale neule5-7/9 2022e tuotteita joita pitäisi olla…
Ale tuotteita joita pitäisi olla mainonnan mukaan ei ole saatavilla, mutta ale-ajan loputtua seuraavana päivänä saatavilla normaali hintaisena. Tulee huijattu olo kun menee hakemaan tätä luvattua ale tuotetta jota ei ole saatavilla.
Todella surkeaa palvelua
Todella osaamatonta ja huonoa asiakaspalvelua sekä myymälässä että verkkokaupassa.
Harhaanjohtava mainonta
Aina sama juttu surkean aleinfon suhteen. samaa tuotetta eri mauissa/väreissä/kuvioissa samassa laarissa ja isolla alelappu laarin reunassa. Kassalla käykin ilmi että ainoastaan se tietty maku/väri/kuvio kyseisestä laarista alessa ja muista normi hinta.. aika monta kertaa jäänyt ostamatta vain periaatteesta harhaanjohtavan mainonnan vuoksi.
Olen syvästi pettynyt askiakaspalveluun…
Olen syvästi pettynyt askiakaspalveluun Mikkelin Tokmannissa. Unohtelevat vanhoja alennuslappuja näytille, ottavat kuitenkin normihinnat. Pyysimme rahat takaisin viime kuussa eivätkä rahat ole vieläkään tullut tilille. Tänään sattui taas vahinko, myyjät olivat taas kerran jättäneet vanhat tarjoukset näytille, kassalla velvoittivat normihinnan. Olen opiskelia joten tarjoukset houkuttelevat. Olen todella pettynyt.
Asiakaspalvelun pissikset
Olin saanut 10 euron lahjakortin.
Kassalla lahjakortti ei toiminut.
Asia ei edistynyt. aikaa kului 15-20 minuuttia.
Sanoin että autossa olevat jäätelöni sulavat. Minulle ehdotettiin että maksaisin kortilla tai jättäisin ostamatta.
En suostunut koska minulla oli lahjakortti eikä sen toimimattomuus ole minun vikani.
Minulta myös kysyttiin mistä jäätelö on tullut autooni. Niin, jäätelöitä myydään kaupassa.
Ja autossani oli muitakin pakasteita (jäätelöt, pinaatti, pizzat, patongit).
Ja minulta kysyttiin olinko jo käyttänyt lahjakortin. Vastasin siihen että en ole ja kuinka se olisi hallussani jos olen sen jo käyttänyt.
Pyysin esimiehen yhteystiedot ja soitin hänelle. Hän sanoi että ei ole töissä eikä häntä kiinnosta tehdä asialle mitään. Pyysin hänen esimiehensä yhteystiedot ja hän kieltäytyi.
Tokmannin "asiakaspalvelijoiden" taidot olivat näppäriä kommentteja esittävien pissisten tasoa.
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.