Selger svindlet til seg meg som kunde hos Tinde 02.07.2021. Tinde ryddet ikke opp, og lot meg sitte igjen med administrasjon av saken. Saken ble tatt op med Admin dir. Bjørnar Anholt , og bevis ble ov... Vis mer
Inngikk 3 års fastpris avtale for 1 år siden. Når jeg nå får nettleie regning, viser det seg jeg har hatt pliktleveranse siste måned. Tinde har slettet min avtale uten forvarsel, og nå virker ikke mit... Vis mer
Forferdelig strømleverandør, useriøs og helt umulig å komme i kontakt med. Svarer ikke på mail eller telefon. Prøvd å ringe fra telefon tid åpner til telefontid stenger flere dager. De svarer ikke og... Vis mer
Har i utgangspunktet hatt stor tro på Tinde som strømselskap. Det var utrolig skuffende med en viss telefonselger dere allierte dere med, nå i Januar 22. Det var da bare lureri med den avtale som... Vis mer
Tinde Energi er en ny aktør i det norske markedet, og vårt mål er å gjøre strømavtaler så enkle og forståelige som mulig. Faktisk er vi Norges raskest voksende strømleverandør, noe vi er veldig stolte over! Vi skal være åpne, tilgjengelige og informative, og hjelpe med å ta bedre og mer økonomiske valg. Strømmen trenger ikke være hverken kostbar eller komplisert, hos oss er det du ser det du får.
Bekkeveien 163, 3173, Vear, Norge
- 32 17 80 90
- post@tindeenergi.no
- tindeenergi.no
Hold dere langt unna
Hold dere langt unna!
Svindlere som det er vanskelig å komme seg ut av.
Langt i fra billigst

Advarsel
Advarsel, føler meg svindlet og lurt inn i en avtale, vil ha kontakt med forbrukerrådet og be om en lovlighetsvurdering av måten de går frem på. Oppsigelse kostet med 3300 kr. Hold avstand

Svar fra Tinde Energi
Det viser seg at prisene jeg fikk…
Det viser seg at prisene jeg fikk oppgitt var noe villedende.

Svar fra Tinde Energi
Meget useriøse og så lurer de deg til å…
Meget useriøse og så lurer de deg til å tro at du er finalist i en konkurranse for å få deg som kunde. De påstår også at du vil fortsette å få strømmen fra tidligere leverandør (Fjordkraft for min del). Noe som bare er løgn.

Svar fra Tinde Energi
Styr unna dette selskapet !
Sendt angreskjema i posten 2 dager etter avtaletegning men får da kr. 1650,- i bruddavgift?
Avtale undertegnet på en PDA og selger har aldri informert om bindingstid.
Meget useriøst og ironisk kundeservice !
Ikke ett selskap å anbefale!
Styr unna dette selskapet !

Svar fra Tinde Energi
Selger kom på døren vår uten maske i pandemi
Selger kom på døren vår i dag 14.06.21, uten maske på. Synes ikke det er greit under en pandemi. Kommer aldri til å bruke dette selskapet som opptrer så hensynsløst.

Svar fra Tinde Energi
Jeg har fått Mail at dere vil endre…
Jeg har fått Mail at dere vil endre navnet da det ikke finnes en person med det navnet dere sender. I dag fikk jeg ny Mail igjen og navnet er fortsatt en ikke eksisterende person

Svar fra Tinde Energi
Benytter meg av angrefristen på 14…
Benytter meg av angrefristen på 14 dager,men får da 1650kr i bruddavgift? Hva er det? Aldrig informert om slikt av selger. Fikk beskjed av selger att det ikke var noe binningstid.Meget useriøst,kan forstå hvorfor mange føler seg svindlet hvis slikt aldrig blir innformert av selger. Ikke ett selskap å annbefale

Ren svindel.
Ren svindel.
Starter med at du er videre med i en konkurranse der man kan vinne 10 000kr.
MEN som en tilleggspremie har man "vunnet" 50% avslag på strøm fra Tinde Energi.
Dette er bare for å lure kunder.
Dyktig selger
Dyktig selger , men siden har jeg ikke hørt eller sett noe om deres leveranse .

Svar fra Tinde Energi
Startproblemer som er ordnet opp!
Så langt har alt fungert etter avtalen. Hadde noen startproblemer da vi hadde snakket forbi hverandre vedr. hus - hytte. Litt "bøs" person ringte oss, men ble ordnet opp etter hvert!

Svar fra Tinde Energi
Jeg føler meg lurt av selger som lovet…
Jeg føler meg lurt av selger som lovet meg billigere strøm, ble stikk motsatt. Og dette har ingenting med høyere strømpriser i januar osv og gjøre. Fordi jeg ble lovet halvpris de første 3 mnd. Separat regning på strøm og nett når det er mulig og samle dette på en faktura, for noe tull. Og 150,- i "straffegebyr" i mnd.hvis du sier opp avtalen før bindingstiden er ute. Spesielt når det telefonselgeren sier ikke stemmer med virkeligheten...i det hele tatt. Styr unna sier jeg.
Øivind

Desinformasjon fra selger
Jeg synes markedsføringen av tilbudet deres var direkte desinformasjon. Det ble opplyst at hvis jeg skulle trekke meg fra avtalen ville det koste kr 150,-. Når jeg nå har sagt opp avtalen kommer det frem at det koster kr 150 per måned i en bindingstid på ett år som jeg ikke fikk opplysning om. Jeg sa opp avtalen en dag etter at den hadde startet. Jeg synes Tinde burde gi et slingringsmonn på mer enn én dag før man blir krevd for et stort gebyr fordi man angrer på avtalen.

Svar fra Tinde Energi
Den største møkkaselgeren jeg har vært…
Den største møkkaselgeren jeg har vært borti, bare løgn og fanteri. La meg til som kunde uten min vilje😡.
Men dagen etter ringte jeg teamleder på kundesentret og fikk verdens beste service og hun ordnet opp alt for meg 🙂.
Mulig Tinde er bra men de burde ordne opp i selgerteamet sitt.

Svar fra Tinde Energi
Lovnadene til selger viste seg å ikkje…
Lovnadene til selger viste seg å ikkje stemme! Når ein prøver å ringe Tinde tek dei ikkje telefonen.
I denne samanhengen skuffer Tinde meg stort..

angret meg før det var gått 14 dager
angret meg før det var gått 14 dager. det hjalp ikke, etter 2mnd. kunne jeg melde meg ut, det var ikke snakk om noe binding videre, så med dette er jeg ikke noen ambassadør for dere, jeg vil si til alle jeg kommer i kontakt med om innstendig å holde seg unne dere.