Selger svindlet til seg meg som kunde hos Tinde 02.07.2021. Tinde ryddet ikke opp, og lot meg sitte igjen med administrasjon av saken. Saken ble tatt op med Admin dir. Bjørnar Anholt , og bevis ble ov... Vis mer

Inngikk 3 års fastpris avtale for 1 år siden. Når jeg nå får nettleie regning, viser det seg jeg har hatt pliktleveranse siste måned. Tinde har slettet min avtale uten forvarsel, og nå virker ikke mit... Vis mer

Forferdelig strømleverandør, useriøs og helt umulig å komme i kontakt med. Svarer ikke på mail eller telefon. Prøvd å ringe fra telefon tid åpner til telefontid stenger flere dager. De svarer ikke og... Vis mer

Har i utgangspunktet hatt stor tro på Tinde som strømselskap. Det var utrolig skuffende med en viss telefonselger dere allierte dere med, nå i Januar 22. Det var da bare lureri med den avtale som... Vis mer

1. Energileverandør

Tinde Energi er en ny aktør i det norske markedet, og vårt mål er å gjøre strømavtaler så enkle og forståelige som mulig. Faktisk er vi Norges raskest voksende strømleverandør, noe vi er veldig stolte over! Vi skal være åpne, tilgjengelige og informative, og hjelpe med å ta bedre og mer økonomiske valg. Strømmen trenger ikke være hverken kostbar eller komplisert, hos oss er det du ser det du får.

1,8

Under middels

Hyggelige folk som jeg har vært i…

Hyggelige folk som jeg har vært i kontakt med som er ansatt i Tinde Energi. Og de høye strømprisene som var i vinter, kan vi antakelig ikke gjøre noe med før de som styrer landet føler det på kroppen ved at de selv må betale høye strømpriser.

2. september 2021

Uforskammet selger

Uforskammet selger, de påstår de ikke driver med salg, men bare booker møter. Jeg ble oppring til tross for at jeg har reservert meg mot telefonsalg. De ville selge nytt strømabonement.

31. august 2021

Måtte betale bruddgebyr uten at…

Måtte betale bruddgebyr uten at abonomentet mitt ble startet på engang. Fordi jeg valgte å bli hos leverandøren jeg allerede var hos. Og kun fordi jeg ikke tok kontakt med de før jeg valgte å bli da jeg fikk bedre tilbud der jeg allerede var. Prøvde å kontakte kundebehandling men fikk ikke hjelp.

21. august 2021

Telefonselgeren kalla min svigerfar for ein "syk person"

Pågåande telefonselger som ringde min svigerfar. Min svigerfar blei kalla ein "syk person" av selgeren, han sa at han hadde brukt opp tida til selgeren til ingen nytte. Svigerfar ønska vilkåra før han ville takke ja. Her der det berre å styre unna. Banditter

18. august 2021

Dette er Bandits selskapet

Dette er Bandits selskapet, jeg byttet leverandør og må betale 1200 hver måned uten å bruke strøm, jeg har ikke avtale hos dem. Dårlig selskapet svindel!!!

13. august 2021

Vi fikk besøk av selgere Tinde Energi…

Vi fikk besøk av selgere Tinde Energi for drøye 2 uker siden.

Selgeren som kom inn innledet samtalen om en sak i forbrukerrådet om ulovlig strøm, vi spurte hvem han var og han presenterte seg som fra forbrukerrådet og viste et bilde av Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet og sa at dette var hans sjef, og at han var på oppdrag fra staten.

En stund ut i samtalen kom det frem at han egentlig var en selger fra Tinde Energi, og at han var her for å selge oss strøm, vi fortalte at vi ikke hadde tid og at han måtte sende et tilbud.

Vi klagde inn selgerens fremgangsmåte til Tinde Energi, og her viste det seg at selgeren hadde tatt seg friheten til å fylle ut å signere en avtale på vegne av oss. Vi fikk inntrykk av at Tinde ville ta ansvar etter en telefonsamtale med salgssjef, og Tinde skulle sende oss dette signerte dokumentet, men dagen etter nektet de å oversende det, og de fraskrev seg ansvar. Selgeren hadde også kommet med påstander om at vi hadde forsøkt å signere på en Ipad, men signaturen var vanskelig å tyde grunnet en teknisk feil, noe Tinde selv ikke fant troverdig.

Dersom dere har hatt besøk av Tinde og takket nei til strøm fra de, anbefaler jeg at dere ringer inn til Tinde for å se at selgeren ikke har tatt seg frihet til å signere en avtale på vegne av deg.

Saken er sendt til forbrukertilsynet og forbrukerrådet.

10. august 2021

Fikk 1 regning nå og den var litt…

Fikk 1 regning nå og den var litt større enn Eidsiva sin siste så da ble jeg ikke imponert

10. august 2021

Hei Bente,

Jeg skjønner at du ikke setter pris på at regningene blir høyere, men dessverre hadde nok din tidligere leverandør sin regning også vært høyere. Prisen i juli har slått flere rekorder, aldri før har prisen vært så høy i juli måned. Dessverre ligger august også an til å bli historisk dyr. Vi skulle ønske vi kunne styre prisen, men den er sterkt påvirket av vær, vind, nedbør, avgifter og mer, og er dessverre utenfor kontroll. Vi kan bare håpe at prisen normaliserer seg så fort som mulig. Hvorfor prisene er så høye kan du lese mer om her: https://tindeenergi.no/derfor-er-strommen-dyr-i-sommer/

Hilsen Malin

Tinde fremstår som lite profesjonelle…

Tinde fremstår som lite profesjonelle og useriøse. Jeg har benyttet meg av angreretten og er ikke kunde hos dere, så denne spørreundersøkelsen burde ikke vært sendt meg - dvs et nytt eksempel på manglende profesjonalitet.

9. august 2021

Hei Tor,

Vi sender en automatisk invitasjon til alle nye kunder gjennom TrustPilot, og om man har benyttet seg av angreretten kan man likevel uttale seg om sin opplevelse - dersom man ønsker det. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å gi sine tilbakemeldinger, og ønsker man ikke det kan man selvsagt ignorere invitasjonen.

Avbestilte innefor fristen på 14 dager

Avbestilte innefor fristen på 14 dager. Fikk faktura likevel.

9. august 2021

Hei Erik,

Om strømleveransen har startet innenfor angrefristen må man fortsatt betale for strømmen som er levert. Om du tar kontakt med kundeservice kan vi fort finne ut av grunnlaget for fakturaen, og hvordan vi kan hjelpe deg videre.

......

Har man vært med i en konkurranse så har man plutselig vært med i alle..
Informerer ikke om bindingstid og kredittsjekk.

3. august 2021

Hei Cathrine,

Når man inngår en avtale med bindingstid skal dette komme tydelig frem på plattformen man bestiller gjennom, og om det ikke har vært tydelig ønsker vi gjerne tilbakemelding på hvordan det kunne vært kommunisert bedre. Kredittsjekk er normalt å gjennomføre ved signering av nye avtaler.

Ikke veldig

Ikke veldig imponert. Selgere tilbakeholder opplysninger og når du klager får du beskjed at det står i avtalen. Lureri. Samt de lover at selger skal ringe tilbake. Og hører ingenting.
Står ved det jeg skriver, men Tinde holde ikke det de lover.

Jeg venter fortsatt på selger, men nå har jeg gitt dere opp.

3. august 2021

Hei Gunn,

Vi ønsker selvsagt ikke at selger skal holde tilbake opplysninger, og for å være sikker på at alt er tydelig skal man bekrefte avtalen skriftlig når man kjøper fra en selger. Her vil det stå all informasjon om avtalen. Om du har avtalt med en kunderådgiver at selger skal ta kontakt kan du gjerne kontakte oss igjen, så sender vi en purring til selger.

Et realt møkkaselskap

Et realt møkkaselskap, som har kostet meg nesten 10,000kr mer på et år enn hva samme leveranse ville kostet hos min forrige leverandør. Gå ALDRI inn på en strømavtale med bindingstid. Svar ALDRI ja på telefon, selv om selgeren lover gratis strøm, vinne konkurranse, osv. hvis du gjør det. Få fakta tilsendt for å vurdere alt i fred å ro. I dag er jeg ferdig med Tinde, for evig tid! En lykkens dag, men en kostbar lærepenge… «There’s no such thing as a free lunch»!

15. juli 2021

Hei Jon,

Så trist å høre at du ikke har vært fornøyd med avtalen din hos oss. Håper du blir mer fornøyd med din nye leverandør, og ha en riktig fin dag videre.