Nu 2 weken de nieuwe CarBar geprobeerd met de geuren Cotton Breeze en Vanilla Dreams, geur is nog steeds top, zelfs na een aantal hele hete dagen in de auto. Ook het schuifje werkt goed om die geurste... Vis mer
Se hva andre synes
Verzenden e.d. top, snel binnen. De geur is echt belachelijk slecht voor deze prijs. Ik begrijp niet hoe deze auto parfums zulke goede review krijgen. Heb het geurtje letterlijk een dag half ge... Vis mer
Ga je deze zomer met de auto naar Italië (of ander ver land), dan kan ik je zeker de carspray adviseren. In plaats van een muffe auto na zo lang te zitten,heb je gewoon een heerlijk fris ruikende auto... Vis mer
De producten zijn van een goede kwaliteit en voor een prima prijs. Er is ruime keuze aan geuren en er is bijna altijd wel een locatie waar je fysiek kan halen. Verder een goede communicatie van bedrij... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Niemand wil een auto die muf of onfris ruikt. Toch blijkt het soms moeilijk te zijn om vervelende geurtjes uit je auto verwijderd te krijgen. Gelukkig bieden onze autogeurtjes de oplossing! The Car Parfum verkoopt diverse luchtjes die jouw auto weer heerlijk fris laten ruiken. Bekijk snel ons assortiment auto geuren en bepaal welke geur jou het meeste aanspreekt!
Kontaktopplysninger
Collse heide 28, 5674VN, Nuenen, Nederland
- klantenservice@thecarparfum.com
- thecarparfum.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dit is een van die producten waar je…
Dit is een van die producten waar je van denkt. Hoezo was dit niet eerder goed gedaan. Top spul en elke maand ander geurtje bevalt prima
Fijne geur beleving en niet duur
Fijne geur beleving die dagenlang aangenaam aanwezig blijft. Fijn product en niet duur!
De parfums zijn goed maar de verpakking…
De parfums zijn goed maar de verpakking kwam versleten aan
Love their million bars
Love their million bars. Sad they dont sell just the refill bars so its not so much plastic waste and more expensive.
Heerlijke niet overheersende geur
Heerlijke niet overheersende geur. Ik leg het geurblokje gewoon in het open tussenvak. Dat is voldoende. Meer geur nodig? Dan bij ventilatie. Makkelijk te bestellen. Goede prijs-kwaliteit!
Ik heb onlangs de car parfum besteld…
Ik heb onlangs de car parfum besteld via Carclean.com en ben over het algemeen erg tevreden. De geur is prettig en niet te overheersend, wat ik persoonlijk belangrijk vind tijdens het rijden. Het geeft de auto een frisse en luxe uitstraling.
De levering was snel en het product was netjes verpakt, zoals ik gewend ben van Carclean. Ook de kwaliteit van het parfum zelf voelt goed aan en blijft redelijk lang hangen.
De reden dat ik 4 sterren geef in plaats van 5, is dat de geur wat mij betreft nog iets langer had mogen blijven hangen. Na een paar dagen merk je dat deze wat afneemt.
Al met al een fijne aankoop en zeker het proberen waard als je je auto net dat beetje extra frisheid wilt geven!
Lekkere geuren
Lekkere geuren, heb 2 100 ml flesjes besteld helaas lekken ze aan de spuitkop.
Lang blijvende geur en lekker!
Als je hem in de auto/vrachtwagen spuit dacht ik eerst van pfff.. is dit het? Maar zodra de geur zich ontwikkeld heeft is het een gigantisch lekker geurtje en het blijft oprecht super lang hangen! Handig voor in de vrachtwagen!🫡
Snelle levering, bezorging door PostNL minder. Lekkere geur in de auto. Velen willen weten waar het te verkrijgen is.
Het bedrijf leverde snel
Het bedrijf leverde snel. De geur van de carparfum valt wel tegen.. had er meer van verwacht.
Waar zou ik beginnen
Waar zou ik beginnen
Vind het goedkoop de geur valt echt tegen en veelste duur
Sorry maar geef mij maar Rituals
Daar heb je ten eerste veel meer geuren van en dan krijg je een mooi hout blokje voor in de auto
Voor mij 2 sterren
Mvg mike kennedy
Van de drie zakjes,hadden er 2 zonder…
Van de drie zakjes,hadden er 2 zonder reuk alleen het groene zakje is heerlijk
Hoe kan het dat er 2 zakjes niets deden
Groetjes tinij
De bar ruikt echt lang lekker…
De bar ruikt echt lekker en lang lekker ,met 2 opzetstukjes wat handig is.
Uiterst professionele service & communicatie
Op 19-1-2026 om 9:52 een mail gestuurd mbt dat mijn carbar op een connectienaadje was gebroken. Gevraagd of dit binnen de garantie valt en of er nog wat aan gedaan kon worden (wie niet waagt wie niet wint)
Op 19-1-2026 om 10:28 een top reactie gekregen dat er vandaag nog een nieuwe carbar opgestuurd worden.
uitstekende service & communicatie The Carparfum!!! Mag menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Klasse!
Tevreden, let op: flesjes lekken
Snelle levering en lekkere geuren!
Houdt goed aan. Enigste nadeel is dat de parfumflesjes bij mij zijn gaan lekken en alles onder zat...
Top Service!
Top Service!
Meermaals besteld bij The CarParfum en elke keer goed. Bij mijn laatste bestelling was er een flesje die lekt, een mailtje naar de klantendienst en dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd gekregen! Top producten en top service.
Me bestelling niet ontvangen,netjes…
Me bestelling niet ontvangen,netjes aangeven en ik kreeg mail terug dat het product opnieuw zou worden opgestuurd......dit is 4dagen geleden.
18euro voor een carbar die ik nog niet heb ontvangen geen top service.....ben benieuwd hoe het product aankomt..............
Update,klantenservice heeft contact met mij opgenomen en ik krijg een nieuwe carbar en een 100ml als een sorry.....top opgelost heren en dames, blij met de snelle oplossing
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.