Mijn auto rook eerst gewoon naar hond… 🐶😅 Tijd voor actie. De auto luchtjes van Parluxe geprobeerd en eerlijk: Echt een gamechanger. De geuren zijn gebaseerd op echte parfums, dus geen chemis... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Wederom heb ik heerlijke geurtjes gescoord van Parluxe in een combipakket tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dankzij het grote assortiment heb ik opnieuw een mooie selectie ontvangen. Elke keer... Vis mer
Selskapet har svart
Na contact met Parluxe mijn review aangepast. Ging om de bestelling in het weekend waarvan op de site staat/stond dat deze maandag geleverd wordt. Klopt niet en ze hebben aangegeven dat dit idd niet c... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ontdek luxe auto parfums en hoogwaardige poetsproducten bij Parluxe. Best beoordeeld, snel geleverd. Bestel voor 23:59 en ervaar morgen al de ultieme geur en glans voor je auto.
Kontaktopplysninger
Koperslagersweg 15, 1786 RA, Den Helder, Nederland
- 0627278232
- info@parluxe.nl
- parluxe.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Van muf naar Luxe!
Mijn auto rook eerst gewoon naar hond… 🐶😅 Tijd voor actie.
De auto luchtjes van Parluxe geprobeerd en eerlijk: Echt een gamechanger. De geuren zijn gebaseerd op echte parfums, dus geen chemische lucht, maar een luxe en frisse geur.
Binnen no time was die hondengeur weg en ruikt mijn auto nu top. Blijft ook nog eens lang hangen zonder te overheersen.
Aanrader 👌🚗 #Parluxe
Snelle levering, heerlijke geuren
Snelle levering goede prijs en heel veel heerlijke geuren en ziet er ook nog heel leuk uit in de auto

Svar fra Parluxe
Vandaag voor het eerst binnen gekregen…
Vandaag voor het eerst binnen gekregen en gister besteld. De geuren ruiken heerlijk. Eind middag in de auto gehangen en ruikt nu al zo fantastisch.

Svar fra Parluxe
En het is een heerlijke geur ga meer…
En het is een heerlijke geur ga meer bestellen

Svar fra Parluxe
Snel aangekomen en degelijk verpakt.

Top ervaring met parluxe
Ruikt top en de geur blijft lang hangen! Voldoet zeker aan mijn verwachtingen

Svar fra Parluxe
Het is de eerste keer dat ik auto…
Het is de eerste keer dat ik auto parfum koop dat zo goed ruikt echt een aanrader🎉🎉🎉🎉

Svar fra Parluxe
Goede en snelle en oplossingsgerichte klantenservice!

Svar fra Parluxe
Voor het eerst hier wat besteld maar zeker niet voor het laatst🤩
Bizar snelle levering, daarbuiten hele aangename geur die niet zo overheerst. Echt een aanrader ik zal hier zeker vaker gaan bestellen

Svar fra Parluxe
Snelle bezorging en ruiken lekker
Gisteren heb ik 8 luchtjes besteld en zijn vandaag al binnen gekomen. Ik heb er al een paar geroken en ze ruiken super lekker. Ik ben benieuwd hoelang je ze uiteindelijk ruikt.

Levering 3 auto geurtjes
Met een dag in huis. Netjes verpakt met begeleid schrijven. Drie heerlijke geurtjes.
Parluxe maakt waar wat ze zeggen. Er zit “geen verkeerd luchtje aan”😉

Svar fra Parluxe
Voor het eerst de auto parfum bestelt…
Voor het eerst de auto parfum bestelt en ben helemaal gelukkig. Bestellen ging makkelijk levering was top. Hoe het flesje werkt en de geur is ook helemaal top. Heb nu savage in me auto gehangen en wat heerlijk hij overheerst niet pre iea goed. Dikke dikke aanrader

2 heerlijke geuren ontvangen
2 heerlijke geuren ontvangen en netjes verstuurd helemaal dik tevreden.

Snelle levering goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit

Svar fra Parluxe
Kochten een auto en daar zat de geur 1…
Kochten een auto en daar zat de geur 1 million in, wat een heerlijke geur keer op keer rook het heerlijk als ik in de auto ging. Vandaar hem ook gekocht want werd gek van de wc eens geuren wat 1 a 2 dagen roken.. Toppie jongens!!!!

Svar fra Parluxe
Lekkere geurtjes en snel geleverd 👌

Goed ruikend gaak meer bestellen
Goed ruikend gaak meer bestellen

Svar fra Parluxe
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.