The Car Parfum Anmeldelser

4,4

Verzenden e.d. top, snel binnen. De geur is echt belachelijk slecht voor deze prijs. Ik begrijp niet hoe deze auto parfums zulke goede review krijgen. Heb het geurtje letterlijk een dag half ge... Vis mer

1. Bilutstyrsbutikk

Niemand wil een auto die muf of onfris ruikt. Toch blijkt het soms moeilijk te zijn om vervelende geurtjes uit je auto verwijderd te krijgen. Gelukkig bieden onze autogeurtjes de oplossing! The Car Parfum verkoopt diverse luchtjes die jouw auto weer heerlijk fris laten ruiken. Bekijk snel ons assortiment auto geuren en bepaal welke geur jou het meeste aanspreekt!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

36 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Drama geur

Verzenden e.d. top, snel binnen.

De geur is echt belachelijk slecht voor deze prijs. Ik begrijp niet hoe deze auto parfums zulke goede review krijgen. Heb het geurtje letterlijk een dag half geroken, een geurboompje van Ali express zal het beter doen.

Zwaar overrated vanwege een bn-er.

Jammer dat ik ook geen respons krijg op mijn mail.

12. juli 2026

Nu 2 weken de nieuwe CarBar geprobeerd 🤌✨…

Nu 2 weken de nieuwe CarBar geprobeerd met de geuren Cotton Breeze en Vanilla Dreams, geur is nog steeds top, zelfs na een aantal hele hete dagen in de auto. Ook het schuifje werkt goed om die geursterkte te bepalen, handig als je de airco heb staan blazen in je gezicht maar niet de volledige geursterke wil.

4. juli 2026

Super

Super snelle levering alles is duidelijk
Enige wat mooier kan is de afwering van de wisselbare frontjes

9. juli 2026

Levering

Update: het probleem is inmiddels netjes opgelost. Het ontbrekende product is nageleverd en ik ontving zelfs nog een extraatje.

Fijn dat het uiteindelijk serieus is opgepakt. Daarom pas ik mijn review aan naar 4 sterren. Bedankt voor de goede afhandeling!

1. juni 2026

Ga je deze zomer met de auto naar…

Ga je deze zomer met de auto naar Italië (of ander ver land), dan kan ik je zeker de carspray adviseren. In plaats van een muffe auto na zo lang te zitten,heb je gewoon een heerlijk fris ruikende auto. Zelfs na 13 uur non-stop rijden ruik je de spray nog goed! Kies wel een wat frisse geur zoals de cotton breeze, net even wat fijner met die warmte

Goede kwaliteit

De producten zijn van een goede kwaliteit en voor een prima prijs. Er is ruime keuze aan geuren en er is bijna altijd wel een locatie waar je fysiek kan halen. Verder een goede communicatie van bedrijf naar de klant en wordt de bestelling altijd optijd geleverd.

Eindelijk gevonden

Heerlijke geur die lang blijft hangen.

Na veel geprobeerd te hebben is dit toch wel hetgeen waar ik bij blijf. Mooi ook dat je opties hebt waardoor het nooit verveeld.

Aanrader.

26. april 2026

Geen maccie geur meer

Heerlijk! Mensen hadden Mac in mijn auto lopen vreten. Maar na 2 spuitjes car parfum ruikt mijn auto weer naar een heerlijke cotton breeze in plaats van die gore gast fast zooi. Top dit

2. juni 2026