Oduree Anmeldelser 3 156

4,4

Zoo hey wat ruikt mijn vrachtwagen weer lekker zeg , mijn collega’s vroegen zoch gelijk af waar ik het vandaan had🫣 Voor samenwerkingen mag je me altijd een mailtje sturen🤩

Snelle levering van de heerlijke geuren. Na 2 weken verdwijnt de geur die je op de automat hebt gespoten en moet je de 4 spuitjes herhalen, had gehoopt/verwacht dat het na 4 weken herhaald moest worde... Vis mer

Wij van Geurigezaken zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Oduree. Het contact verloopt altijd super: snel, vriendelijk en professioneel. Er wordt goed meegedacht en vragen worden altijd... Vis mer

Snelle levering, had deze de volgende dag al in huis en netjes verpakt aangekomen! De geur is echt heerlijk: fris, warm en luxe tegelijk, zonder overheersend te zijn. Het ruikt duidelijk niet als een... Vis mer

1. Parfymeri
  2. Bilutstyrsbutikk
  3. Butikk med biltilbehør
  4. Gavebutikk

Eindelijk een autoparfum dat wél blijft hangen. Bij Oduree begrijpen we dat je baalt van die goedkope geurtjes die na een dag alweer weg zijn, en daarom zijn wij 3 jaar geleden begonnen met het maken van goede autoparfums die echt ruiken naar de bekende dure merken. Met inmiddels meer dan 100.000 tevreden klanten in Nederland en België hebben we bewezen dat onze geuren niet alleen lekker ruiken, maar ook echt in je auto blijven hangen voor een normale prijs. Stop met het verspillen van geld aan rommel die niet werkt en ervaar zelf waarom wij de Nr. 1 specialist in autoparfums zijn; als je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je het morgen namelijk al in huis!

Een geurbeleving boven je verwachting!

Ruikt naar parfum zoals je gewend bent
Omdat we allemaal wel een favoriete parfum hebben die we zelf opspuiten, wilden wij het mogelijk maken om dit ook in de auto te hebben. Vandaar dat alle autoparfums ruiken naar bekende merkgeuren.
Altijd de beste service
Het is ons een genoegen om je te verwelkomen als klant. Daarom hebben wij service enorm hoog in het vaandel zitten. Iets wat je mag verwachten van de Nr. 1 in autoparfums!
Snel bezorgd
Bestel je jouw autoparfum vandaag, heb je ze morgen al in huis! Dit om ervoor te zorgen dat jouw auto morgen in een handomdraai heerlijk ruikt.

Onze ruik en probeer garantie

30 dagen je nieuwe autoparfum proefruiken

Omdat we weten dat geur heel persoonlijk is en soms enorm lastig in te schatten via de telefoon, mag je bij ons de geuren 30 dagen proefruiken. Niet goed? Geld terug!

NIEUW! (Autoparfumspray To Go)

Neem je favoriet nu nog makkelijker mee onderweg!

4,4

Enestående

3k anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Goeie kwaliteit ik gebruik het al een…

Goeie kwaliteit ik gebruik het al een tijdje misschien zelfs bijna 2 jaar , als laast lekkte mijn autohangers ik heb oduree gecontacteerd super snelle antwoord en super lief hebben ze mij met de probleemje geholpen en heb ook 2 parfums gratis erbij gekregen en snelle service super content ermee !! ❤️

17. april 2026

Heerlijke geuren

Snelle levering van de heerlijke geuren. Na 2 weken verdwijnt de geur die je op de automat hebt gespoten en moet je de 4 spuitjes herhalen, had gehoopt/verwacht dat het na 4 weken herhaald moest worden.

29. mars 2026

Beste oduree,

Beste oduree,
Ik moet helaas zeggen dat ik niet zo tevreden ben met auto luchtje,ik spuit 3/4 spuitjes en binnen een paar minuutjes ruik je niets meer,wel jammer

1. april 2026