Superb Anmeldelser 107

4,7

4,7

Enestående

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Useriøs selger

Selger slutter å svare på kommunikasjon når avtale er signert og kunde trenger bistand.

31. januar 2026

Hei Lina,
Du må gjerne skrive til support@superbexperience.com, så skal vi ta hånd om spørsmålene dine!

Topp kundeservice

Så langt har kundeservicen hvert på topp! Løsningsorienterte og tilgjengelige hele veien.
Gleder oss til å ta systemet i bruk på hele huset!

1. november 2025

Svar fra Superb

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Kjetil! Det gleder oss stort å høre at dere har opplevd oss som løsningsorienterte og tilgjengelige – det er akkurat slik vi ønsker at kundeservicen skal være. Vi gleder oss minst like mye som dere til at hele huset er i gang med Superb.

Alt samlet på ett sted

Alt samlet på ett sted, enkel til bruk

27. november 2025

Svar fra Superb

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er akkurat det som er målet vårt med Superb – å samle alt på ett sted så det blir enkelt for dere i hverdagen. Vi er glade for at dere trives med systemet!

Trygt og godt valg

Salgsrepresentant Gaute har vist stor evne til å følge opp og være tilgjengelig når vi har hatt spørsmål. Vi har gjort riktig valg ved å velge Superb, og det føles veldig trygt. Kan anbefales! :-)

25. november 2025

Svar fra Superb

Tusind tak for den hyggelige tilbagemelding! Det glæder os stort at høre, at I føler jer trygge med valget af Superb. Vi bringer de pæne ord videre til Gaute – han sætter stor pris på at være tilgængelig og hjælpe vores partnere med at komme godt i gang.

God og rask service

God og rask service, hyggelige medarbeidere og et godt system. Vi er veldig fornøyde:)

28. oktober 2025

Svar fra Superb

Mange takk for de fem stjernene, Lena! Vi setter stor pris på de hyggelige ordene om våre medarbeidere og systemet. Vi er veldig glade for å ha dere som kunder!

Servicevennlige folk

Servicevennlige folk. Alltid tilgjengelig og får god hjelp ☺️

14. november 2025

Svar fra Superb

Mange takk for fem stjerner! Det er fantastisk å høre at dere får god hjelp når dere trenger det. Vi setter stor pris på det gode samarbeidet!

Proff, smidig og enkel

Vi har opplevd det veldig proff, smidig og enkelt med Superb, fra vår kontaktperson Frederik til Kelly og support som svarer fort på What’s Up chat. Onboarding var veldig nøye og proff. Selve systemet er enkelt og bruke. Jeg liker å styre vårt system selv da vi har et «Brunchery» (brunch / bakery) konsept med stadig endringer i menyen og specials. Systemet er brukervennlig og praktisk. Jeg angrer ikke på at vi skiftet vårt kassasystem til Superb!

1. mars 2025

Svar fra Superb

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen, Abelene! Det er utrolig hyggelig å høre at Frederik, Kelly og supportteamet har gjort overgangen til Superb så smidig for dere. Vi er glade for at systemet gir dere den fleksibiliteten dere trenger for deres 'Brunchery' og de stadige menyendringene. Takk for tilliten!

Vis anmeldelser på alle språk. (107 anmeldelser)