Se hva andre synes
Selskapet har svart
Super godt kassesystem! Vi har brugt servicepos i godt 2 måneder nu, og vi kan virkelig mærke at det giver os mere frihed i virksomheden. Især Rasmus og Brian har været utrolig behjælpelige, vi... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Customers 1st er et komplet kassesystem (også kaldet POS-system) til dig, der har en fysisk butik – lille som stor. POS-systemet samler betalinger, sags-og varestyring, lager, kunder og meget mere, så du har alt ét sted. Hver dag hjælper POS-systemet hundredvis af forretninger med at skære en stor del af det administrative bøvl fra, spare mere tid og med at sælge og servicere deres kunder, holde styr på varer, opgaver og meget mere.
Kontaktopplysninger
Kochsgade 31C, 3 sal., 5000, Odense C, Danmark
- +45 33 60 85 86
- info@c1st.com
- c1st.com
Det er et super fedt POS system og…
Det er et super fedt POS system og kundeservice er i top. Skulle man endelig pege på noget er det at de er meget economic orienteret, super ærgerligt når man bruger Unicinta. Men man kan jo håbe de kigger mere den vej, eller deres eget lagerstyring får FIFO funktion :-)
Følgeseddel uden problemer
Ved større bestillinger ville vi gerne lave en følgeseddel, hvilket personalet meget velvilligt hjalp med at lave en funktion til. Rigtig god hjælp og service.
Vi er overordnet set super tilfredse…
Vi er overordnet set super tilfredse med Customers 1st.
Vi gik fra et andet kassesystem med fejl og mangler og en følelse af, at man ikke blev hørt. Dette er bestemt ikke tilfældet hos Customers 1st.
De gange jeg har forslået en ny feature eller blot har haft spørgsmål til deres produkt er jeg altid blevet mødt med en god og venlig tone fra deres kundeservice og features der blev implementeret indenfor 1 måneds tid.
Der er ingen fejl eller mangler til vores forbrug og det hele fungerer super godt.
Selvom vi var lidt skeptisk til at starte med, fordi at vi skulle skifte fra en Ipad til en Windows computer ift. stabilitet for computeren og vores netværk, så er alt gået som det skal.
Det er super dejligt at alle ændringer man laver på produkter eller kampagner ændres med det samme, uden at man skal opdatere siden.
Prisen synes jeg også er ganske fair når man kigger på hvilke andre alternativer der er med samme features.
Nemt system at bruge som gør vores dagligdag nemmere, især i situationer hvor der kan være travlt.
Super god support af Morten
Super god support af Morten. Vores problem blev løst proffesionelt og hurtigt. Vi kan varmt anbefale Bike Desk
Tager intet ansvar..
Tager intet ansvar i forbindelse med Flytning. Vi sidder på 4 månede efter skift uden regnskabs program grundet primær ekstrem dårlig kommunikation fra c1st side.
Ud over dårlig kommunikation er de også vildt gode til at lyde og få sig selv til at fremstå som noget de ikke er. C1st POS systemet er et halvfærdigt, udstabilt POS system der oversælger deres features og direkte lyver omrking hvad deres program kan og ikke kan. Når man så har bundet sig og sidder med håret i postkassen, så enten virker disse funktioner slet ikke eller så skal der fortages ting af udviklere for at det gør. Så man potentielt kan vente måneder på at få vitale ting til at virke..
Står man i problemer med noget tager C1st heller aldrig ansvar, de gange vi indtil videre har skulle bruge hjælp har det været forgæves og vi har skulle finde alternative løsninger. Deres support er ligeså meget til grin som resten af deres virksomhed. Mangen til useriøsitet har jeg aldrig oplevet.
Jeg kan ikke anbefale nogen som helst at bruge C1st som POS system, hold jer langt væk fra dette firma, hvis i værdsætter jeres virksomhed

Svar fra Customers 1st
Kundesupport helt i top!
De fleste stjerner skal gå til Kundesupporten, som virkelig er en hjælp. Når jeg ikke forstår systemet, kan jeg altid få vejledning, som jeg forstår. Især Kristian har vist sine evner - både sine tekniske men så sandelig også sine pædagogiske.
Jeg oplever en stor forståelse og velvillighed fra Supporten…
Jeg oplever en stor hjælp og villighed fra supporten fra C1st side. De følger sager til dørs og har indlevelse og forstår hvad man taler om..måske fordi mange C1st ansatte selv har været på vores side af disken.
Jeg talte sidst med Morten som guidede mig igennem en statusrettelse, som virkelig ville have været drøj for os selv at fikse..altså en omtælling af hele lageret! Det slap vi for med god hjælp og forståelse. Tak.
Mvh DOrte, KAiKU
Integrationen til Woocommerce er ikke god
Jeg har valgt at give 3 stjerner, som måske er lige i underkanten, men 4 er for meget. Dette skyldes udelukkende at der ikke er en bedre integration mellem webshop og kassesystem. Der er for meget "ekstra" arbejde og for meget holde øje med. Selve kassedelen og lager systemet fungere fint.
Jeg har i et års tid haft C1st og vil dele noget fakta, som jeg havde ønsket at jeg havde vidst inden, men som kan være svært at gennemskue når man skal vælge kassesystem.
Bruger du woocommerce og generelt arbejder med dine varer der, så er integrationen til C1st ikke optimal. Du skal virkelig have tungen lige i munden for at sikre at du har det samme data begge steder og der er for mange muligheder for fejl.
Du kan oprette dine varer i woocommerce, men ændringer du laver efterfølgende kommer ikke over i C1st andet end stk. Varen kommer over til C1st inden du udgiver den, så vær opmærksom på rækkefølgen, som du taster i. Når du har tastet et sku nummer, så sender den det afsted selvom den ikke er udgivet. C1st vil gerne at man oprettede varen der - men det giver ingen mening, da man for det første ikke kan arbejde med varianter. Du kan heller ikke se alle dine kategorier, men du skal søge dem frem. Og hvis du bagefter skal rette på det i woocommerce, så kommer det data ikke over i C1st.
Du kan ikke sætte varer ned i din webshop og få tilbudspriserne over i C1st automatisk. Jeg vil helst gøre det i webshoppen, da jeg ved at data der er 100% korrekt med kategorierne.
Så når vi kører tilbud på webshoppen har vi derfor valgt at downloade et excel ark med de nedsatte priser og så uploade dem i C1st. Det gør vi også når det er slut.
Når du retter data på mange varer samtidigt i C1st skal du huske at sige ja og sætte hak ved at det skal opdateres i webshoppen.
Der er mulighed for at få billeder på dine varer i C1st både i kassen og varerne. Lige nu kommer de bare ikke med ved oprettelsen af nye varer, så det skal du manuelt opdatere.
Du kan lave lagermodtagelse, som virker virkelig godt hvis dine varer kommer hjem med stregkoder på. Der findes sikkert også noget smartere måde, men vi har ikke lige knækket den nød. Hvis varerne ikke kommer med stregkode, så er det svært at finde varerne, da man ikke kan filtre på et brand/kategori eller se billede, så det er derfor umuligt for mine medarbejdere at varemodtage de rigtige varer. Da de skal vide enten sku nummeret eller titlen på varen.
Noget af det bedste er at kassen er logisk, det er nemt at bruge. Der er en god support både telefonisk og på chat/mail og man kan altid få god hjælp og vejledning.
Rigtig fint POS system der løser de…
Rigtig fint POS system der løser de fleste behov. God service når support kontaktes!
God og hurtig Support
Vi har haft Customers 1st i 3 år, kasse- og lagersystem. Generelt er vi meget tilfredse med systemet. Dog lidt problemer med integration af Shopify. Men Support er fantastiske til at hjælpe. Lige haft glæde af Mortens hjælp, som sparede os for en masse tid.
Spørgsmål besvaret korrekt med det…
Spørgsmål besvaret korrekt med det samme, dejligt.
God Service
God service, gode til at følge op i løbet af et forløb samt et rigtig godt kasse system selvfølgelig!
Hurtig respons fra support
Hurtig respons fra support. De tager din henvendelse seriøst, og er villige til at arbejde på en løsning som gør kunden tilfreds.
Vi bruger Bikedesk hos os i Aakirkeby…
Vi bruger Bikedesk hos os i Aakirkeby Cykler, og det er meget velfungerende. Vi er super tilfredse, det letter dagligdagen meget, og har også en rigtig god integration til e-conomic. Kan varmt anbefales, er pengene værd! Support og helpdesk er altid klar.
Efter deres "nye priser"
Efter deres "nye priser", som kommer efter de vil rammet det store markedes og udvikle fede addons (som koster ekstra pr månede hvilken prisstigningen ikke giver mening), bliver mit program 40-60% dyrerer.
Det triste er den politiker tale der solgte prisstigningen er ringe og mon ikke det blot at alle de ansættelser de har lavet.
Når det er sagt er programmet super godt, kan mange tinge, og supporten er altud hurtig og god.
Men jeres så akut en stigning, er trist.
Og det er "antal sager" som koster hvilket intet fylder, det er så lille en tekst streng så det er ren og skær bare for at tjene penge desværre.
Det er jo 3-4 gange mere end DSB priserne stiger.

Svar fra Customers 1st
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.