Se hva andre synes
Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Vis mer
Selskapet har svart
Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Vis mer
Selskapet har svart
Vi har været kunde hos dem i ca. 2 år. Vi yderst tilfredse med deres service. LL Pos system er meget nemt og brugervenligt. Medarbejdere i kundeservicen er super venlige og hjælpesomme og man kom... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾
Kontaktopplysninger
Fuglevangsvej 11, 1962, Frederiksberg C, Danmark
- +45 71 90 32 02
- support@lovingloyalty.com
- llpos.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeres kassesystem er virkelig godt
Enkelt og nemt system som fungerer
Jeres kassesystem er virkelig godt
Kasseapparatet ser rigtig godt ud
Meget begge dele
Fredag d 10/4 God service og hurtig hjælp. En rigtig fin oplevelse – kan anbefales.
Tirsdag d 7/4. 1 stjerne
Meget skuffende oplevelse. Supporten var ubehjælpsom, og det var svært at få svar på simple spørgsmål. Det føles ikke som om, man får den hjælp eller værdi, der bliver lovet. Jeg kan desværre ikke anbefale
Kompetent medarbejder
super sød og venlig support
super sød og venlig support, som ved hvad han snakker om.
Bedste service unge mand Ivan😊
En meget service orienteret ansat, med stor forståelse
En samarbejdspartner, der gør det svære overskueligt
Hver gang jeg har brug for vejledning eller støder på et “stort” problem, som jeg ikke kan løse selv, rækker jeg ud til min samarbejdspartner. Man bliver mødt af behagelige og kompetente medarbejdere, som hurtigt sætter sig ind i problemstillingen og gør den langt mindre, end man først havde troet. For en lille virksomhed som vores betyder det alverden at kunne få assistance, når alt brænder på – derfor fortjener hele support-crew fra LovingLoyalty fuldt ud de 5 stjerne
Dygtige folk og hurtig løsning af problemer.
Altid hurtig og virkelig venlig betjening.
Vi er SÅ glade for vores system 🤗
Rigtig godt service hurtig betjening…
Rigtig godt service hurtig betjening mega hjælpsom personale fem stjerner
Jeg har haft den bedste…
Jeg har haft den bedste telefonoplevelse med ham. Han er meget sød og hjælpsom. Hvis jeg har problemer, vil jeg først ringe til ham. Mange tak for hjælpen.
Hej Casper Larsen Vi er mega glade for…
Hej Casper Larsen Vi er mega glade for Loving loyalty. System er virkelig perfekt, og deres kundeservice er virkelig søde.
Mvh Zabi/Arleechino.
Jeg synes det var en nem og forståelig…
Jeg synes det var en nem og forståelig samtale, hvor der flere gange blev spurgt til, om der var andet der kunne hjælpes med. Tak for det.
Fantastisk hjælp
Ramtin var en fantastisk hjælp. 5 stjerner til ham.
Ivan
Ivan
Jeg har 2 virksomheder. Har snakket med Ivan torsdag d. 18 december ved 9 tiden mener jeg angående et nyt menu opstilling til min skærm ved 11.30 tiden var det laver anbefaler helt klart loving loyalt.
Overholde altid deres aftaler.
God dag gulcan fra dk pizza og bonzo i herning
Ramtin var en fantastisk hjælp
Ramtin var en fantastisk hjælp – tusind tak for super god service! 🌟

Genialt system!!
Jeg vil gerne dele min erfaring med Ari, der arbejder for LovingLoyalty. Fra første kontakt har Ari været en utrolig hjælpsom og kompetent medarbejder. Han har altid været klar til at finde løsninger på vores behov og har virkelig forstået, hvad vi søger i vores kassesystem.
Ari's professionalisme og dedikation til sit arbejde skinner klart igennem. Uanset hvor komplekse vores spørgsmål eller udfordringer har været, har han gjort sit bedste for at sikre, at vi er tilfredse. Vi kunne ikke være mere glade for vores samarbejde med både Ari og LovingLoyalty.
Ari fortjener en kæmpe ros for sit arbejde, og jeg vil helt klart anbefale LovingLoyalty services til enhver, der leder efter pålidelige kassesystemløsninger. Tak for et fantastisk samarbejde!

Svar fra LL POS (Loving Loyalty)
Vi takker for sindssyg god hjælp fra…
Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support fra Ari, som med det samme forstå hvilken problemstilling jeg skal bruge hjælp til.
Ari var både lyttede, tålmodig og gav sig god tid til vejledning.
Kæmpe anbefaling herfra Princess Pizza.

Svar fra LL POS (Loving Loyalty)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.