LL POS (Loving Loyalty) Anmeldelser 86

4,8

Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Vis mer

Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Vis mer

Vi har været kunde hos dem i ca. 2 år. Vi yderst tilfredse med deres service. LL Pos system er meget nemt og brugervenligt. Medarbejdere i kundeservicen er super venlige og hjælpesomme og man kom... Vis mer

1. Programvareforhandler

LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Meget begge dele

Fredag d 10/4 God service og hurtig hjælp. En rigtig fin oplevelse – kan anbefales.

Tirsdag d 7/4. 1 stjerne

Meget skuffende oplevelse. Supporten var ubehjælpsom, og det var svært at få svar på simple spørgsmål. Det føles ikke som om, man får den hjælp eller værdi, der bliver lovet. Jeg kan desværre ikke anbefale

7. april 2026

En samarbejdspartner, der gør det svære overskueligt

Hver gang jeg har brug for vejledning eller støder på et “stort” problem, som jeg ikke kan løse selv, rækker jeg ud til min samarbejdspartner. Man bliver mødt af behagelige og kompetente medarbejdere, som hurtigt sætter sig ind i problemstillingen og gør den langt mindre, end man først havde troet. For en lille virksomhed som vores betyder det alverden at kunne få assistance, når alt brænder på – derfor fortjener hele support-crew fra LovingLoyalty fuldt ud de 5 stjerne

2. februar 2026

Ivan

Ivan
Jeg har 2 virksomheder. Har snakket med Ivan torsdag d. 18 december ved 9 tiden mener jeg angående et nyt menu opstilling til min skærm ved 11.30 tiden var det laver anbefaler helt klart loving loyalt.
Overholde altid deres aftaler.
God dag gulcan fra dk pizza og bonzo i herning

18. desember 2025

Ramtin var en fantastisk hjælp

Ramtin var en fantastisk hjælp – tusind tak for super god service! 🌟

27. november 2025

Kære Maria

Mange tak fordi du gider dele din oplevelse med os 🙏 🥳
Dine pæne ord er virkeligt værdsat og vi stræber altid efter give dig sådan en følelse.

LL POS Teamet

Genialt system!!

Jeg vil gerne dele min erfaring med Ari, der arbejder for LovingLoyalty. Fra første kontakt har Ari været en utrolig hjælpsom og kompetent medarbejder. Han har altid været klar til at finde løsninger på vores behov og har virkelig forstået, hvad vi søger i vores kassesystem.

Ari's professionalisme og dedikation til sit arbejde skinner klart igennem. Uanset hvor komplekse vores spørgsmål eller udfordringer har været, har han gjort sit bedste for at sikre, at vi er tilfredse. Vi kunne ikke være mere glade for vores samarbejde med både Ari og LovingLoyalty.

Ari fortjener en kæmpe ros for sit arbejde, og jeg vil helt klart anbefale LovingLoyalty services til enhver, der leder efter pålidelige kassesystemløsninger. Tak for et fantastisk samarbejde!

12. november 2025

Kære Goran

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det betyder meget for os.

Ari er en af dem, der går ind i opgaven med både faglighed og oprigtig interesse for kundens forretning, og det glæder os at høre, at det også er den oplevelse, I har haft. At I føler jer godt hjulpet, forstået og trygt guidet gennem processen, er præcis det niveau af service, vi stræber efter hver dag.

Vi sætter stor pris på samarbejdet og på jeres tillid til Loving Loyalty. Tak fordi I valgte os – og fordi I tager jer tid til at sætte ord på det.

- LL POS Teamet

Vi takker for sindssyg god hjælp fra…

Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support fra Ari, som med det samme forstå hvilken problemstilling jeg skal bruge hjælp til.
Ari var både lyttede, tålmodig og gav sig god tid til vejledning.
Kæmpe anbefaling herfra Princess Pizza.

22. oktober 2025

Hej Britt

Tak for din anmeldelse og for at dele, hvordan forløbet oplevedes hos jer. Det betyder meget for os at høre, at I fik den hjælp og tydelighed, I havde brug for – og at vores superhelt Ari lykkedes med at løse jeres udfordring hurtigt og ordentligt.

Vi arbejder hele tiden på at sikre, at kunder får klare svar og føler sig trygge i processen, så jeres feedback er værdifuld og motiverende for teamet.

Tak for for samarbejdet.

- LL POS Teamet