Virbac Sverige Webbutik Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Smidigt att beställa och snabb leverans kostnadsfritt fram till ytterdörren ( beställer stor säck hundfoder). Min hund fungerar bra på fodret, hon har tidigare varit överviktig och dålig i magen av an... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min labrador älskar maten och får ingen allergisk reaktion av den då han har både mat och kvalsterallergier , den är även mer prisvärd än tidigare allergifoder vi haft och leveransen gick smidigt. Myc... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fortfarande nöjd. Deras kundtjänst är bra. Dom är mycket hjälpsamma. Erbjuder lösningar då de som transporterar misslyckas med sitt uppdrag. Så nöjd med företaget som tyvärr har otur med de som ska le... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk
  2. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

I Virbacs webshop hittar du produkter för sällskapsdjur samt det hyper-premiumfodret VETERINARY HPM®, utvecklat, testat och rekommenderat av veterinärer. VETERINARY HPM® tillverkas med de finaste animaliska proteinkällorna och noggrant utvalda ingredienser från pålitliga leverantörer. Vi garanterar kompromisslös kvalitet – från det att våra förstklassiga råvaror anländer till Virbacs moderna kök, till att du serverar det i skålen till ditt sällskapsdjur. Skäm bort ditt sällskapsdjur med det allra bästa från Virbac och upplev skillnaden själv.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

46 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra produkter och snabb leverans.

Bra produkter och snabb leverans.

1. desember 2025

Hej Sylvia,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna! Vi uppskattar verkligen din feedback och är så glada att du är nöjd med produkterna och leveransen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nytt område inte lätt att hitta

Nytt område inte lätt att hitta
Såg en kille som gick runt ,gick ut och frågade och det var min hundmat

13. november 2025

Hej Lillemor,

Tack så mycket för din recension och de 4 stjärnorna. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada för att leveransföretaget hittade rätt såklart.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Denna mat är så bra för min kat

Denna mat är så bra för min kat ! Har så fina blodvärden efter användning ! Har använd denna i
ca 1 år nu!

14. oktober 2025

Hej Margit,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna!Det gläder oss så mycket att din katt mår bättre på vårt foder!

Hunden tycker om fodret

Hunden tycker om fodret, snabbt och enkelt med beställning

5. oktober 2025

Hej Marianne,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna! Vi uppskattar verkligen din feedback och är så glada att höra att din hund gillar vårt foder - och at du är nöjd med beställningen!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med maten vi köper…

Jag är mycket nöjd med maten vi köper och hundarna med . Dock önskar jag det vore lättare att ta kontakt med er då jag haft och har lite frågor .
Inga svar på Mail .

18. september 2025

Hej Lena,

Tack så mycket för din recension. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du är mycket nöjd med vårt foder.

Jag har kollat med vår kundtjänst och kan se att du fick svar 2 dagar efter att du skickade en fråga i juli, men jag hittar inga fler frågor. Finns det ett mejl som kanske inte har kommit fram till oss? Du får jättegärna återkomma med dina frågor antingen här, till kundtjänsten eller på Facebook, så vi kan hjälpa dig vidare.

Strulig leverans

Det skickades snabbt från Virbac, men budfirman var otroligt rörig. Tog väldigt lång tid innan det kom, låg länge på samma ställe. När det sen kom så hade inte Virbac skickat med allt jag beställt. Kundtjänst tog lång tid på sig och uppdaterade dåligt vad som hände. Till slut fick jag tillbaka pengarna för det som inte var med, fast jag ville ju haft det jag beställde. Så det var en besvikelse denna gången.

22. september 2025

Hej Marianne,

Tack så mycket för din recension. Jag vet att du har varit i kontakt med vår kundtjänst och att det här tyvärr blev ett ovanligt långsamt ärende. Det var också jag som du hade kontakt med på Facebook, och jag förstod att du tyckte det var tråkigt att vi inte kunde skicka hela ordern.

Det som hände var ett enstaka tekniskt fel i kommunikationen mellan webbshoppen och lagerhanteringssystemet ASAPack — något som tyvärr kan inträffa, om än väldigt sällan. Vi kunde därför inte skicka de saknade varorna i efterhand, eftersom ordersystemet saknade den raden och en eftersändning hade blivit fel.

Av den anledningen återbetalade vi beloppet och bad dig att lägga en ny beställning på de saknade varorna. Detta är såklart inte optimalt, och det rör sig om ett sällsynt systemfel. Vi ber verkligen om ursäkt för besväret och tackar för ditt tålamod. Hör gärna av dig direkt till oss om det är något mer vi kan hjälpa till med — vi vill gärna göra din nästa upplevelse felfri.

Bästa fodret.

22. juli 2025

Hej Emma,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du tycker vårt foder är bäst!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tog lång tid att få paketet.Fick ingen…

Tog lång tid att få paketet.Fick ingen spårningslänk.

8. september 2025

Hej Jörgen,

Tack så mycket för din recension. Vi beklagar att det har varit problem med leveransen. Den service som vår tidigare leveranspartner stod för var tyvärr inte tillräckligt bra, och vi delar din frustration. Samarbetet med den leverantören är nu avslutat, och vi arbetar hårt för att säkerställa att framtida leveranser motsvarar den standard du med rätta kan förvänta dig av oss.

Jag vet att du har fått hjälp av kundtjänsten och vi tackar för ditt tålamod. Vi ber verkligen om ursäkt för besväret.

Marie, Team Virbac

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lätt att navigera på hemsidan

Lätt att navigera på hemsidan, snabb leverans

8. september 2025

Hej Tove,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att du gillar vårt hemsida och är nöjd med leveransen!

Hej Edita,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med leveransen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej Mona,

Tack så mycket för din recension. Vi beklagar att det har varit problem med leveransen. Jag har varit i kontakt med vår kundtjänst som säger att problemet är löst och du har fått ditt paket.

Vi ber verkligen om ursäkt för besväret och vi tackar för ditt tålamod.

Marie, Team Virbac

Enkelt att handla

Enkelt att handla, snabb leverans

20. august 2025

Hej Stefan,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att du tycker det är enkelt att handla och att du är nöjd med leveransen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag ger katterna bra mat och ni…

Jag ger katterna bra mat och ni levererar det fort

21. august 2025

Hej Pia-Lisa,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med leveransen, men fram för allt att du tycker om vårt foder!

Bra och snabb service

Snabb hjälp om något skulle strula och trevligt bemötande

24. juli 2025

Hej Sanna,

Stort tack för din recension och de 5 stjärnorna! Vi är otroligt glada att höra att du är nöjd med vår service och tycker att vi har ett trevligt bemötande. Det är något vi alltid strävar efter!

Snabbt o enkelt

Snabbt o enkelt! Bra kvalitet.

21. juli 2025

Hej Ulf,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du tyckte beställningen var snabb och enkel.

Hej Yvonne,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att Ville äter vårt foder!

Frisk glad hund

30. juni 2025

Hej Hanna,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att din hund är frisk och glad på vårt foder.

/Caja, Team Virbac

Vurdert til 1 av 5 stjerner

förvaring till kattmat/torrfoder skulle…

förvaring till kattmat/torrfoder skulle vara för 8 l mat men det rymmer knappast 3-4 l. Jag har bett att få skicka tillbaka

12. juli 2025

Hej Elizabeth,

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Vi är ledsna över att du inte är nöjd med ditt köp och om vår information om produkten inte har varit tillräckligt tydlig. Förvaringshinken du köpte rymmer 8 liter, precis som det står på hemsidan, men det är inte samma sak som att det får plats 8 kilo foder, eftersom 8 kg foder tar upp mer plats än 8 liter. Vi försöker alltid att vara så tydliga som möjligt, både när det gäller våra foder och läkemedel, men också de övriga produkter vi har, som foderhinkar.

Vi har en större foderhink (30 liter), där det ryms mer foder, men till exempel inte en hel 12-kg-säck. Om du har några funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi beklagar de besvär detta har medfört.

Bra service

19. juni 2025

Hej Anneli,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och de 5 stjärnorna. Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med vår service.

/Caja, Team Virbac

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv