Det skickades snabbt från Virbac, men budfirman var otroligt rörig. Tog väldigt lång tid innan det kom, låg länge på samma ställe. När det sen kom så hade inte Virbac skickat med allt jag beställt. Ku... Vis mer
Smidigt att beställa och snabb leverans kostnadsfritt fram till ytterdörren ( beställer stor säck hundfoder). Min hund fungerar bra på fodret, hon har tidigare varit överviktig och dålig i magen av an... Vis mer
Min labrador älskar maten och får ingen allergisk reaktion av den då han har både mat och kvalsterallergier , den är även mer prisvärd än tidigare allergifoder vi haft och leveransen gick smidigt. Myc... Vis mer
Fortfarande nöjd. Deras kundtjänst är bra. Dom är mycket hjälpsamma. Erbjuder lösningar då de som transporterar misslyckas med sitt uppdrag. Så nöjd med företaget som tyvärr har otur med de som ska le... Vis mer
I Virbacs webshop hittar du produkter för sällskapsdjur samt det hyper-premiumfodret VETERINARY HPM®, utvecklat, testat och rekommenderat av veterinärer. VETERINARY HPM® tillverkas med de finaste animaliska proteinkällorna och noggrant utvalda ingredienser från pålitliga leverantörer. Vi garanterar kompromisslös kvalitet – från det att våra förstklassiga råvaror anländer till Virbacs moderna kök, till att du serverar det i skålen till ditt sällskapsdjur. Skäm bort ditt sällskapsdjur med det allra bästa från Virbac och upplev skillnaden själv.
Frankrike
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Alltid snabb service och leverans och en produkt som är suverän. Mina katter älskar maten
Snabb leverans och katten med bara fyra tänder åt av torrfodret!

Svar fra Virbac Sverige Webbutik
Snabb och mycket bra leverans. Perfekt foder för vår hund

Svar fra Virbac Sverige Webbutik
Bra produkter som vi inte kan köpa i vanlig foderbutik, perfekt för den kräsna hunden.

Svar fra Virbac Sverige Webbutik
Vi har fortfarande pakket inte, vi måste jätte långt vänte. Förra veckan skulle paketet komma men plots fick vi mail paketet kommer inte mer idag. Jag tror 3 veckor vänte på föder är inte normalt.

Svar fra Virbac Sverige Webbutik
Vår hund har mag/tarmproblem och då är insekt foder absolut det bästa för honom. Att beställa från Virbacs webbutik är lett, smidigt och levereras direkt hem till dörren.

Svar fra Virbac Sverige Webbutik
Snabb leverans och aldrig problem med förpackni gen

Svar fra Virbac Sverige Webbutik
Fortfarande nöjd. Deras kundtjänst är bra. Dom är mycket hjälpsamma. Erbjuder lösningar då de som transporterar misslyckas med sitt uppdrag. Så nöjd med företaget som tyvärr har otur med de som ska leverera.