Een super mooi product, aangeboden door een ontzettend aardig en hulpvaardig team. Ontzettend blij met deze aankoop en de bbq is ook al top!
Se hva andre synes
Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een... Vis mer
Selskapet har svart
Zelfs vóór mijn aankoop werd ik heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had. Na mijn aankoop hebben ze ook interesse getoond in hoe alles verlopen was. Top service! En product... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.
Kontaktopplysninger
Beekerheide 10, 5741HC, Beek en donk, Nederland
- 0852129176
- info@stilt,nl
- steigerhoutje.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een super mooi product
Ontzettend blij met deze aankoop en de bbq is ook al top!
Buitenkeuken close
Top service! En product was naar wens.
Levering op afspraak
Levering op afspraak. Veel op maat gezaagd. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Goed mee te overleggen . Prima service.
top service
Top service, Snelle afhandeling van bestelling,alles was ook compleet. Buitenkeuken is fantastisch.
Alles geleverd volgens afspraak
Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een aanrader!

Svar fra STILT
top bedrijf
We zijn super geholpen in de showroom
Daarna alles goed verlopen zoals besproken
Levering ✅
Bouwpakket ✅
Alles top aanwezig in het pakket
Resultaat helemaal top ✅

Svar fra STILT
Alles geleverd zoals het hoort en met…
Alles geleverd zoals het hoort en met goede begeleiding en opvolging waar nodig. Eindresultaat mag er zijn!
Heel fijne samenwerking
Heel fijne samenwerking. Producten van hoge kwaliteit!
Hele fijne ervaring gehad met Steigerhoutje
Hele fijne ervaring gehad met Steigerhoutje. Ze hebben mij goed geholpen met het samenstellen van de overkapping. Heldere communicatie omtrent levertijd en levermoment. Erg tevreden klant!
Top service
Top service
Helemaal compleet en netjes geleverd en goede nazorg voor als je vragen hebt of er niet uit komt.
Nu wachten op het mooie weer en genieten van onze buitenkeuken
Het is een prachtige buitenkeuken
Het is een prachtige buitenkeuken, al veel complimenten over gehad. Ook de levering ging prima, vriendelijke bezorger die heel behulpzaam was
Mooie praatjes, waardeloze uitvoering
Wij kochten een groot op maat tuinhuis. Het mooie verhaal op de website, de mogelijkheden om het naar wens aan te passen en leuk contact voor de koop waren doorslaggevend. Helaas viel dat in de praktijk flink tegen. In het geleverde was absoluut geen rekening gehouden met de gezamenlijk besproken aanpassingen. Daardoor veel materiaal niet geleverd en uitloop tijdens de bouw. Ook kostte het bouwen veel meer tijd want - ook al staat het overal - het meeste materiaal was niet op maat gezaagd. Ook veel keuzes direct in het moment moeten maken omdat er zo slecht rekening was gehouden met de aanpassingen. Dat heeft geresulteerd in een veel minder mooi uiterlijk. Ook de Close buitenkeuken die we erbij bestelde stelde teleur: werd geleverd met schots en scheef hout, totaal getordeerde staanders.
De totale onverschilligheid en lakse reactie daarna was een ontzettende domper. Bijvoorbeeld: geen uitleg waarom het bouwpakket tuinhuis 4,8 meter hoog was ipv de 3,11 meter in de offerte, dat leverde een hoop problemen op met de rookgasafvoer van de houtkachel, het dak bleek immers ineens 1,60 meter hoger dan gepland. We hebben veel extra kosten moeten maken om dit in orde te krijgen.
Tot op heden geen reactie op vragen in meerdere mails. Men vond het zo wel prima. We hadden immers betaald... Ik zou twee keer nadenken voordat je hier een duur tuinhuis bestelt. Bij ons heeft het een vervelende bijsmaak gegeven die nog steeds niet weg is.
L vormige schuur + overkapping
Hebben een op maat gemaakt in L vormige schuur met overkapping besteld. Alles via de app besproken, plan een (groot) aantal keer aangepast tot we het gene hadden wat we voor ogen hadden.
Goede en laagdrempelige communicatie…
Goede en laagdrempelige communicatie via whatsapp. Betrouwbaar, snelle levering. Het betreft een hoek buitenkeuken in 2 delen. Een uitdaging om dat goed in elkaar te laten vallen maar het resultaat is zeer strak. In 1 woord: vakmanschap!
Service top, kwaliteit wat minder.
De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor ik dit zelf heb moeten aanpassen.
Door het vochtige weer de afgelopen weken is het hout gaan uitzetten en het stenen blad losgekomen van de achterkant en klemmen de deurtjes van de buitenkeuken.
BBQ meubel …
Wij hebben het BBQ-meubel afgemonteerd laten bezorgen. De communicatie had beter gekund, maar uiteindelijk is alles goed opgelost en werd er fijn meegedacht. Het dak bleek te lekken, waarna direct extra dakbedekking is opgestuurd om dit te verhelpen. Inmiddels hebben we al meerdere keren met veel plezier op de kamado gekookt. Erg blij met het resultaat!
Ze denken met je mee
Ze denken met je mee. Reageren vlot en leveren bovendien uitstekend werk. Ook achteraf zijn ze betrokken en staan ze klaar om te helpen. Aanrader!
Leuke showroom goede service
Leuke showroom, we hadden een bouwpakker geregeld door mijn zoon Thijmen Schoorl. Als je handig bent geen probleem anders zou ik zeker adviseren hem te laten bouwen. Goede service want er ontbrak een plankje en die werd gewoon netjes toegestuurd. We gaan genieten van onze buitenkeuken Kamado (diepe versie)
Top hout,Top bedrijf,Top team
Het begon met het zelf samenstellen van onze blokhut met overkapping en het snelle oppakken van de offerte. Duidelijke communicatie t/m aan de levering. En daarna nog de interesse in het proces. Super douglas hout, super team, super bedrijf! Aan iedereen aan te raden!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.