Ontzettend prettig contact en…
Ontzettend prettig contact en begeleiding. Hoken denkt mee over de mogelijkheden en wilde ons zelfs helpen de bepaald blad te krijgen.
Dank voor jullie flexibiliteit!
Hoken Studio – Specialist in premium keukenrenovatie. Bij Hoken Studio geven we bestaande keukens een compleet nieuw leven met exclusieve maatwerk keukenfronten en hoogwaardige werkbladen. In plaats van een volledige keuken te vervangen, renoveren wij slim, duurzaam en volledig op maat – met het resultaat van een gloednieuwe designkeuken. Onze materialen zijn van topkwaliteit en worden met zorg geproduceerd. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op al onze fronten en werkbladen. Klanten kunnen inspiratie opdoen en materialen zelf ervaren in twee fysieke showrooms in Amsterdam en Utrecht. Wij werken in heel Nederland en België en begeleiden het volledige traject: van advies en inmeten tot productie en montage. Persoonlijk contact, vakmanschap en een perfect eindresultaat staan bij ons centraal. Hoken Studio – maatwerk, kwaliteit en service zonder compromissen.
Houtmolenstraat 3A, 7008AP, Doetinchem, Nederland
Dank voor jullie flexibiliteit!
We waren op zoek naar een goede oplossing voor onze keuken en zijn uiteindelijk bij Hoken uitgekomen. Vanaf het eerste contact zijn we prettig geholpen en goed geadviseerd bij het kiezen van nieuwe fronten. Er werd echt meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd.
Het eindresultaat is precies wat we hoopten, de keuken ziet er weer als nieuw uit. Ook de montage verliep netjes en zonder gedoe. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een partij die ik zou aanraden
We zijn tijdens onze zoektocht naar een oplossing voor onze keuken uitgekomen op Hoken. En wat zijn we hier blij mee. We zijn super goed geadviseerd en geholpen met het uitkiezen van onze nieuwe keuken fronten.
Het eind resultaat is echt prachtig en de montage liep soepel. Echt een aanrader!
Goed bedrijf, goed advies en keurig optijd.
Monteur Jeroen is netjes en vakkundig.
Namens Inez en Joep
Hartelijk dank voor onze 'nieuwe' keuken.
Onze keuken was al een tijdje aan vervanging toe, maar een volledige renovatie leek ons wat overdreven. Via Hoken Studio zijn we uitgekomen op nieuwe fronten en een mooi mat composiet werkblad, en eerlijk gezegd had het er niet beter uit kunnen zien. De communicatie verliep prettig en we werden goed op de hoogte gehouden. De montage was snel en netjes geregeld, geen gedoe. Zeker een aanrader.

Svar fra Hoken Studio
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.