Mooi materiaal, goed afgewerkt. Je kan je volledige keuken zelf samenstellen naar uw eigen behoefte. Wanneer de keuken klaar is ontvang je nog een foto vooraleer deze wordt opgestuurd. Wij hadden wat... Vis mer
Selskapet har svart
Goede communicatie tijdens de ontwerpfase van een op maat gemaakte keuken. Netjes op afgesproken datum geleverd. Door goede en behulpzame chauffeur. Optisch mooie keuken. Helaas paar kleine... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer tevreden met onze buitenkeuken Wij zijn erg tevreden met onze buitenkeuken. De kwaliteit en afwerking zijn erg goed uit en het geheel staat prachtig in ons tuinhuis. Ook de levering en ser... Vis mer
Selskapet har svart
De communicatie verliep vlot. Ook was het mogelijk om enkele aanpassingen aan de buitenkeuken te doen. De kwaliteit van de keuken constructie kon echter wat beter. Na enkele weken begon 1 koelkast mi... Vis mer
Slachthuiskade 36, 7602CV, Almelo, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Communicatie prima
Levering prima
Afwerking niet helemaal tevreden
Na dit te hebben gemeld is er een oplossing aangeboden en dat is positief

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Ik heb een buitenkeuken kast
San Diago besteld.
Keurig besteld met aflever optie op andere datum. Bezorging etc goed. Maar dan even over de kast!! Dat valt mij toch even smerig tegen. Op foto lijkt hij mooi maar de kwaliteit en de afwerking echt slecht !!
En dat voor dat geld.
Zelfs de lades zitten niet op ladegeleiders !! Het hout van de deuren niet netjes tegen elkaar maar met spleten er tussen.
De afwerking van het bovenblad nou amaturistisch. Je mag ABSOLUUT NIET van kwaliteit spreken.
Op internet lijkt het allemaal heel wat maar dat is het dus niet.
Dus geen spullen meer bij Buitenkeukendeal meer.
Erg jammer dat je geen foto " s kan plaatsen maar als je de lades er een stukje uit haalt en je lsat hem los om even wat te pakken , kiepen ze helemaal naar beneden , ze blijven niet eens recht uitschuifbaar.
Dus jammer want dan kon iedereen de kwaliteit zien.
Kak dus

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Van het eerste contact tot de levering alleen maar positieve ervaringen. Er wordt goed meegedacht, de communicatie is duidelijk en vriendelijk en de buitenkeuken is echt prachtig geworden. De kwaliteit en afwerking zijn uitstekend en alles werd netjes volgens afspraak geleverd.
Wij zijn ontzettend blij met onze buitenkeuken en gaan hier de komende tijd heerlijk van genieten. Buitenkeukendeal.nl is wat ons betreft absoluut een aanrader!

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Aardige mensen en kregen alles keurig mee. Veel succes in het nieuwe gebouw.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Alles van A tot Z was netjes geregeld. Ik heb een mooie bbq gekocht en ben zeer tevreden over het product. Goede service.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Zeer tevreden met onze buitenkeuken
Wij zijn erg tevreden met onze buitenkeuken. De kwaliteit en afwerking zijn erg goed uit en het geheel staat prachtig in ons tuinhuis. Ook de levering en service zijn goed verlopen.
Bij de levering ontbrak de perlator van de kraan. Na contact hierover werd dit netjes en snel opgelost door een nieuwe kraan toe te sturen. Fijn om te merken dat ook dit soort kleine zaken goed worden opgepakt.
Al met al zijn we erg blij met onze aankoop en kunnen we Buitenkeukendeal zeker aanraden!

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Zeer nette en klantgerichte afhandeling
Ik had in mei een buitenkeuken FRANKFURT besteld bij Buitenkeukendeal, met als gewenste leverdatum 15 juli. Helaas ontstond er bij de leverancier een probleem waardoor de levering aanzienlijk werd vertraagd.
Hoewel de vertraging natuurlijk teleurstellend was, ben ik zeer tevreden over de manier waarop Buitenkeukendeal hiermee is omgegaan. Er werd open en duidelijk gecommuniceerd over de vertraging en er werd meegedacht over een passende oplossing.
Ik kreeg zelfs een alternatief aangeboden met €500 extra korting. Omdat de buitenkeuken door de vertraging inmiddels zijn oorspronkelijke doel voor mij had verloren, heb ik daarvan geen gebruik gemaakt. Buitenkeukendeal bood vervolgens aan de bestelling kosteloos te annuleren en het volledige aankoopbedrag terug te betalen.
De creditnota werd direct aangemaakt en het volledige bedrag is vervolgens snel teruggestort.
Een vertraging is natuurlijk nooit prettig, maar juist de manier waarop een bedrijf met een probleem omgaat zegt veel over de klantgerichtheid. In mijn geval ben ik daarom zeer tevreden over de service en de correcte en soepele afhandeling.
**Zeker een positieve ervaring met Buitenkeukendeal.**

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
We zijn uiteindelijk tevreden en bljj met onze keuken door goede communicatie en goede afspraken. Niet alles ging perfect, maar wel perfect opgelost. Blij met onze buitenkeuken van buitenkeukendeal.nl

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Mooie buitenkeuken besteld en zeer tevreden mee. Snelle en correcte afhandeling en bezorging 👍

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Erg fijn bedrijf. Goed bereikbaar en fijne communicatie. Mooie buitenkeuken erg blij mee.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Wij zijn heel tevreden met deze buitenkeuken. Alles zoals vooraf beloofd. Zeer goede kwaliteit.
Heel blij mee.
Bedankt.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Mooie buitenkeuken en de bbq en de koelkast werken goed. Bij het ophalen heeft het personeel mij geholpen om de buitenkeuken in de bus te tillen, topservice!

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Een mooie buitenkeuken met koelkasten en kraan , alles bij hand bij het BBQbuitenkeuken

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Snelle service en een een mooie buiten keuken met koeling 😊
Wij zijn tevreden!

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Geweldige kwaliteit buitenkeuken! Na bestellen was hij snel klaar en kon ik hem al ophalen. Ook enorm vriendelijke mensen.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Super blij met mijn nieuwe buitenkeuken. Een blikvanger in mijn tuin. Topkwaliteit en betaalbaar. Snel en heel netjes geleverd. Absoluut 5* waard.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Van bestellen tot levering allemaal goed. Het zit goed en stevig in elkaar. De wielen onder het blok geven veel gemak.

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Ze hebben onder garantie een nieuwe koelkast geleverd mijn keuken is in april 2025 geleverd in juni is de koelkast kapot gegaan contact opgenomen en zonder problemen nieuwe koelkast geleverd zeer goede service

Svar fra Buitenkeukendeal B.V.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.