Emails worden automatisch beantwoord, en niet gelezen. Na mijn bericht aan ze( want dat is verplicht), dat mijn schoenen te klein waren voor mij en ik retour wilde sturen, kreeg ik een email waar a... Vis mer
Se hva andre synes
Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... Vis mer
Selskapet har svart
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Kontaktopplysninger
Nederland
- help@stapgezond.nl
- stapgezond.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Retourneren naar buitenland, dacht Nederlands bedrijf
Dacht bij ern Nederlands bedrijf schoenen te bestellen. Helaas komen van ver, duurde bijna 2 weken. Nu passen ze niet en wil ik ze retourneren, wat een gedoe zeg. Na meerdere mails eindelijk de procedure en dan moet ik ze naar Polen sturen wat nog meer kost. Staat niet duidelijk op de site aangegeven. Eens maar nooit weer.Kost me al 14 euro om ze terug te sturen en dan moet je maar afwachten of je je geld terug krijgt.
Ik hou ze wel en geef ze zelf wel weg. Maar bestellen bij Stap Gezond nooit meer
Update Sinds paar dagen ook geen reactie meer op mijn mails. Heb naar aanleiding reactie hieronder ook weer een mail gestuurd.

Fantastische compressiesokken…
Deze korte compressiesokjes bevallen mij prima. Ze zijn goed voor mijn neuropathische klachten. Ik draag geen andere sokken meer, alleen deze!

Svar fra STAPGEZOND
Allang betaald ,maar niets ontvangen…
Allang betaald ,maar niets ontvangen ,van de dropshipper 1 manszaak uit Utrecht ,zit z’n zakken te vullen ,maar terug betalen heeft hij nog nooit van gehoord ,schandalig ,zo ga je niet met mensen om .

Svar fra STAPGEZOND
Goede kwaliteit en snelle sevice…
Goede kwaliteit en snelle sevice helemaal top.

Dropshipping
Dropshipping, precies dezelfde schoenen zijn te vinden op temu en aliexpress.

Na 3 dagen merk ik al verbetering
Na 3 dagen merk ik al verbetering. Bijna geen pijn meer en mijn benen lijken minder opgeazollwn. Ik kan ze zeker aanraden. Groeten uit Maasdijk 👋

Svar fra STAPGEZOND
Werking steunkousen is erg goed
Steunkousen hebben een goede pasvorm en werken echt heel goed. Na twee dagen zijn de zwelling in de voet en enkel afgenomen. Na deze ervaring nog maar eens 3 paar aangeschaft

Svar fra STAPGEZOND
Dank voor de goede communicatie voor…
Dank voor de goede communicatie voor het afhalen van mijn paket. Je moet er wel op letten als je schoenen koopt dat je ze twee maten grooter koopt dan de maat dat we hier in de winkel kopen.

Compressiesokken niet gekregen…
Ik heb mijn sokken nog steeds niet binnen gekregen en het is nu3 mnd geleden dat ik ze besteld had.ik heb regelmatig hen een mail gestuurd waarom duurt het zo lang terwijl ze aangeven 6-10 dagen.en dan kan er vertraging zijn maar 3 mnd en nog heb ik ze niet vind ik schandalig en ik hoor er niets meer van,ik ben met mailen opgehouden want het schiet niet op.
Gr inekeplugge

Svar fra STAPGEZOND
Stap Gezond maakt haar belofte mbt de…
Stap Gezond maakt haar belofte mbt de schoenen waar!

Svar fra STAPGEZOND
Wacht al vanaf 7 juni op mijn…
Wacht al vanaf 7 juni op mijn schoenen,....diverse keren gehaald,..reageren gewoon totaal niet op waar het blijft.....NOOIT MEER KOPEN HIER!!!

Svar fra STAPGEZOND
Fijne en prettige sokken en goede service !!
Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat zonder problemen. Heel fijn en prettig. Per abuis heb ik 1 bestelling teveel gedaan. Na een mail ivm een retourzending, kreeg ik het bericht dat ze uit coulance het bedrag compenseren en het bedrag terugstorten. Chapeau.!!

alles volgens afspraak
alles volgens afspraak. product is volledig volgens wens

Svar fra STAPGEZOND
Heelveel steun aan kuiten door goede doorbloeding
Heelveel steun aan kuiten, benen en voeten

Dropshipping
Ik dacht lokaal te kopen. Meer als een week na bestelling zit mijn pakket nog altijd ergens in China… duidelijk dropshipping.

Svar fra STAPGEZOND
Mijn weder vraag is wat hebben jullie…
Mijn weder vraag is wat hebben jullie niet goed gedaan alles is naar wens verlopen toppie
En wat kan er beter misschien aangeven hoelang een bestelling onderweg is mvg Kor

NIET BETROUWBAAR NIET BESTELLEN
Telefonisch niet bereikbaar, geven in mail geen antwoord op vragen, leveren producten niet, slecht retourbeleid, kortom niet betrouwbaar om te bestellen

Svar fra STAPGEZOND
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.