Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De schoenen passen niet, daarbij heb ik er 8 maand op moeten wachten, retourneren wordt onmogelijk gemaakt! DROPSHIPPING CHINA!!!!!!! Het is troep!!!!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas op met het kopen van deze site. Na 30 dagen heb je hier geen garantie meer. Mijn schoenen gingen na 4 maanden stuk en als reactie op mijn garantie vraag kreen ik als antwoord: Onze oprechte exc... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk for ortopediske sko

Skrevet av virksomheten

Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

De schoenen passen niet

22. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling kwaliteit en slecht contact

De levering duurde erg lang.
Het ergste is nog als de schoenen niet passen. De juiste maat besteld maar ze pasten niet en de kwaliteit was zeer slecht. Het leken plastic schoenen. Een zijklepje van een schoen was niet vastgestikt. Het retourbeleid opgevolgd, contactformulier ingevuld. Na lang wachten een voorstel gekregen om nieuwe schoenen te bestellen of 30% korting. Ik hoefde ze niet terug te sturen. Aangegeven dat wij ze hier ook wel wilden weggooien maar wel graag 100% geld terug. Nu na meer dan 48 werkuren geen reactie. Telefonisch nooit bereikbaar.
Mijn lering: nooit meer van tevoren betalen aan niemand! Ik hoop dat ik nog mijn geld terugkrijg, extra brede schoenen zijn al extra duur! De ene ster was alleen nodig om mijn ervaring te delen, maar die is ook niet verdiend. Als ik 100% geld terugkrijg, zal ik die ervaring nog delen.

12. mai 2026

Garantie schoenen

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak. Wij willen u informeren dat wij geen garantieperiode van 6 maanden hanteren. Onze servicegarantie is geldig voor een periode van 30 dagen.
En daar kun je het mee doen.
Ik heb bij anderen een betere ervaring en wel eens na bijna een jaar mijn geld terug gekregen. Daar doe je dan de volgende keer weer een aankoop.

23. april 2026

trap er niet in!

Het is weer zo'n Chinees bedrijf zoals Ali Expres of Temu maar dan met een Nederlandse vlag. Ik heb al 2 weken geleden besteld, nog niks ontvangen. Grote spijt van, hier niet bestellen!

23. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verkeerde maat schoenen besteld daar…

Verkeerde maat schoenen besteld daar melding van gemaakt.
Kon de juiste maat bestellen en mocht de verkeerd bestelde schoenen houden.
Lijkt een prima aanbieding maar na vele mails en berichten van Edmund is denk ik een computer dat de schoenen zouden komen is er nooit wat verstuurd.

7. februar 2026

Waardeloze rotzooi

Waardeloze rotzooi. Slappe schoenen. Levertijden kloppen niets van, je mag rustig 3 weken wachten voor het geleverd wordt stuur je een mail krijg je een standaard mail terug waar je nog niets mee kunt. Retour sturen? Geen gehoor zowel mail als telefonisch niet. Ze zeggen in Nederland te zitten maar waarom krijg je dan China rotzooi. Mensen wees gewaarschuwd

8. april 2026

Don't do it!

Doe het niet! Dat is het enige wat ik er van kan zeggen. Wat je ziet is NIET wat je krijgt. Kwaliteit is 0,0. Het leek erop dat iemand voor het eerst hadgeprobeerd schoenen te maken. MAW Rommel.

31. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De schoenen ( orthostap pijnstillende…

De schoenen ( orthostap pijnstillende schoenen)na een tijdje uiteindelijk binnen gekregen. (4 weken)In het begin lopen ze niet verkeerd maar ook niet super. Ik heb ze 3 maanden licht gebruikt en de zolen zijn al aangedaan met verschillende slijtplekken. Zeer slechte kwaliteit dus. Ik krijg geen compensatie omdat ik ze 5 maanden geleden gekocht hebben en ze een 30 dagen retour beleid hebben. Ik kon ze pas na 2 maanden dragen ivm operatie aan mijn voet.

25. mars 2026

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, zit al ruim een maand te wachten op een bestelling!! Komt rechtstreeks uit China vandaan, niks Nederlands bedrijf!! Iedere keer beloofde mailtjes maar nog geen bestelling!! Nooit meer hier bestellen!!!

14. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bedrijf

Ik had sokken waar een foutje in zat maar stapgezond heeft die meteen op gelost
Top bedrijf en het dragen is een genot

12. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv