Emails worden automatisch beantwoord, en niet gelezen. Na mijn bericht aan ze( want dat is verplicht), dat mijn schoenen te klein waren voor mij en ik retour wilde sturen, kreeg ik een email waar a... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Vis mer
Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat z... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Kontaktopplysninger
Nederland
- help@stapgezond.nl
- stapgezond.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
goede kwaliteit/prijsverhouding

De zolen zijn zo zacht
De zolen geven het gevoel dat je op wolken loop zo zacht
Veel minder pijn aan de voeten

Snel en zonder gedoe
Snel en zonder gedoe. Prettige service en product. Ik heb mijn schoenen snel gekregen en ben tevreden mee

Beste koop
Prima kwaliteit schoenen.Goede pasvorm.
Ik ben zeer tevreden

Svar fra STAPGEZOND
Je moet gèèn haast hebben met je producten die je besteld.
ORTHOSTEP® Orthopedische werk- en veiligheidsschoen - 43 ordernummer:
#15322SG
Goedemorgen,
Tot heden nog gèèn schoenen gezien.
Als ik een bericht krijg van het bedrijf en feedback geef dan reageren ze de volgende dag laat in de avond? En de hele gaat het over vertraging van de douane en vliegvelden in China. Tot slot communicatie is slecht en je geld terugstorten doen ze niet want je bestelling komt eraan!!!!!
Een beetje opletten met schoenen met velcro
Geen Windels meer wat een opluchting was er al een tijd mee gestopt tot ik deze sokken aanheb zit zeer aangenaam !!

Svar fra STAPGEZOND
Zgn Orthopedische sportschoenen besteld…
Zgn Orthopedische sportschoenen besteld voor € 45,-
Ik draag normaal steunzolen en had gehoopt om deze tijdens sporten in de zaal niet meer in de schoenen hoeven doen.
Want ORTHOPEDISCH!! Dan neem ik aan dat ik fantastische zolen in de schoenen heb.
Maar wat een flutkwaliteit!!!
Werkelijk schandalig. Ook nog 3 weken op moeten wachten.
Kwamen uit Shanghai 🙈
Als ik dit had geweten had ik bij de Temu gekocht, had ik ze voor €5 gehad. Want daar lijkt het op!!!!!
En even belangrijk te vermelden, men vertrouwt mijn review hier niet. Dus ik moet verifiëren. Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!!!!

Svar fra STAPGEZOND
goedkope chinese brol je kunt dezelfde…
goedkope chinese brol je kunt dezelfde artikelen bestellen bij temu of ali expres voor een derde van de prijs compressie sokken bij temu 5 euro voor vier paar tis rotzooi ik weet het na een wasbeurt vallen de gaten er in en is de rek er wel uit het bedrijfje want het is een eenmans bedrijf had beter kunnen starten met als bedrijfsnaam o. p lichter met als directeur j. zakken vuller dus wees gewaarschuwd en trap er niet in gelijk ik heb gedaan en dan de slogan he door artsen aanbevolen welke arts schrijft chinese rommel voor

Oplichting met slechte kwaliteit - late levering - dropshipping
Geachte, heb aankoop gedaan van 2 paar witte "orthopedische" schoenen die na weken wachten opgestuurd worden vanuit China (dropshipping hoewel Nederlandse site !). Chinese brol kwaliteit. Ik wil mijn geld terug voor de twee dezelfde paar die elk bovendien ander bedrag kosten. Als ik niet volledig vergoed wordt zet ik Test Aankoop en mijn rechtbijstandverzekering erop. Dit bedrog moet stoppen

Wat een verademing
Wat een verademing geen vermoeide voeten en benen meer sinds ik deze kousen draag.

Fijne kousen
Ik gebruikte de kousen soms zelf al met goed resultaat.
Nu heeft mijn man ze gebruikt en besteld. De kousen werken snel en de zwelling en pijn ging in korte tijd weg. Daarom nu weer nieuwe bestelling gedaan.

Al meer dan 2 weken aan het wachten
Al meer dan 2 weken aan het wachten.
"Komt eraan." Ad infinitum.

Svar fra STAPGEZOND
dropshipper die sokken verkoopt voor…
Dropshipper die sokken verkoopt voor 39,95 en ze koopt bij Temu voor 5 euro en veel te lange levertijd. Beter dan maar gelijk bij Temu kopen. Snel verdiend.
Heb ze inmiddels gevraagd mijn geld terug te storten, maar krijg de idiootste antwoorden terug. Behalve mijn geld. Klinkklare oplichters zijn het. Krachtens art. 6:230o BW hadden ze mij het geld moeten terug storten. Mooi niet dus. Dus zijn het oplichters.

Svar fra STAPGEZOND
Vooral omdat de stof soepeler en beter…
Vooral omdat de stof soepeler en beter hanteerbaar is, dan harde steunkousen en toch dikke benen voorkomen. Ze verdrijven het vocht en zitten lekker. Een aanrader

Svar fra STAPGEZOND
Retourneren in Nederland is niet…
Retourneren in Nederland is niet mogelijk. Je kunt producten beter zelf kopen in China. Snel geld verdienen met een goede site. Geen eigen voorraad. Dropshipping

Svar fra STAPGEZOND
Je bestelling komt rechtstreeks uit China en duurt erg lang!
Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelling binnen 2 dagen te ontvangen. Reken gerust op zeker 10 dagen. Schrijf je een email met de vraag over de levertermijn, krijg je een algemeen vaag antwoord waar je niets mee kunt!

Svar fra STAPGEZOND
Ben zeer tevreden zowel van de lange…
Ben zeer tevreden zowel van de lange compressie kousen als de korte compressie sokjes

Svar fra STAPGEZOND
Ik heb nog al een moeilijke maat
Ik heb nog al een moeilijke maat , nl 49.
De schoenen die ik besteld had waren net een half maatje te klein .
Nu wil ik ze graag terug sturen maar dat schijnt nog al een probleem te zijn .
Her enige wat ik wil is de schoenen terug sturen en mn geld terug zodat ik ergens anders kan kijken naar schoenen.

Svar fra STAPGEZOND
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.