Goeie service ĕén ster, goed ingepakt één ster maar prijs kwaliteit verhouding voelt vreemd ( poster met Xenos lijstje 89 euro ) Ook heel vriendelijk één ster Marco
@Stadsetrots vond ik het cadeau voor mijn Zus, die voor de 12de x de Nijmeegse loopt en Lisa heeft het ook nog gepersonaliseerd voor me.
Super fijne ervaring De tegel was door PostNl niet bezorg maar wel al als bezorgd opgegeven, ik ging het navragen en kreeg zelfs op zaterdag meteen antwoord op whats app heel vriendelijk. Tegel ook... Vis mer
Mijn bestelling was zoekgeraakt bij Post.nl. Er werd zonder een probleem een nieuw pakketje naar mij toegestuurd, met daarnaast nog een leuke korting. Dit is super opgepakt. Dank je wel hiervoor.
Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties! We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!
Jacob Canisstraat 5, 6521HC, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Heel mooie foto-poster ontvangen van Stadse Trots, Snelle levering, goed verpakt en ziet er degelijk uit. Ik ben er super blij mee. Dankjewel!

Svar fra Stadsetrots
Vorige week een prachtig schilderij binnengekregen van Stadse Trots. Heel erg bij mee, het zat mooi ingepakt en is van zeer goede kwaliteit. Super bedankt!
Groetjes van een zeer tevreden klant!👍

Svar fra Stadsetrots
Ze zijn snel met reageren.
Het is hele mooie Stevenstoren, mooi ingelijst en verpakt.
Ben er zeer tevreden mee

Svar fra Stadsetrots
wij hebben dit stadion cadeau gegeven aan onze zoon , hij was er heel blij me het hangt nu naast een nec shirt .
we hebben hem niet blijer kunnen maken als met dit cadeau hetis een echte necer.

Svar fra Stadsetrots
Posters op mooi dik papier. Zelfs de aanvraag voor een sportposter die niet op de site stond deden ze hun best om die te kunnen maken/drukken.

Svar fra Stadsetrots
Mooie poster werd snel geleverd! Prettig contact en hele goede service. Door mijn eigen schuld zat er helaas een foutje in de poster. Toen ik een nieuwe bestelde werd er pro-actief contact opgenomen en werd voorgesteld om tegemoet te komen in de prijs van de tweede bestelling. Ik was prettig verrast! Fijn dat er zo meegedacht werd.

Svar fra Stadsetrots
Snel geleverd en brug zit al op de auto, zo gaaf.