Sommerstudios.dk Anmeldelser

4,1

Loving this small business and hope to see it grow. The quality is great and I love the overall aesthetic of the brand. Clothes fit oversized and you can always size up to get more use out of them sin... Vis mer

Vi har lige modtaget vores ordre og tøjet er bare SÅ flot, super høj kvalitet, flot pakket ind og en rigtig rimelig pris. Men udover det er deres kundeservice bare fænomenal, og det gør virkelig forsk... Vis mer

The clothes are made from such good quality! I’ve bought the long sleeves, sweaters, denim jeans for my boys and tshirts for my babygirl. Even in the washing machine it stays so nice. The denim jeans... Vis mer

Umulig at få fat på!! Jeg havde modtaget en stor ordre, hvor kvaliteten simpelthen er så dårlig. Efter allerede en vask, var alt printet stort set væk. Jeg har prøvet i 2 uger at skrive både på mail... Vis mer

1. Barneklesbutikk

Unisex tøj til børn 0-11 år

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hvis jeg kun måtte vælge ét sted at…

Hvis jeg kun måtte vælge ét sted at shoppe til min søns garderobe ville det være hos sommerstudios❤️ Fineste, nøje udvalgte items i GOD kvalitet, og så har jeg oplevet rigtig god kundeservice i forbindelse med at bytte (til en anden størrelse)❤️

7. september 2023

Tusinde tak ❤️

Sommer Studios er vores GO TO shop til…

Sommer Studios er vores GO TO shop til børnetøj!
De har alt hvad vi har brug for. Bløde bukser og bluser, de sødeste overalls til både store og små og deres kvalitet er i top! Alle produkter er nøje udvalgt og vi elsker stilen. Og så er der noget til de helt små og til de større. Man får altid god kundeservice og leveringen kommer altid hurtigt.
Man skal være hurtigt når de lancerer nye drops, for tøjet er populært!
Alt det bedste til denne shop. Vi er vilde med den!

1. august 2022

Tusinde tak ❤️

En shop jeg har handlet hos længe

En shop jeg har handlet hos længe. Tøjet har lækker kvalitet, er oversize og pænt at kigge på. Vigtigst af alt ydes der god service og hurtig levering. Kan varmt anbefales 🤩

8. juli 2023

Tusinde tak ❤️

Virkelig fint børnetøj og god service!

Virkelig fint børnetøj, rigtig god og sød service! Så nemt at få svar, hvis man har spørgsmål eller lign. Hurtig svar og hurtig modtagelse af ordren! Kan varmt anbefales!

6. juli 2023

Tusinde tak ❤️

Lækkert børnetøj og god kunderservice

Det smukkeste og mest bløde børnetøj. Jeg havde brug for kundeservice og de håndterende sagen nemt og hurtigt. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos Sommer Studios :)

19. juni 2023

Så glad for mit køb!

Så glad for mit køb!
 Jeg lagde en ordre hos Sommer Studios, og modtog allerede min pakke dagen efter.
 Fineste jeans og t-shirts, i virkelig god kvalitet - glæder mig til at se hvad der kommer til efteråret :-)

5. juni 2023

Tusinde tak ❤️

Jeg har netop modtaget det skønneste…

Jeg har netop modtaget det skønneste sæt fra Sommer Studios, og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget derfra. Lækker kvalitet, effektiv kundeservice og hurtig levering!

18. juni 2023

Helt fantastisk cute børnetøj

Helt fantastisk cute børnetøj. Elsker alt ved det. Det eneste ærgerlige jeg har at sige at det kan være svært at få fingrene i de rigtige størrelser før det er udsolgt.

25. mai 2023

Tusinde tak ❤️

I har vundet en stamkunde her!

Hej.
Jeg har handlet på webshoppen nu 3 gange. Jeg har alle gange være meget tilfreds for den service jeg har modtaget med hensyn til forsendelse og hjælp på størrelser. Kvaliteten på tøjet er over alt forventning, og jeg er helt sikkert blevet en fast kunde :-)
Tak!

27. mars 2023

Tusinde tak ❤️

Fik den södeste og venligste hjälp med…

Fik den södeste og venligste hjälp med at bestille da jeg ikke kunne hitte ud af göre det online. Super service, super hjälpsomhed, läkre produkter . Kan kun anbefale Sommerstudios.dk

2. februar 2021