Sneakerstad Anmeldelser

2 001
TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik zit al meer dan 1,5 maand te wachten op mijn product. Meerdere mailwisseling over gehad, zonder resultaat. Mijn laatste mail was verzoek op terugbetaling maar daar wordt niet meer op gereageerd

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omdat Sneakerstad een voor mij onbekend bedrijf was, verdiep je je toch eerst in ervaringen van andere. Deze waren zowel positief als negatief. Ik denk oprecht dat Sneakerstad de negatieve feedback o... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk
  2. også i
  3. Fottøysgrossist

Skrevet av virksomheten

We love reviews bad and good ones!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8/8 Uw bestelling is ontvangen
8/8 Wij zijn uw bestelling aan het verwerken
12/8 Update levertijd kan 3 tot 16 werkdagen duren
13/8 Aangekomen eerste distributiecentrum
14/8 Gigantische drukte in de transport sector dus pakketten worden veel later bezorgd
15/8 Wij hebben uw verzoek om te annuleren ontvangen

Ik heb helemaal geen annuleringsverzoek ingediend. Sneakerstad kan gewoon niet leveren. Wat bieden ze nog meer aan wat ze vervolgens ergens vandaan proberen te halen, vraag ik mij dan af. Het geeft te denken dat de sneaker inmiddels niet meer op de site wordt aangeboden.

Zie ook de review van Alaya-Vijnana van 5 augustus die zich blijkbaar precies hetzelfde afvraagt. Ik heb overigens nog geen reactie ontvangen op mijn doorgegeven creditcardnummer...

15. august 2025

Hallo beste N.A,

Bedankt voor uw uitgebreide terugkoppeling. Het klopt dat er in uitzonderlijke gevallen vertraging kan ontstaan tijdens het transporttraject. Dit soort onderzoeken bij onze logistieke partners kunnen soms tot twee weken in beslag nemen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en hadden dit natuurlijk liever anders gezien.

Om te voorkomen dat u onnodig hoeft te wachten, hebben wij er direct voor gezorgd dat het aankoopbedrag is teruggestort op uw rekening. U heeft hiervan een bevestiging per e-mail ontvangen. Zo kunt u zelf bepalen of u elders een bestelling wilt plaatsen of bij ons een ander model wilt uitzoeken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de originele bestelling alsnog af te wachten.

Wij vinden het belangrijk dat klanten bij ons zonder risico kunnen bestellen en dat hun geld altijd veilig is. Dat nemen wij heel serieus en daarom handelen wij in dit soort situaties snel en transparant.

Team Sneakerstad

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lange levertijd.

Helaas duurde de levering erg lang. Wel kreeg ik om de paar dagen een update. Het probleem zou bij UPS zitten.

15. august 2025

Beste Ralph Schurink,

Hartelijk dank voor uw review. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht. Gelukkig zien we in onze gegevens dat uw bestelling inmiddels netjes geleverd is.

Wij doen er altijd alles aan om klanten goed op de hoogte te houden tijdens het proces. Daarom ontvangt u bij ons meerdere updates totdat een bestelling daadwerkelijk is bezorgd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat uw pakket onderweg is.

Bij Sneakerstad geldt: uw bestelling wordt altijd geleverd of u krijgt uw geld terug als dit langer duurt als acceptabel is. Zo kunnen onze klanten met een gerust hart bij ons winkelen.

Team Sneakerstad

Prima levering

Prima levering, op tijd.

12. august 2025

Hallo beste Rasit,

Hartelijk dank voor uw genereuze 5-sterrenreview op Trustpilot! We zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Sneakerstad.

Daarbij nogmaals onze complimenten voor de genomen tijd en support om duidelijke en waardevolle inzichten voor andere lezers te schrijven die op zoek zijn naar een beter
beeld van wat ze kunnen verwachten bij Sneakerstad.

We streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en state of the art producten te leveren. Het is daarom extra bemoedigend om te horen dat we daarin geslaagd zijn bij uw recente aankoop.

Nogmaals, namens het hele team, danken wij u voor uw tijd en moeite om uw positieve ervaring te delen. Mocht u in de toekomst verdere vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen namelijk niet wachten tot wij jou op welk manier dan ook van dienst mogen zijn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

New balance besteld en omgeruild

Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieuw betalen. Tweede levering duurde iets langer, ongeveer een week maar kreeg regelmatig updates. Perfect afgehandeld.

9. juli 2025

Hallo beste JvB,

Goede schoenen

Een beetje langer moeten wachten dan gedacht. Maar vlotte communicatie gehad hierover.
Schoenen netjes aangekomen.

6. august 2025

Hallo beste Gwen,

Hartelijk dank voor uw genereuze 4-sterrenreview op Trustpilot! We zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Sneakerstad.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je moet lang wachten, verder top!

Je moet lang wachten. Maar uiteindelijk krijg je wel waar voor je geld. Originele niks in originele verpakking incl de bijbehorende extra veters geleverd. Geen idee hoe ze de schoenen zo goedkoop geleverd krijgen, geen idee waar ze werkelijk vandaag komen. Maar uiteindelijk dus wel tevreden.

4. august 2025

Hallo beste Ramon,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede sneakers, levering zoals beloofd

Nike air max sneakers zijn geleverd binnen de gestelde termijn, zoals aangeven op de website. Bestelling was te volgen via track & trace.

3. august 2025

Hallo beste Corina,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik vind het maar een vreemd bedrijf

Ik vind het maar een vreemd bedrijf. Ik bestelde een paar schoenen, en ik wist dat het lang kon duren, dus bleef ik gewoon geduldig wachten. Zonder dat ik iets zei, kreeg ik emails met de "status" van de bestelling. Eerst kreeg ik een email dat ze aan waren gekomen in het distributiecentrum. Toen zeiden ze dat ze "natuurlijk onderweg" waren. Vervolgens kreeg ik een paar dagen later een email dat "ze zich zorgen maakten" en dat ze een onderzoek in gingen stellen. Uiteindelijk kreeg ik weer een email (dit is inmiddels 9 dagen na dat ik de bestelling heb geplaatst) met de mededeling dat ze de bestelling hebben geannuleerd omdat uit "het onderzoek" bleek dat het nog minstens 30 dagen zou duren voor dat het geleverd zou worden. En dat ik 5 - 10 werkdagen moet wachten op terugbetaling. Vervolgens vroegen ze mijn bankrekening nummer waar ik mijn geld op terug wilde ontvangen? Blijkbaar kunnen ze dus nieteens gewoon een terugbetaling doen zonder dat je die informatie geeft. Vervolgens heb ik mijn rekeningnummer gestuurd, en kreeg ik geen reactie. Dus stuurde ik weer een nieuwe email met de vraag of ze het goed hebben ontvangen, waarop het antwoord "nee" was. Dus heb ik opnieuw 3 keer mijn rekeningnummer gestuurd om er zeker van te zijn dat ze het nu wel hebben, en toen zeiden ze gelukkig "bedankt". Uiteindelijk heb ik daar na toch snel mijn geld terug gekregen, wat de enige reden is dat ik ze 2 sterren geef in plaats van 1. Ze hebben dus 2 weken lang mijn geld vastgehouden en ik heb daar uiteindelijk niets voor terug gekregen, behalve een terugbetaling. Het was dus tijdverspilling en ze hebben zonder reden mijn geld 2 weken vastgehouden. En het klinkt sterk alsof ze hebben gelogen over dat de sneakers onderweg waren etc. Waarom zou het 40 dagen moeten duren om een pakketje te verzenden? Al met al, dit lijken op hele vage praktijken en ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Edit: Inmiddels een reactie gekregen van ze, zoals hier onder te zien. De bewering dat het postbedrijf het pakketje zou zijn "verloren" lijkt mij een heel erg sterk verhaal.. Ik denk eerder dat het zo zit: Jullie bieden bepaalde sneakers aan die jullie helemaal niet op voorraad hebben. Vervolgens, wanneer jullie een bestelling binnen krijgen, gaan jullie pas kijken of jullie ergens goedkoop die sneakers kunnen krijgen en kunnen laten bezorgen naar het adres van de koper. Als dit niet mogelijk blijkt, zoals nu het geval was, dan is het smoesje dat jullie een onderzoek starten en dat dan blijkt dat het pakketje magisch verdwenen is. Het is dus gewoon een grote leugen vanaf het begin, want ik garandeer je dat het pakketje nooit onderweg is geweest.

20. juli 2025

Beste Alaya,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen uw frustratie volledig en vinden het erg jammer dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. We willen graag wat meer duidelijkheid geven over wat er is gebeurd.

Na het plaatsen van uw bestelling hebben wij, zoals gebruikelijk, updates gestuurd over de status. Helaas bleek uit onze controle dat er mogelijk iets is misgegaan bij het transport, en dat de vervoerder het pakket vermoedelijk is kwijtgeraakt. Zodra dit bij ons bekend werd, hebben wij direct actie ondernomen door een onderzoek te starten en de bestelling uit voorzorg geannuleerd – juist om te voorkomen dat u onnodig lang zou wachten.

Omdat in uitzonderlijke gevallen een automatische terugbetaling niet mogelijk is via het oorspronkelijke betaalmiddel, vragen wij om een bankrekeningnummer. Wij begrijpen dat dit ongemakkelijk kan zijn, maar dit is puur om de terugbetaling veilig en correct af te handelen. Zodra wij uw rekeningnummer correct hadden ontvangen, is de terugbetaling ook direct uitgevoerd, wat we gelukkig binnen korte tijd hebben kunnen afronden.

Bij Sneakerstad streven wij altijd naar transparante communicatie en een goede service, ook wanneer er iets misgaat buiten onze schuld om. Wij betreuren dat dit in uw geval anders is ervaren, maar hopen dat de snelle afhandeling van de terugbetaling in ieder geval enige verlichting heeft geboden.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Weken wachten

Zoals zo vele voor mij ook ik wachte al enkele weken op de schoenen , terwijl er op de site stand deze ruim voldoende aanwezig zou zijn en levertijd 5-6 dagen .
Dit doe ik nooit meer , dan 20 euro extra dan heb je ze wel direct mee ,kon ze helaas niet meenemen op vakantie daarom uitstel van bezorging aangevraagd.

11. juli 2025

Beste Frans Wilden,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat wachten op uw bestelling vervelend kan zijn. We willen graag toelichten dat u ons per e-mail heeft laten weten dat wij uw bestelling pas op 22 augustus moesten versturen in verband met uw vakantie. Uiteraard houden wij ons aan deze afspraak.

Mocht u uw bestelling toch eerder willen ontvangen, laat het ons gerust weten via info@sneakerstad.nl – dan zorgen wij ervoor dat uw schoenen de volgende dag geleverd wordt.

Bij Sneakerstad doen wij er alles aan om onze klanten snel en volgens afspraak te leveren.

Bram van team Sneakerstad

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Tot nu toe nog niet erg tevreden

Tot nu toe nog niet erg tevreden. Schoenen besteld, keurig betaald maar ze kunnen de betaling niet terug vinden in hun administratie. Heb mail contact met ze gehad, screenshot gestuurd van de bankafschrijving. Heb met ze gebeld. Ze hebben me wel telefonisch keuring te woord gestaan en gereageerd op mijn mails. Heb ook contact gezocht met mijn bank om met hun te overleggen. Als ik het bedrijf nu bel krijg ik een bandje dat ze op vakantie zijn en telefonisch onbereikbaar. Ondertussen heb ik €220,- betaald en is de betaling “zoek”. Ik hoop er van nu nog het beste van en kijk uit naar de levering van mijn nieuwe sneakers!

14. juli 2025

Beste Marije,

Bedankt voor je feedback en we begrijpen dat deze situatie frustrerend is. We willen je graag laten weten dat we je betaling volledig hebben onderzocht in samenwerking met de bank. Het bleek dat het bedrag tijdelijk op een tussenrekening van de bank stond, maar Sneakerstad had dit bedrag nog niet ontvangen.

We hebben inmiddels alles opgelost en de betaling is bevestigd. We hebben je bestelling geactiveerd en verzonden. Je kunt de status van je bestelling volgen via het volgende:

Uw bestelling zal volgens PostNL morgen geleverd worden

Het spijt ons dat je ons telefonisch niet hebt kunnen bereiken. Door de vakantieperiode zijn we momenteel telefonisch minder goed bereikbaar, maar we zijn wel actief met het verwerken van bestellingen en reageren op e-mails. Je kunt erop vertrouwen dat je bestelling onderweg is en binnenkort bij je zal aankomen.

We waarderen je geduld en begrip en kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen als tevreden klant bij Sneakerstad. Mocht je nog verdere vragen hebben, staan we altijd voor je klaar via e-mail.

Het Sneakerstad Team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn erg tevreden over Sneakerstad; snelle levering & goede service. We gaan hier vaker bestellen.

9. juli 2025

Hallo beste Annelies,

Netjes geleverd

Netjes en snel geleverd. En ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

25. juni 2025

Hallo beste Bas,

Worth the wait

Quality trainers, for a great price.
You need to be patient as delivery takes time. However, you are sent regular emails informing you about the process.

11. juni 2025

Hallo beste Stella,

Nike Air Max 1 x Concepts 'Heavy'

Hele mooie Nike Air Max 1 x Concepts 'Heavy' besteld en gekregen. Ze waren waarlijk voor een leuke prijsje. De levertijd was wel iets langer, maar dan krijg je ook wat!

7. juli 2025

Hallo beste Sandro,

Prachtige nikes

Prachtige nikes, snel geleverd en superblij mee.

10. juli 2025

Hallo beste S Bout,

Great value for money

Found the sneakers I was looking for which were not available in stores in NL.
Took about 2-3 weeks but arrived in good condition. So I also order shoes for my son, same experience.
Prices also really good, so no need to hesitate to order with these guys.

28. juni 2025

Hallo beste Dave,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I bought the same nike air jordan i…

I bought the same nike air jordan i already had but this pair is fake dont buy here there not the original

26. juni 2025

Dear Lisette,

Thank you for your review and for your recent order of the Nike Air Jordan 1 High Sneakers.

We’re truly sorry to hear that you believe the pair you received is not original. Please allow us to clarify: the Nike Air Jordan 1 has been released in many different versions, including several denim editions and regional or limited variants. It’s possible that the pair you received is a different edition than the one you previously owned, which may explain some visual or material differences.

At Sneakerstad, we take authenticity very seriously. All of our products are sourced directly from verified and trusted suppliers. We guarantee that our sneakers are 100% original — no exceptions.

We understand how important it is to receive the product you expect. If you believe there has been a mix-up, please reach out to our customer service team — we’d be happy to investigate further with you and provide a suitable solution.

To all our customers: at Sneakerstad, we’re committed to offering authentic sneakers, excellent service, and a shopping experience you can trust. Your satisfaction is our top priority.

Kind regards,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De duidelijke communicatie via de mail…

De duidelijke communicatie via de mail waar de schoenen op dat moment verblijven. Ook de geleverde schoenen zijn top en voor een mooie prijs! Een tevreden puber!

7. juli 2025

Hallo beste Krista,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De sneakers are awesome and looking…

De sneakers are awesome and looking great.nice people that helped me.the only thing was that postnl not go fast with sending but further everything was great.

29. juni 2025

Hallo beste Dave,

Nu voor 2e keer besteld

Nu voor 2e keer besteld. Kan niet anders zeggen top!! Houden je netjes op de hoogte van de levering. En mocht je vragen hebben zijn ze direct te bereiken en wordt je netjes te woord gestaan. Ik kan alleen maar zeggen top ervaring en het zullen niet mijn laatste paren new balance 9060 zijn😁

24. juni 2025

Hallo beste Mandy,

Bram

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv