Ik zit al meer dan 1,5 maand te wachten op mijn product. Meerdere mailwisseling over gehad, zonder resultaat. Mijn laatste mail was verzoek op terugbetaling maar daar wordt niet meer op gereageerd
Se hva andre synes
Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieu... Vis mer
Selskapet har svart
Omdat Sneakerstad een voor mij onbekend bedrijf was, verdiep je je toch eerst in ervaringen van andere. Deze waren zowel positief als negatief. Ik denk oprecht dat Sneakerstad de negatieve feedback o... Vis mer
Selskapet har svart
Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Skobutikk
- også i
- Fottøysgrossist
Skrevet av virksomheten
We love reviews bad and good ones!
Kontaktopplysninger
Adres: Capitool 10, Postcode: 7521PL, Plaats: Enschede, Nederland
- Tip: De beller is sneller bel: +31851308561
- sneakerstad.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze houden je goed op de hoogte van je…
Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling en leveren snel.

Zeer uitgebreid assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Leuke en aantrekkelijke prijzen ook voor verschillende schoenen die niet makkelijk te vinden zijn. Bestelling afhandeling gaat supergoed en we zullen hier vaker bestellen.

Svar fra Sneakerstad
Ik ben er een beetje klaar mee
Ik ben er een beetje klaar mee. Ik heb nu 3x nike air max 95's besteld en tot 3x toe krijg ik nadat ze volgens sneakerstad in het 2e distributie centrum zijn gekomen een mail dat het te lang duurt, dat dat ze zorgen baart en dat ze een onderzoek gaan instellen. Ook 3x precies dezelfde mail met een hoop spelfouten.
Vanaf dat moment zijn deze schoenen niet meer te vinden op de website.
Waarschijnlijk konden ze niet meer geleverd worden en deden ze net alsof ze wel in het distributiecentrum aan zijn gekomen.
Hierna wordt, zodra ik reageer, het geld terug gestort. Ik loop hierdoor super leuke schoenen mis. Waarom 3x proberen? Omdat ik dacht: het kan toch niet een derde keer fout gaan. Maar: dus wel.
2 sterren alleen omdat ik 1 paar air max 90's wel heb binnen gekregen en omdat ik mijn geld op zich snel terug had. Maar jeetje wat is het verder een waardeloze toko.

Svar fra Sneakerstad
De schoenen zijn niet echt.
De schoenen zijn niet echt.
De zolen zijn niet zoals mijn andere Nike.
Geen maar in de schoen.
Ze zitten net niet heel goed.
Het heeft zo lang geduurd voordat ik de schoenen heb o tvangen.
Ik ben bang dat als ik ze terug stuur, ik nooit anderen en/ of geld terug krijg.
Om deze reden hou ik de schoenen.
Maar ga ik niet nog een keer bij Seakerstad schoenen kopen.

Svar fra Sneakerstad
Bestelling goed en snel ontvangen

Mooie sneaker😀
Mooie sneaker😀, snelle service, wil het eigenlijk niet zeggen...maar nergens goedkoper! Nou weet iedereen het
Ik had even problemen met het bestellen online maar na 1 telefoontje was het opgelost bij de klantenservice!

Good experience, good pricing
It took a while to receive my order, but Sneakerstad kept me up to date constantly about the status of my order. I really appreciated that.

Svar fra Sneakerstad
Het duurt even, maar dan heb je ook wat!
Het duurt even, maar dan heb je ook wat!
Zeer tevreden over de geleverde schoenen en de communicatie over de levering. Het duurde langer dan voor ons gebruikelijk maar we werden tussentijds op de hoogte gehouden, dat was prettig.

Svar fra Sneakerstad
Had newbalance 9060 besteld en zag…
Had newbalance 9060 besteld en zag later pas de reviews. Hier was ik wel van geschrokken en heb hierover ook een mail over gestuurd naar sneakerstad, waarop ze mij al snel gerust stelde en daarna ook steeds updates gaven over het verloop van de bestelling. Het heeft wel 3 weken geduurd voor ik ze had maar dat staat ook gewoon op de site dat het 2 tot 23 werkdagen kan duren.

Slecht
Slecht! Wacht al te lang op me sneakers! Nog nooit zoiets meegemaakt

Svar fra Sneakerstad
Hele mooie, stuk voordeligere sneakers gekocht
Hele mooie sneakers gekocht. We moesten er even op wachten (zoals bij de aankoop vermeld) maar we werden netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de zending!
Ik zou er de volgende keer weer wat bestellen. Het scheelde veel geld, maar je moet er geen haast mee hebben!

Svar fra Sneakerstad
Je hoort wat negatieve geluiden over…
Je hoort wat negatieve geluiden over sneakerstad
Maar mijn ervaring zegt wat anders de service is fantastisch
Je wordt vriendelijk geholpen en snel
de schoenen binnen de beloofde tijd opgestuurd had de verkeerde maat binnen paar dagen opgelost dikke duim voor sneakerstad
Ga in de toekomst zeker weer hier bestellen

Svar fra Sneakerstad
Artikel ziet er goed uit maar bezorg tijd is wel lang
De bezorgtijd is erg lang maar je wordt daar aan tegen wel goed op de hoogte gehouden waar het proces zich bevindt met betrekking tot levering . verder ziet alles d’r gewoon goed uit qua verpakking en het bestelde artikel.

Svar fra Sneakerstad
De Air Jordan 4 “Military Black” zijn…
De Air Jordan 4 “Military Black” zijn helemaal authentiek en zien er fantastisch uit. De details en afwerking zijn dik in orde – precies zoals het hoort. Levering was snel en netjes, en de service was prima. Enige minpuntje: de doos was licht beschadigd, maar de schoenen zelf waren in perfecte staat. Zeker een aanrader!

Svar fra Sneakerstad
Top bad I had to wait top long for my…
Top bad I had to wait top long for my sneakers.
But I was mept very well informeer by mail and that made up for a lot.
I am very happy with the sneakers, it was worth the wait.

Svar fra Sneakerstad
De sneakers zijn goed geleverd
De sneakers zijn goed geleverd. Ik moest er wel even op wachten dus even was er twijfel maar alles is goed gegaan.

Svar fra Sneakerstad
Fast delivery,easy to order,you got…
Fast delivery,easy to order,you got updates about your order regarly

Svar fra Sneakerstad
Mooie schoenen voor een zeer goede…
Mooie schoenen voor een zeer goede prijs. Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Svar fra Sneakerstad
Good communication About the expexted…
Good communication About the expexted delivery time. Also status updates. I buy my next shoes again here.

Svar fra Sneakerstad
Deze site lijkt niet betrouwbaar
Deze avond een paar sneakers besteld. Toen ik wilde betalen via ‘Mastercard’ lukte dit niet (2x geprobeerd)
Enkele ogenblikken later kreeg ik een melding (van Mastercard zelf) dat mijn kaart tijdelijk geblokkeerd is omwille van vermoeden van fraude.
Dus mensen let op met deze site.

Svar fra Sneakerstad
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.