Sneakerstad Anmeldelser 2 151

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levering was er de volgende dag ging lekker vlot schoenen waren netjes aangekomen zoals ik ze gewend ben van de lijn. Service was ook duidelijk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige YSL Pumps voor mezelf en sneakers voor de man gehaald paste onzettend mooi bij zijn bestaande Collectie van Yves Saint Laurent. Ook erg fijn is de vlotte service met Whats App.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was sceptisch over deze website en heb lang getwijfeld om hier te bestellen. Het leek een beetje te mooi om waar te zijn. Maar Sneakerstad heeft het tegendeel bewezen. Bezorging keurig binnen de a... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk
  2. Fottøysgrossist

Skrevet av virksomheten

We love reviews bad and good ones!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Gewoon bestellen!

Top bedrijf zeker over te spreken! Bestelling kwam netjes en ongedragen binnen.

Er stond een levertijd bij van rond de 10 werkdagen ik had het al met 2 dagen thuis!

21. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Voor het eerst bij Sneakerstad besteld…

Voor het eerst bij Sneakerstad besteld en los van de lange levertijd twijfel ik enorm aan de echtheid van de sneakers (Nike Air Max 90 en Terrascape). Er kwam, zoals velen al meldden, een enorm chemische geur uit de schoenen en de details, zoals stiksels rond het Nike logo, doen me vermoeden dat het hier om nepartikelen gaat, ondanks dat Sneakerstad claimt dat ze enkel authentieke artikelen rechtstreeks van de merken geleverd krijgen). Na een beetje opzoekwerk vind je de website van ACM en daar kan je lezen: "Dit volgt ook uit de werkwijze van Sneakerstad, waarbij zij zelf geen voorraad aanhoudt en bestellingen van consumenten doorzet naar een groothandelsleverancier in Hong Kong." Dit dateert al wel van 2022 maar de lange levertijd doet vermoeden dat dit nog steeds het geval is. Dit las ik ook pas toen ik me verder ging verdiepen in de reviews en mijn bestelling al onderweg was, dus ik heb het maar zo gelaten...

Ik draag overigens al ruim 10 jaar verschillende soorten Nike sneakers, waaronder een aantal Air Max 90's en deze (van Sneakerstad) zitten anders aan de voeten (gelukkig wel de juiste maat), verschillen qua details zoals stiksels en kwamen dus met een chemisch luchtje uit de doos.

Conclusie: eerste en laatste keer dat ik hier bestel. Volgende bestellingen zullen rechtstreeks bij Nike zijn of via mijn gebruikelijke webshops.

Het was te mooi om waar te zijn en ik ben erin getuimeld, oeps (haha). Denk goed na voor je hier bestelt, zou ik zeggen :)

21. april 2026

Goed op hoogte gehouden!

Goede ervaring gehad twee paar schoenen besteld 1 de volgende dag thuis de andere had een levertijd en was een paar dagen later aan de beurt. Iets sneller als ze hadden aangegeven.

9. april 2026

Wat een trieste bedoeling

Wat een trieste bedoeling. Schoenen besteld welke heel snel werden geleverd. Maat niet goed dus melding gemaakt en we mochten omruilen. Sinds 19 maart wachten we op de juiste maat.

Bij postnl zijn de schoenen al aangemeld maar nog niet ontvangen. Als je sneakerstad mailt, krijg je een nietszeggende standaard reactie met dat ze ervan uitgaan dat ze einde week binnen zijn. Deze reactie krijg ik nu al 3 weken en er is nog niks binnen.

Bestel het liever ergens anders. Dit is voor ons ook 1 keer, nooit meer.

17. mars 2026

HI Natalie,

Dank voor je bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring en de onduidelijkheid rondom je omruiling.

Wij willen dit graag toelichten: de schoenen zijn destijds door ons opnieuw verzonden via PostNL. Helaas is deze zending daarna niet verder gescand in het sorteerproces en lijkt deze onderweg te zijn blijven hangen. Hierop hebben wij direct een onderzoek bij PostNL laten starten, maar tot op heden is de zending helaas nog niet boven water gekomen.

Omdat we jullie niet langer wilden laten wachten, hebben we ondertussen direct een vervangend paar laten versturen. Deze nieuwe zending is onderweg en wordt naar verwachting eind deze week bij jullie bezorgd.

We begrijpen heel goed dat de communicatie in deze periode als standaard en weinig helpend heeft gevoeld en dat spijt ons. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We hopen het alsnog netjes voor jullie te kunnen oplossen zodra de nieuwe levering binnen is.

Bram

---

Hi Natalie,

Graag geven we nog een aanvullende update op je bestelling.

De vervangende zending is inmiddels verzonden en onderweg met verwachting dat de levering morgen tussen 13:15 en 15:45 plaats zal vinden.

Je kunt het pakket volgen via de Track & Trace van PostNL:

We hopen en gaan er uiteraard vanuit dat deze levering zonder verdere vertraging bij je aankomt.

We blijven de zending ook zelf in de gaten houden tot deze succesvol is bezorgd.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat het ons gerust weten we staan voor je klaar!

Bram | Sneakerstad

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wachten, wachten en nog eens wachten

Ik heb helaas nog niks ontvangen op 13 April. De Uggs zijn 22 maart besteld. Levertijden die niet meer van deze tijd zijn. Ze zouden gegarandeerd eind vorige week geleverd worden. Krijg zojuist een bericht dat ik verheugd moet zijn omdat tussen 1-3 dagen de zending verpakt wordt. Dus gaat hem hoogstwaarschijnlijk deze week ook niet worden. Wat ik wel zeker weet is dat dit mijn eerste en laatste bestelling is bij Sneakerstad. En ik ga er vooralsnog van uit dat mochten de Uggs geleverd worden dat ze wel echt zijn. Helaas Sneakerstad, ik kan er niks meer van maken.

13. april 2026

Hi Imre,

Onze oprechte excuses voor de lange wachttijd en het ongemak dat dit voor je heeft veroorzaakt.

De vertraging komt doordat de UGG’s afkomstig waren van een partner in Zwitserland.

Wij hebben hierbij samengewerkt met DHL, maar helaas zijn de afgesproken levertijden daar niet nagekomen, waardoor de zending vertraging heeft opgelopen.

Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten.

Goed nieuws: de zending is inmiddels overgedragen aan PostNL en wordt naar verwachting morgen geleverd tussen 16:00 en 18:30.

Je kunt je pakket volgen via de track & trace link die je eerder van ons hebt ontvangen:

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Bram

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Top!

De vorige keer ging het sneller! Ditmaal duurde het langer bij Sneakerstad het artikel dat van de partner kwam had vertraging door de transport dienst waardoor ik langer moest wachten als normaal maar de schoenen en klantenservice waren beiden goed! een 4 sterren i.v.m. de leversnelheid.

9. april 2026

Als goed ervaren.

Ook erg fijn is de vlotte service met Whats App.

2. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Niet tevreden

Mijn bestelling is uiteindelijk na 3 weken door hun geannuleerd nadat ik een slechte review had geschreven op trustpilot.
Vandaag heb ik mijn geld weer terug gestort gekregen.

8. april 2026

Hi,

Dank je wel voor je bericht. We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

Voor de duidelijkheid: je bestelling is nog geen 4 weken geleden geplaatst. Daarnaast is het volledige aankoopbedrag inmiddels al teruggestort naar je oorspronkelijke betaalrekening.

Afhankelijk van je bank kan het enkele werkdagen duren voordat dit zichtbaar is.

Mocht je het bedrag nog niet zien, laat het ons gerust even weten, dan kijken we het direct voor je na.

Team Sneakerstad

Top!

Maar Sneakerstad heeft het tegendeel bewezen. Bezorging keurig binnen de aangegeven tijd. Super mooie autentieke New Balance ontvangen. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

26. mars 2026

Toffe sneakers!

Veel keuze, ook veel sneakers in kleuren die elders niet te krijgen zijn. Ik had eerst wat twijfels door reviews over Sneakerstad van jaren geleden... maar blij dat ik mijn bestelling geplaatst heb! Toffe sneakers (New Balance 9060), netjes verpakt, snel geleverd!

30. mars 2026

Top!

Heel blij met mijn nieuwe sneakers, ze lopen heerlijk. Ze worden snel verzonden en je word prima op de hoogte gehouden. Ze zijn netjes verpakt en het bestellen ging heel makkelijk!
Ik zou hier zo weer bestellen

16. mars 2026

100% Betrouwbaar

Een paar Dolce&Gabbana en Yves Saint laurents besteld die keurig geleverd zijn door de zaak.

Keurige website!

26. mars 2026

After over three weeks

After over three weeks, I'm still waiting for my package. No response, no information about where my package is, when it will arrive, or whether I'll receive it or get a refund. They weren't cheap, and now I don't even know if I'll get anything.

24. mars 2026

Dear Klaudia,

Thank you for your review.

As discussed earlier today via WhatsApp, we informed you that the delivery was scheduled to take place this week.

However, because you indicated in your review that you no longer have confidence in receiving your order, we have decided to cancel your order and proceed with a full refund of your purchase amount.

We believe this is the best and safest solution to give you peace of mind. The refund will be processed, and you will receive the amount back through your original payment method.

We always aim to provide clear communication and reliable service, and we are sorry that in this case the waiting time caused concern.

Thank you for bringing this to our attention.

Kind regards,
Sneakerstads Customer Service

Your refund has been payed

Top geregeld

Sneakerstad heeft mijn dochter van een goed en stevig paar sneakers voorzien. De sneaker werd al een enige tijd gezocht.

18. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen

Ik heb hier besteld omdat de prijs echt scherp is. Hier heb ik geen spijt van. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en pakket was keurig bezorgd met PostNL.

De schoenen passen perfect, precies zoals ik mag verwachten van dit model.

14. mars 2026

Goed!

Adidas Yeezy hier aangekocht je voelt de Primeknit bovenwerk en boost dempingstechnologie van deze Sneaker tot de puntjes heerlijke wandelschoenen met een superfijne demping.

Service was goed en kreeg tijdig updates van de bestelling!

18. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv