Skogsverktyg Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En webbutik som snart är störst. Bra och överskådlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper Rikligt utbud med riktigt bra priser företrädesvis riktat till den köpkategori som förväntas. B... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ett garantiärende som löste sig perfekt.. Sven är en tillmötesgångde enterpenör och kommer dessutom med förslag på åtgärder. Han är snabb att svara på mail, även när jag kontakade honom på en hel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utmärkt service och kundkontakt! Jag fick hjälp att hitta reservdelen jag behövde till min motorsåg (en partner 350). Glömde självklart att lägga den i varukorgen när jag köpte online men efterso... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stihl röjsåg Efter 20 års användning så behövdes lite nya delar.Skogsverktyg hade svaret på alla mina ”dumma” frågor och även hjälpte mig att förklara monteringen av dessa delar, Sven svarade t.om p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelstjeneste

Skrevet av virksomheten

Reservdelar till trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner alla märken

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superb service

Superb service!
Snabb mailkontakt då det blivit ett fel med en av artiklarna i min order.
Viljan att rättat till och avhjälpa problemet är det bästa jag upplevt med näthandel.
Bara bra saker å säga! Både när de gäller kvalitén på produkterna och servicenivån från personalen.
Bra företag!

5. desember 2024
Logoen til Skogsverktyg

Svar fra Skogsverktyg

Tack Andreas för ditt fint omdöme till skogsverktyg.se

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra sortiment, pris och service

Bra sortiment med de vanligaste slitdelarna till maskiner till bra priser. Snabb på både kommunikation och leverans.

Hemsidan är bland de bättre i perspektivet att hitta rätt del till rätt maskin då det bara är att klicka sig fram.

17. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utmärkt service och kundkontakt!

Utmärkt service och kundkontakt!

Glömde självklart att lägga den i varukorgen när jag köpte online men eftersom vi hade haft kontakt fick jag ett mail av Sven som kunde ordna så att jag fick samfrakt när jag direkt efteråt köpte reservdelen till motorsågen.

2. oktober 2024

Otroligt snabb service

Otroligt snabb service. Bra priser och prisvärda fraktalternativ.
Personligt bemötande och snabba svar på frågor via mail.
5 plus. Minst.

24. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En webbutik som snart är störst.

En webbutik som snart är störst.
Bra och överskådlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper
Bra och tydliga val mellan originaldelar och andar märken, kopior och liknande.
Normala frakt- och leveransalternativ där beställningen går iväg dagen efter.
Addera en support/kontakt som är i topp av alla webbutiker!

4. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fel rem till utkastet på min snöslunga?

Remmen till utkastet på min gamla snöslunga hade gått av och jag hittade en ersättningsrem hos Skogsverktyg som jag beställde. När den kom tyckte jag att den verkade alldeles för lång jämfört med den gamla trasiga remmen. Diskuterade per email med Sven på Skogsverktyg och efter mycket mätande skickade han mig en ny kortare rem kostnadsfritt (en typ som inte ens fanns i hans standarsortiment). När det sen visade sig att den första remmen ändå var den som passade behövde jag varken returnera eller betala specialremmen!

29. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Blufföretag!!

Blufföretag!!!
Tar inget som helst ansvar över att dom har gjort fel.

21. januar 2024
Logoen til Skogsverktyg

Svar fra Skogsverktyg

Ack Johan om man beställer en artikel som man sen inte vill ha står man för returkostnader själv. Jag har förklarat för dig via mejl flera gånger. Bara att du inte vill stå för returfrakten och därför lämnar du ett sånt omdöme till oss. Du fick din artikel i rekordtid, du monterade den, du fick svar på alla dina frågor innan köpet och i samband med din retur.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sökte förgasare till min gamla stiga…

Sökte förgasare till min gamla stiga snöslunga. Såg att ni hade en sådan på lagret vilket gjorde mig glatt överraskad. Två arbetsdagar efter beställning monterades förgasaren och min trotjänare går fin fint igen.
Fantastisk service och härligt att ni har reservdelar hemma på lager även till äldre maskiner.
Handlar gärna här igen.
Mvh
Ola

4. desember 2023

Guldstjärna

Beställde delar till snöslunga och hade paketet i postlådan dagen efter. Utomordentligt snabb och bra service.

24. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Otroligt bra och proffsig service

Otroligt bra och proffsig service med ett så personligt engagemang som är sällsynt.
Sven Junghans tvekar aldrig att hjälpa till att införskaffa produkter som tom, är utanför deras sortiment för att lösa kundens förfrågan.
Utan påslag och som alltid blixtsnabb leverans är man igång igen.

Rekommenderar verkligen skogsverktyg.se

14. juni 2023

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv