Tyvärr har inga saker kommit ännu en liten sak ska ta flera veckor att komma. När det är fel leverans från fabrik . Skrämmande om det tar över 2 veckor med ett brev/paket för att få en del Det... Vis mer
När jag var i kontakt med redskapsbolaget hade jag både speciella önskemål om tillpassningar av redskap samt en hel del frågeställningar inför köp, upplevde att dom var väldigt proffsiga och de lyckad... Vis mer
Snabb respons på mail och snabb leverans av produkt, det är inte erat fel att transportföretaget som körde ut produkten var långsam i hanteringen. Vikplogen jag köpte känns och ser rejäl ut men har e... Vis mer
Produkten jag köpte (gräsharv) gör verkligen sitt jobb, mycket nöjd med den. Redskapsbolaget har ett mycket stort sortiment av redskap med bra priser, samt kort leveranstid mycket kort, det stod 3-6 v... Vis mer
Redskapsbolaget samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av redskap för maskiner inom entreprenad, lantbruk och industri. Vår ambition är att erbjuda marknadens största utbud av högkvalitativa redskap i kombination med bästa möjliga support och tillgänglighet.
Boltjärn 132, 84192, Ånge, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Jag tycker att det tog alldeles för lång tid med leveransen .Beställde i mitten av juni och fick varan i början av september

Svar fra Redskapsbolaget
Fungerar bra hela kedjan.
O redskapet passar som förväntat!

Svar fra Redskapsbolaget
Leverans som förväntat och bra kvalitet på produkten.

Svar fra Redskapsbolaget
Tyvärr har inga saker kommit ännu en liten sak ska ta flera veckor att komma.
När det är fel leverans från fabrik .
Skrämmande om det tar över 2 veckor med ett brev/paket för att få en del
Det kostar om man stått still o inte kunnat använda en ny leverans

Svar fra Redskapsbolaget
Leverans tider motsvarar vad man utlovat.
Servicen är topp när man behöver hjälp eller reservdelar.

Svar fra Redskapsbolaget
Trevligt bemötande och snabb leverans.
Släntklippen fungerar helt enligt förväntan.

Svar fra Redskapsbolaget
Produkten är bra. Leveransen försenad och oklart vilken tid på dygnet det skulle komma.

Svar fra Redskapsbolaget
När jag beställde fick jag uppfattningen att det var en lagervara som fanns. Kort efter beställningen var gjord flyttade man fram leveransen 4 veckor.

Svar fra Redskapsbolaget
Bra,kundmotagande frågade om jag hade en traktor som passade till redskapen snabb fråga leverans fint bemötande jag är mycket nöjd Jerker Ry dberg

Svar fra Redskapsbolaget
Även om det tog lite tid med återkoppling så är det bra och professionellt bemötande och beställning av varor

Svar fra Redskapsbolaget
Trevligt mottagande vid telefonkontakt. Snabba leveranser och ett bra bemötande vid en returfrakt.