Sindaldyrehospital Anmeldelser 23

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Anmeldelse af Sindal Dyreklinik Jeg har desværre haft en meget ubehagelig oplevelse med Sindal Dyreklinik, som endte med, at jeg valgte at gå derfra uden at få min hund steriliseret... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Har brugt og været ovenud tilfreds med jeres behandling af vores dyr Det ophørte igår da vores hundehvalp og gamle hund på 13 år skulle have klippet negle Vi startede med hvalpen der pev og v... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

3,6

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Anmeldelse af Sindal Dyreklinik

Anmeldelse af Sindal Dyreklinik

Jeg kontaktede klinikken for at bestille tid til sterilisering af min hund. Dagen før den planlagte tid ringede jeg for at høre, om det var muligt at flytte aftalen til mandag grundet varslet snestorm, da jeg var usikker på kørselsforholdene. Her blev jeg mødt af en flabet og nedladende tone, hvor jeg fik svaret: “Jeg kan jo ikke fortælle dig, hvordan vejret bliver.” Jeg følte mig allerede her utilpas ved tonen, men fik flyttet tiden.

Kort efter fandt jeg en løsning på transporten og ringede derfor igen for at høre, om det stadig var muligt at komme ind som planlagt. Det var det.
Om fredagen ringede jeg igen ind, for at hører om det var muligt at komme til med bilen for sne. Jeg blev igen mødt af en uprofessionel og flabet attitude, hvor jeg blandt andet fik svaret: “Ja, jeg er jo ligesom kommet på arbejde” samt at de ikke kunne svare på, om det var muligt at komme frem pga. vejret. Mit spørgsmål gik alene på, om der var fremkommeligt ved klinikken, hvilket jeg til sidst blot fik et kort “ja” til.

Da jeg ankom til klinikken og sad i venteområdet, oplevede jeg noget, som jeg finder fuldstændig uacceptabelt. Personalet begyndte åbent at grine af kunder, der havde ringet, og den medarbejder, jeg havde talt med, fortalte grinende om en kunde fra Frederikshavn (mig), der havde spurgt ind til vejret og muligheden for at komme frem. Dette foregik, mens jeg sad i lokalet og kunne høre det hele.
Og jeg var ikke den eneste de lavede grin med på baggrund af spørgsmål.

Jeg konfronterede medarbejderen med situationen og gjorde opmærksom på, at det var mig, hun talte om. Jeg fik en undskyldning, men den blev givet, mens hun stadig grinede, hvilket virkede meget lidt oprigtigt og yderst respektløst. Jeg gjorde det klart, at hvis personalet vælger at tale om kunder, bør det som minimum foregå bag lukkede døre.

Min kæreste ankom kort efter, og vi valgte samlet at forlade klinikken, da vi ikke følte os trygge ved at overlade vores hund til et sted, hvor vi oplevede så manglende professionalisme og respekt.

Jeg har fuld forståelse for, at der kan være travlt i en klinik, og at man ikke kan styre vejret, men jeg forventer som kunde at blive mødt med almindelig respekt og professionel kommunikation – især når det handler om ens kæledyr.

Denne oplevelse gør desværre, at jeg ikke kan anbefale klinikken

6. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nektet å hjelpe hunden min

I dag forsøgte jeg at få en tid på dyrehospitalet i Sindal, men de nægtede at tage imod min hund, selvom den er meget syg. Først fik jeg en tid i dag, men så kontaktede klinikkens chef mig og sagde, at jeg ikke kunne komme til dem, da jeg tidligere ikke havde været tilfreds med deres arbejde. Wenke var sur og tvær, men hun er den eneste, der lige nu har vagttelefonen her i området. Men arrogante og useriøse dyrlæger bør klages til forbrugerombudsmanden! Hvis de virkelig bekymrede sig om dyr, ville de selvfølgelig også have taget imod min meget syge hund, men der findes altid dyrlæger, som ikke har følelser for dyr og er arrogante, grimme og frække.

29. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har dyrenes velfærd for øje

Har dyrenes velfærd for øje! Så behageligt personale, som gerne forklarer hvordan og hvorledes så den almindelige dansker forstår. De gør alle deres arbejde til UG, og giver gerne gode råd og hjælpende hænder med på vejen. Tak for jer❤️

16. juli 2025

Empati og omsorg

Vi måtte desværre have aflivet vores kat grundet sygdom. Det var hjerteskærende at skulle sige farvel, så vi græd i stride strømme. Tove Schneider var simpelthen så sød og empatisk. Hentede både papir til tårerne og et stort glas vand til os hver. Vi fik god tid til at tage ordentligt afsked, og vi vil helt sikkert vende tilbage, hvis vores sidste kat får brug for en behandling.

23. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

For 12 dage siden søndag aften stod vi…

For 12 dage siden søndag aften stod vi med en hund med en hale der efter skade var blevet være og være. Vi blev modtaget helt fantastisk med åbne arme af skønt personale med ja hatten på. Tak for det. Oveni det har de ikke ekstra gebyr på som de store kæder har på 2500 kr. udover på timeprisen og det er fær nok. Vi andre vil da også have ekstra uden for vores arbejdstid. Så meget tilfreds og tak for en god oplevelse. Gilla klare sig stadig fint

15. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har simpelthen kun pæne ting at…

Jeg har simpelthen kun pæne ting at sige om Sindal Dyrehospital.
Har adopteret en kat fra Bæklund, som har fået hjælp gennem dyrehospitalet. Formidabel service hele vejen igennem; venlighed i telefonen, hurtig behandlingstid ved skranken, god og grundig information fra dyrlæge/assistenter. Da katten var blevet steriliseret, var den smilende og frisk, da vi hentede den 6 timer senere - det har jeg i alle mine dage med kat alligevel aldrig oplevet før.
Derudover er der ualmindelig hurtig responstid på mail, selv uden for åbningstid. Håber i ser ovenstående anmeldelse, for i fortjener så meget de stjerner på skuldrene. 5/5 ⭐️ herfra

25. mars 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Blødende skræmt hund

Har brugt og været ovenud tilfreds med jeres behandling af vores dyr
Vi startede med hvalpen der pev og var utryk
Under hele klipningen
Ikke underligt det blødte fra flere klippede negle så der var blod på bord
Den gamle hund skulle vi ikke have klippet ved jer
Tager man til uddannet dyrelæge burde det ikke kunne ske

27. november 2024

God oplevelse😍

Virkelig god hjælp når man ringer, vi havde en hund der ikke ville føde selv så vi tager kontakt i forhold til kejsersnit og de anbefalede vi lige tager og ser et par timer hvilket vi gjorde men intet sket, så vi kontakter igen og de siger vi skal komme de lukker kl 17 men vi kunne først komme kl 17:30 (vi kommer fra Randers) så de vælger holde åben for vores skyld 😍 vi køre der op af vores hund vælger føde i bil så vi kontakter igen og de sagde bare “stort tillykke med dem, så vil vi lukke nu, i må ringe hvis i får brug for hjælp”

23. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et sted med faglighed og varme

Fagligt dygtige og ingen dyre/unødvendige tiltag/undersøgelser/operationer. Respekt for dyr og ejer. Vores hund var altid glad for at komme der. En særlig tak til Tove for at gøre LUNAs sidste rejse, smuk og respektfuld.

5. februar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig søde om omsorgsfulde…

Virkelig søde om omsorgsfulde piger/damer, som tog sig så pænt af vores lille hund i forbindelse med operation. Alting blev forklaret og vi følte os i så trygge hænder. Vores lille hund er nu frisk og glad og vi er så taknemlige.

17. april 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv