1. Fornøyelsessenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Forside

2,4

Under middels

Har svart på 73 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med vårt besøk. Vi fikk komme tett på flere dyr, veldig spennende for barna på 4 og 8 år. Parkens størrelse er helt perfekt, stor nok til å bruke en dag, men ikke for stor. Mange toaletter, og de vi besøkte var rene og fine. Maten helt ok. De fleste dyrene så tilfreds ut slik vi så. Kommer gjerne tilbake!

16. august 2025

Svar fra Aalborgzoo

Hej Kine. Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen. Søren

Blir første og siste gang for oss

Blir første og siste gang for oss. Fikk vondt av å se mange dyr som så så ulykkelige ut og i altfor små bur! Og hva i all verden gjør en ISBJØRN i en park som denne dagen hadde 27 grader???! Den satt med munnen oppe og peste som en hund som svetter og var tydeligvis ALTFOR varm. Og alene og ensom. Uff nei. Det blir aldri mer besøk her. Fikk en vond følelse av hele parken. Så mange dyr med altfor lite areal

8. juli 2025

Svar fra Aalborgzoo

Hej Maja. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, selvom I jo desværre ikke føler i har haft en god oplevelse i Aalborg Zoo. Vi har i dag 110 forskellige dyrearter fordelt på de 8 hektar vi har herinde. Vi får færre og færre dyrearter, da vi jo skal give dyrene bedre og bedre forhold. Det er en udvikling der har været i gang i mange år. Det har været en rigtigt varm weekend for både dyr og mennesker. Isbjørnen har mulighed for at søge skygge og gå i deres stalde, samt køle sig af i deres store vandområde. Rigtigt mange af vores dyr har det varmt når der er 27 grader og det har vi mennesker jo også. Dyrene klarer det typisk ved at sætte aktivitetsniveauet lidt ned og så søge skygge. En af de ting jeg synes mange mennesker gør forkert, er at de tolker dyr ud fra vi menneskers måde at se verden på. Når du siger at isbjørnene er alene og ensom, er det jo tolket ud fra at vi mennesker er sociale og ikke bryder os om at være alene for længe. Isbjørne lever adskilt i naturen og han og hun er kun sammen for at parre sig. jeg respekterer selvfølgelig at I ikke har lyst til at besøges os mere, men synes lige jeg ville give anden vinkle på problematikken. I må have en rigtig god sommer.

Mange av dyrene har for liten plass!

Hadde hørt mye positivt om denne dyreparken, men ble veldig skuffet.
Mange av dyrene har alt for liten plass å bevege seg på.Krokodillen f.eks. Burde ikke vært lov å ha så liten plass.Og elefantene,som er så store dyr,har så liten plass.Dette gjelder flere av dyrene.Har opplevd dette flere steder i Danmark dessverre.

3. juli 2024

Svar fra Aalborgzoo

Hej Linn. tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, selvom det desværre ikke blev til så mange stjerner. Vi er en lille byzoo og har i dag ca. 120 forskellige arter. Udviklingen har i mange år gået i retning af færre dyr på samme areal, da dyrene jo skal have bedre og bedre forhold. Helt generelt tror jeg man skal passe på med ikke at sætte lighedstegn mellem plads og trivsel, som mange har en tendens til. Jo mere plads et dyr har jo bedre trives det. Sådan tror jeg ikke nødvendigvis det er. Mange dyr er territoriale og får deres behov opfyldt indenfor mindre områder. Når det er sagt er der selvfølgelig dyr som er nemmere at give et godt liv i fangenskab end andre. Du nævner selv vores elefanter og der har vi faktisk truffet beslutning om at de ikke er en del af fremtiden i Aalborg Zoo. Det er svært for os at give dem et godt liv i de rammer vi har. Vi er i øjeblikket ved at se på hvilke løsningsmuligheder vi har. Søren

Så skuffende

Så skuffende. Vi har betalt års kort for 5 personer. Grundet man SELV skulle forlænge årskortet indenfor en tidsfrist, så er ALLE dagene Zoo har været lukket grundet corona, bare gået tabt. Syntes simpelthen det er så ringe altså. Kan da ikke passe, at man indenfor en bestemt tidsfrist skal melde ind, ellers har man egentlig bare betalt for den lange periode Corona har haft lukket zoo ned. SÅ DÅRLIG service.

22. mai 2021

Hej Mathias
Vi satte tidligt en frist for hvornår man skulle have bedt om at få forlænget sit årskort, og det var en lang tidsfrist som vi kommunikerede massivt ud. Det er selvfølgelig uheldigt at den besked ikke er nået ud til dig.

Vis anmeldelser på alle språk. (165 anmeldelser)