Nemal som veľkú dôveru, keď som počul SEIF... ale veľmi rýchlo som prišiel na to, že nie je SEIF(Group) ako SEIF(Finance)! Tu som sa stretol s prístupom odborným, priateľským,fundovaným, ktorý prináša... Vis mer
Selskapet har svart
Kvalifikovaná, erudovaná a ochotná pomoc při řešení minulých chybných investic, které mne připravily o značné a nevratné finanční prostředky. Já osobně jsem v kontaktu s p. Hodoušem , který je velmi... Vis mer
Selskapet har svart
Se SEIF FINANCE jsem už cca tři roky a až teprve letos, když mi byl přidělen nový, jejich interní specialista Herbert Hráský, tak se mi otevřel úplně nový obzor v SEIF FINANCE a světě kryptoměn. H... Vis mer
Selskapet har svart
Nenásilne oslovenie, oboznámenie s podmienkami, informácie o novinkách, dlhodobé tvorenie portfólia, pri osobnom stretnutí ma p. S. ZEMAN upozornil na podvodné maily a správy, ktoré mi krátko potom aj... Vis mer
Selskapet har svart
SEIF FINANCE provides a user-friendly gateway to cryptocurrencies and Web3, catering to both beginners and experienced traders. Our intuitive fiat-to-crypto on-ramp simplifies the conversion process, ensuring a seamless entry into the crypto space. Our standout feature, the multichain DEX aggregator, optimizes trades with a single click. It automatically identifies the fastest and most cost-effective swaps and bridges across various blockchain networks, delivering the best possible trading conditions. As a non-custodial platform, SEIF FINANCE empowers you to manage your digital assets directly from your wallet, ensuring full ownership and enhanced security compared to centralized exchanges.
Tsjekkia
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mým produktovým manažerem je Michaela Štecová. Jsem velice spokojena s jejím profesionálním přístupem a trpělivosti, s jakou mne provádí světem kryptoměn. Velice si cením i informovanosti o novinkách a změnách v této oblasti. Mohu jenom doporučit....

Svar fra SEIF FINANCE
V spoločnosti som od jesene 2024 za ten čas som nadmieru spokojný výkonnostou spoločnosti. Od pána Zemana dostávam informacie v správny čas ktoré mi pomáhaju k zvyšovaniu môjho kapitálu. Pán Zeman mi dal správne informácie na základe investicií mimo seif fajnend ktoré som využil a pomohli mi a nevolá iba keď chce peniaze.

Svar fra SEIF FINANCE
Kontakt s managerem výborný. Rady byly dobré a mě vyhovují. Na mé požadavky rychle. Můj manager Vasil.

Svar fra SEIF FINANCE
Zkušenosti a poradenství pani Michaely Štécové jsou vždy nadmíru přínosné a posouvají vše tam, kde to chceme mít. Děkuji a doporučuji.

Svar fra SEIF FINANCE
Great tech support. Got help with any issues I had. On one platform I can do bridges,swaps and buy tokens. Easy to use, user friendly website. Overall great experience.

Svar fra SEIF FINANCE
Vše řeším s panem Hudákem, je velmi příjemný a komunikativní. Co slíbí to splní. Investice do NTF Futures je zatím dobrou volbou.

Svar fra SEIF FINANCE
S Seif finance jsem spokojen, sám bez nich bych asi nemohl investovat. Jsem zvědav na další příležitosti. Prostředky mám v bezpečí ve své peněžence.

Perfektní komunikace
Manažer mi našel alternativu k mým technickým schopnostem. Momentálně připravujeme osobní setkání. Diversifikujeme do více směrů.

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem nyní ve spolupráci s panem Hudákem, spolupráce je výborná, plánuji další návštěvu.

Svar fra SEIF FINANCE
Finanční servis vaší firmy je velmi dobrý a fin. poradce p. Hudák se o ne a mé známé příkladně stará. Máme neustále nové informace.
Děkuji ing. Zdeněk Knap

Svar fra SEIF FINANCE
příjemná platforma intuitivní ovládání Michaela portfolio manažerka výborná spolupráce

Dekuji
za komplexni jednani pana Hudáka a pravidelne kontroln dny o stavu mích financi Josef Kote

Svar fra SEIF FINANCE
Výborná spolupráce s produktovým manažerom se skvelim výsledkem během naší spolupráce. Odprodal jsem NFT se 100 %vysledkem , finanční prostředky jsem si bez problému převedl na svůj účet.

Spokojenost s manažererem

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem spokojený s prací pana Hudáka.
Kamil Rěhulka

Svar fra SEIF FINANCE
Veľmi rád by som pochválil Pána J. Hudaka za jeho ochotu poradiť ale aj trpezlivosť. Vďaka nemu som dokázal zhodnotiť svoj majetok bez žiadnych stresov a nervov. Keď som potreboval vybrať nejaké peniaze, tak žiadne problémy mi s tým nerobil. Keď bol aj nejaký ten technický problém, tak vždy ochotne pomohol vyriešiť danú situáciu.

Svar fra SEIF FINANCE
S panem Hudákem jsem naprosto spokojen, dokáže mi vše srozumitelně vysvětlit a také pomoci. Jiří Kolář

Svar fra SEIF FINANCE
Přehledný dashboard, skvělá komunikace, za 3 týdny se mi navýšil kapitál o cca 10%. Můžu jen doporučit.

Svar fra SEIF FINANCE
Mal som veľmi dobrú skúsenosť so špecialistom Tomášom Honickým. Seif funguje perfektne a aj portfólio rastie tak ako má.

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem na 100 procent spokojen se specialistou Tomášem Honickým a směnárna funguje dobře a jednoduše.

Svar fra SEIF FINANCE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.