Selskapet har svart
Som spokojný zo spoluprácou vrámci decentralizovaného finančného sektoru. S p. Zemanom som už v spolupráci skoro rok a dostávam najdôležitejšie a najnovšie správy ktoré mi pomáhajú v budovaní môjho p... Vis mer
Selskapet har svart
Kvalifikovaná, erudovaná a ochotná pomoc při řešení minulých chybných investic, které mne připravily o značné a nevratné finanční prostředky. Já osobně jsem v kontaktu s p. Hodoušem , který je velmi... Vis mer
Selskapet har svart
SEIF FINANCE provides a user-friendly gateway to cryptocurrencies and Web3, catering to both beginners and experienced traders. Our intuitive fiat-to-crypto on-ramp simplifies the conversion process, ensuring a seamless entry into the crypto space. Our standout feature, the multichain DEX aggregator, optimizes trades with a single click. It automatically identifies the fastest and most cost-effective swaps and bridges across various blockchain networks, delivering the best possible trading conditions. As a non-custodial platform, SEIF FINANCE empowers you to manage your digital assets directly from your wallet, ensuring full ownership and enhanced security compared to centralized exchanges.
Tsjekkia
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
They are review bombing..
Be careful with them, none legit business does this.
Almost every 5 star review has only 1-2 reviews and its seif finance
Not saying its SCAM, but just be CAREFUL.

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem velice spokojená s panem Hráským. Profesionální přístup a ochota. Moc děkuji.

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem velice spokojená se spoluprací s panem Michalem Vyhlídalem. Je velice vstřícný, vše dobře vysvětlí a se vším umí rychle pomoci. Je velmi spolehlivý a zábavný.

Svar fra SEIF FINANCE
so slečnou Galovou som nadviazal čerstvu spolupracu a už od začiatku hu hodnotím veľmi pozitívne . Pomáha mi praktický so všetkym, vždz ochotne vysvetlí potrebné veci a poskytuje aktualne informacie v rámci trhu. ocenujem jej prístup,prehľad a spoľahlivosť.

Svar fra SEIF FINANCE
So slečnou Gálovou som v komunikácii na pravidelnej báze, informuje ma ohladom aktualnej situácie v rámci trhu. Spoluprácu odporúčam, sl. Gálová je veľmi ochotná a pomáha mi aj napriek tomu že nie som technicky zdatná. Hodnotím pozitívne.

Svar fra SEIF FINANCE
Pan Honický mě velmi dobře dokázal uvést do kryptoměn, pomohl mi se založením kryptopěnženky a vysvětlil strategii kam se budeme ubírat dál.
Těším se na naší spolupráci.

Svar fra SEIF FINANCE
Vysoká spokojnosť,pán Zeman má vždy informuje o aktuál. info a novinkách na trhu. s platf. som spokojný, ako dlhodobý investor. Z mojej strany vysoké hodnotenie a profesionalita.

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem spokojený se službami, jak Seif finance tak slečnou Štécovou, webináře jsou naučné a příjemné spestření, hlavně pro lidi kteří kryptoměnám nerozmí jako profíci v Seif. Mohu doporučit

Svar fra SEIF FINANCE
infomace od specialisty jsou velmi vinikající.
Specialista se mě aktivně věnuje a mám tímto přehed nad svým portfoliem.

Svar fra SEIF FINANCE
Som spokojný zo spoluprácou vrámci decentralizovaného finančného sektoru. S p. Zemanom som už v spolupráci skoro rok a dostávam najdôležitejšie a najnovšie správy ktoré mi pomáhajú v budovaní môjho portfólia.
Odporúčam každému potencionálnemu zákazníkovi zvážiť možnosť využitia self custodial platformy seif finance

Svar fra SEIF FINANCE
Výborná komunikace a podpora ze strany pana Tomáše Honického. Těším se na další spolupráci.

Svar fra SEIF FINANCE
Výborná spolupráce po všech stránkách. Komunikuji se specialistou Michalem Vyhlídalem. Podává dobré vysvětlování problémů.

Svar fra SEIF FINANCE
Děkuji za zprostředkování mých financí a rad
tuto firmu a mého specialistu JULIUSE VASILA mohu vřele doporučít DĚKUJI VÁCLAV SLADKÝ

Svar fra SEIF FINANCE
Těším se na profesionální spolupráci s panem Hudákem. Dostala jsem na tohoto specialistu doporučení, od spokojeného klienta, tak věřím, že dostojí své dobré pověsti a budeme peníze množit tou nejbezpečnější cestou

Svar fra SEIF FINANCE
Platforma ma veľmi intuaitívne prevedenie čiže zoznamovanie s ňou je celkom hladké. Veľmi sa teším na jej využívanie a spoluprácu.
Nakoľko som nový klient, rád by som vyzdvihol svojho budúceho poradcu Sebastiana vďaka ktorému mám pociť že sú moje aktíva v bezpečí.

Svar fra SEIF FINANCE
Můj specialista je pan Julius Vasil, velmi se dobře o mne stará, jsem s ním víc než spokojená a pomáhá mi i s mým životním trápením. Jen více takových lidských osobních i úředních bytostí na té naší kulaté zemi.
Matějková, dříve narozená.

Svar fra SEIF FINANCE
Stará se o mne slečna Štécová a jsem s její spoluprací plně spokojen. Pravidelně jsme v kontaktu a vím tím , co se na trhu děje. Spolupráci mohu tímto doporučit

Svar fra SEIF FINANCE
Nemal som veľkú dôveru, keď som počul SEIF... ale veľmi rýchlo som prišiel na to, že nie je SEIF(Group) ako SEIF(Finance)! Tu som sa stretol s prístupom odborným, priateľským,fundovaným, ktorý prináša svoje výsledky. Tento prístup ku klientovi so zažil od p. Herberta Hráskeho a posledné mesiace od p. Michala Vyhlídala. Vďaka za prístup i za rastúce konto!

Svar fra SEIF FINANCE
Jsem velmi spokojený s osobnim specialistou Tomášem Honickým, provedl mě začátkámi perfektně a těším se na následnou spolupráci.

Svar fra SEIF FINANCE
Som veľmi spokojný so slečnou Gálovou Syntiou. A veľmi dobre sa s ňou komunikuje. Prácu s ňou som mal na 100percent. Som s ňou veľmi spokojný a preto ju musím pochváliť. Spokojný klient Jozef Šelian Čadca Slovensko SK.Výber, čo sme spolu realizovali bol bez problémov, kedže som mal u iných spoločnosti problémy tuná tomu tak nebolo.

Svar fra SEIF FINANCE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.