Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verzending 2!!!! Keer terug gestuurd naar leverancier zonder uitleg!!!! Deze jaar 26, had ik twee keer besteld en levering was in mij stad gekomen in TNT punt. Dat wachten 3 weken en zonder een... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijke bezorgdienst. Een grote bestelling uit Spanje gaat al dagen heen en weer naar Schiphol. Je krijgt dagenlang een sms ze onderweg zijn. Zit dagen te wachten en eindstand komt er niemand. En j... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gigantische slechte bedrijf! We zouden onze vracht uit buitenland 27 augustus binnen moeten krijgen, nu 2 september nog steeds niets binnen! Zogenaamd " bezorggebied niet bereikbaar " wat niet waar is... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Aangezien ik nogal eens iets bestel, kom ik soms op deze site om aan te geven wanneer ik mijn pakket bezorgd wil hebben. Jammer dat je daarvoor een account moet aanmaken, maar het heeft tot nu toe wel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,5

Alle anmeldelser

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Levering niet geleverd

Levering is niet geleverd. Herlevering pas mogelijk binnen 2 dagen. Gaat over een snel vervalbaar product, dus dat komt niet meer goed. Geen reactie op vragen over leveringsstatus. Bagger slecht.

18. juni 2024

Ellende...

Werkelijk ongelooflijk hoe je, na drie keer aan de lijn te hebben gehangen, nog steeds je pakket niet hebt... Er werd mij verzekerd dat het bij de buren geleverd zou worden als ik niet thuis was. Niet dus. Zelfs na de 3e keer niet. Inmiddels zijn de spullen niet meer nodig want het was voor een evenement wat nu al plaatsgevonden heeft. Retourneren kan niet want het zijn custom-printed artikelen. Nu maar kijken of TNT daar nog iets in gaat betekenen, maar ik verwacht het ergste. Wat een ellende.

19. april 2024

Onvoorstelbaar slecht

De reis van mijn pakket vanuit Azië ging erg snel. In Nederland aangekomen bleef het pakket op Schiphol hangen. Telkens verscheen het bericht “pending” en zou er iets niet goed zijn met het adres. De klantenservice verzekerde me per mail dat het pakket snel bezorgd zou worden. Maar dit duurde dagen lang. Het pakket, een kostbaar schilderij is vervolgens bij de deur weggezet. In de track en trace stonden onjuistheden. Zo zou de bezorging op mijn verzoek zijn uitgesteld. Je kunt niemand aan de lijn krijgen. Alleen een computer. Op mails werd nauwelijks gereageerd.

Onder geen enkele review een reactie van dit bedrijf. Dit maakt duidelijk dat het bedrijf lak heeft aan klachten en klanten.

15. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een slechte tent zeg!!

Wat een slechte tent zeg! Ik krijg hier echt de kriebels van!! Je kan ze bijna niet meer bereiken! En als je pakket niet aankomt, kan niemand vertellen wat er aan de hand is. 3x zou ik teruggebeld worden. 3x niet gebeurd. De 4de keer sta ik een kwartier in de wacht en dan wordt ineens de verbinding verbroken.

5. februar 2024

TNT.com factureert onterecht hoge BTW

De bezorging ging goed en toen de factuur. Ik hoor en lees dit vaker ook internationaal maar normaal gesprokengaat dit goed. Ik heb een product ontvangen met een waarde van USD 5,98 en moet daar volgens TNT.com 17 euro BTW over betalen. Ik heb daarover gebeld en gemaild zoals mij geadviseerd werd. Helaas is TNT.com zo onbeschoft (het is gelezen want ik heb leesbevestiging aangezet) dat zij niet op mijn verzoek om dit te controleren en de juiste factuur te sturen hebben gereageerd. Zij sturen wel een herinnering. Wederom gebeld en de dame aan de telefoon vertlede mij dat ik ook BTW over de verzendkosten moest betalen. Die verzendkosten waren (door haar) omgerekend ongeveer 8 euro. Totaal aan BTW minder dan 3 euro. Dus weer gemaild en wederom geen reactie vanuit TNT.com (verschillende afdelingen). Nu uit pure ergernis en geen zin hebben in opslagen maar betaald. TNT.com steelt van mij en verschuilt zich achter emailadressen want de medewerkers van het klant contact centrum moeten het voor hen opvangen. Als ik andere verzendopties heb ga ik NOOIT meer gebruik maken van TNT.com of FedEx (TNT is nu FedEx)

9. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechter kan een bezorgdienst eigenlijk…

Slechter kan een bezorgdienst eigenlijk niet zijn. Er wordt geen relevante informatie verstrekt, bezorgdatum en bezorgtijd blijven onbekend. Iedere dag op bezorger gewacht, maar is niet langsgeweest. Echter wel iedere dag een update die beweert dat bezorger langs zou zijn geweest, ontvanger niet thuis was en er bericht is achter gelaten. Dit is gewoon onzin, er is niemand geweest, geen bericht achter gelaten en ik wacht nu al drie volle dagen op een kostbaar pakket. TNT geeft geen thuis met hun chatbots en onbereikbare telefoonnummer.

Update: na bijna drie weken mailen, wachten bij de voordeur en bellen, is het pakket gearriveerd. Tip: chatbot aan de lijn blijven vragen om een medewerker, veel geduld hebben en dan een krijg je een persoon aan de telefoon. Niet dat diegene iets kan doen (medelijden met jullie werknemers!), maar toch beter dan een chatbot.

20. desember 2023

NOT serious company

even through the all detail and phonenumbers they are not able to contact me or even ring the bell at the door.
First try of delivery was anounced, they will deliver it before 18 o´clock. Couriere came around 11 when i have been at work. It was understandable so i just managed another date of delivery for next day. In the formular i put my work number, also my private number and also number of my girlfriend. again i received they will deliver it before 18 o´clock. again they tryied to deliver it 10:46 when the courier did not call on any of the numbers did not ring the bell at the door just left the paper that we have not been at home and he left. After long conversation with customer service, did not help me they explained me that i suppose to be at home whole day and just told me, that it is my fold and tried to convice me that courier was talking with someone and the unknown person told him, that we are not at home but we were!

Any other time i will not order anything through this company anymore and totally do not recomend this company to anyone!!

22. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is volkomen belachelijk dat ik al…

Het is volkomen belachelijk dat ik al een jaar aan het mailen ben, om de invoerkosten die de douane terug had betaald aan TNT, doorgestuurd te krijgen naar mijzelf.

Doe geen zaken met deze bedrijf. Stelletje oplichters zijn het. Ik snap niet hoe dit in Nederland nog kan.

10. desember 2023

Horrible service

Horrible service. The package to be delivered in Ede keeps not showing up, they don’t even try and find the right place and on their website all options to complain or get in touch with someone or reach customer service do not actually work. Worst service of all options out there.

11. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een slecht bedrijf is tnt post ,doe…

Wat een slecht bedrijf is tnt post ,doe donderdag kaart op de post, persoon is maandag jarig , maar nee hoor geen kaart onvangen dus weggegooid geld en hier wordt je niet vrolijk van de bezorgers doe maar wat hunhet beste uit komt, de prijzen om hoogwaardige klantgericht daar doen ze niet aan daar om beter geen kaart meer sturen balen,!!!!!!!

21. august 2023

Weer de post niet gekregen!🤬

Weer de post niet gekregen!🤬
Waardeloos ziek bedrijf geworden!🤕
Fijn die vrijemarktwerking, bedankt D66 voor het slopen van de maatschappij!🤑

Ps, neem vooral een post app dan weet je precies welke post niet in je brievenbus komt!🤪

18. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor de zoveelste keer niet op het…

Voor de zoveelste keer niet op het juiste adres bezorgt. Gebeld met teen niet goed Ned. Sprekende vrouw die me heeeel lang in de wacht zet en uiteindelijk door haar gebrekkige Nederlands niet snapt waarom ik bel en niks voor me kan doen. Je kan toch de chauffeur traceren en hierop aanspreken want het is waarschijnlijk altijd dezelfde...drama

27. juli 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Avoid at all cost. This is to companies shipping any form of product

Everyone! Stop doing business with this incompetent crap company. Do it through any other shipping company. Avoid avoid avoid!

I ordered a Secretlab desk which comes in 2 boxes from Poland to my address in The Netherlands. Box 1 of 2 is delivered without problems but damage to the box.
Box 2 got left behind in Germany and was then shipped to Turkmenistan of all places. Then went back to Germany and then The Netherlands. There they screwed up again when they transferred it to the wrong part of the country. Now my weekend is ruined without a complete desk to put together.

They screwed up at least twice. Now I have zero faith in them getting this right any time soon. I just have to wonder in what state that second box is going to be in.

As a delivery company you would come to expect some level of competence from these people. But no. They fail on a basic level.

My advice is that any company that ships anything to avoid FedEX/TNT at all cost.
In my eyes they have lost the right to exist as a company and should cease all operations and shut down permanently.

I have no need for hollow apologies from them like they did on the Phone.

On top of that, they do not deliver on Saturday or Sunday. FedEx/TNT sucks on all levels.

21. juli 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na 20 dagen wachten voor iets wat je in 1,5 uur rijdt retour afzender.

Wat een verschikkelijk bedrijf. Ik wacht sinds 20 juni op een pakje, verzending en aankomst binnen Nederland.

Ze laten niet achter bij de buren of een andere aangewezen plek. Bezorgen niet in het weekend. Bij afwezigheid gaat het pakje meteen naar Ridderkerk waar het weer dagen blijft liggen. Ben ik de enige klant die werkt??

Telefoonnummer is een computer. Eén keer een tijdstip door kunnen geven, heel de dag thuis gewacht, kwamen ze niet. Volgende dag blijkbaar geweest zonder bericht. Er was niemand thuis. Geen briefje in de bus of aankondiging per mail, ik heb het zelf opgemerkt toen ik track and trace checkte.

Pakje was weer meteen terug naar Ridderkerk waar het blijkbaar een week uit moet rusten.

Inmiddels is het 10 juli! Vanmorgen weer gebeld, niet verder geholpen door de computer. Zie net op de site dat het pakje "return to sender" is "as agreed". With whom??

Voor een outfit van ruim 600 euro mag je wel betere service verwachten.

10. juli 2023

BETER GEEN TNT!

Dit bedrijf, of beter nog: de mensen die beweren dat ze er werken, maakt absoluut niet waar wat ze toezeggen en verschuilen zich achter slechte smoesjes zoals files en hun algemene voorwaarden. Soms zal er wel eens sprake zijn van overmacht maar verwacht geen extra inspanning van ze om de schade binnen de perken te houden. Wees verstandig en kies een ander als je op afspraken wilt kunnen vertrouwen.

30. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik geef 1 ster omdat je geen 0 kunt…

Ik geef 1 ster omdat je geen 0 kunt geven.
Goederen besteld in Italië die het magazijn op 16 juni hebben verlaten.
Op vrijdag de 23e probeerden ze zonder waarschuwing te bevallen en was er niemand thuis.
Ik heb de nieuwe bezorging gepland voor maandag 26, ze gaven de bezorgtijd voor 18.00 uur.
Ik wachtte van 8.00 uur tot 18.00 uur en niemand kwam zonder zelfs maar op de hoogte te stellen. Telefonisch niet bereikbaar, slechte service. Nooit meer

26. juni 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv