Ik vond het spannend een grote bestelling te plaatsen waarbij ik wist dat ik bijna alles zou terugsturen, maar omdat fysieke schoenenwinkels zelden passende schoenen hebben, was het nodig. Het hele pr... Vis mer
Se hva andre synes
Leveringen snel + Artikel retour moeten sturen,maar had reeds be bestelnummer en dergelijke weggegooid. Telefonisch contact gehad met Wouter. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Dit maakt, voor mij... Vis mer
Misschien een beetje risico nemen en iets meer voorraad nemen ipv pas havaianas bij de fabrikant bestellen nadat een bestelling is gedaan, klanten moeten dan dus 2 weken wachten.. mijn laatste keer i... Vis mer
Was in een oogwenk besteld op een overzichtelijke site, met ook andere aantrekkelijke producten. De bestelde schoenen waren identiek aan de schoenen die ik reeds bezat, maar dan veel prettiger geprijs... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Skobutikk
- også i
- Klesbutikk
Om Schoenfashion
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schoenfashion is een bijzondere online schoenenwinkel. Bij ons vindt een enorm aanbod slippers, sandalen, regenlaarzen, clogs en pantoffels. Wij kiezen uitsluitend voor bijzondere merken met een eigen karakter. Zo vindt u bij ons regenlaarzen van onder andere Aigle, Le Chameau en Bergstein, slipppers van Havaianas en Ipanema, en sandalen van FitFlop en Birkenstock.
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- schoenfashion.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goedkoper en nette bezorging
De klompjes waren goedkoper dan bij andere verkopers. Nette levering en op tijd. Product was ook goed verpakt. Erg blij mee met de klompjes!
Producten netjes verpakt en snelle…
Producten netjes verpakt en snelle levering ondanks de feestdagen tussendoor. Blij mee!
Hele snelle verzending en retour ook…
Hele snelle verzending en retour ook fijn dat het zo gemakkelijk gaat.
Ik draag vaak ecco sandalen deze lopen…
Ik draag vaak ecco sandalen deze lopen altijd fijn gaan lang mee. Deze site heeft veel keuze
Helaas was het de smalle variant van…
Helaas was het de smalle variant van Birkenstock en niet de standaard breedte. Hierdoor pasten hij niet en is retour gekomen. Vermeld dit erbij scheelt weer retourkosten.
Vlugge levering en perfect verpakt 👍
Had 2 bestellingen geplaatst.
Had 2 bestellingen geplaatst.
De 1e kwam snel,alleen de 2e duurde langer.Kreeg wel een mail dat het wat langer duurde ivm voorraad.
Goede communicatie.
Etrias is een betrouwbaar bedrijf!
Schoenen Fashion
Sandalen gekocht bij Schoen Fashion een prima webshop vrijdag besteld zaterdag geleverd
Ik heb goede ervaring met…
Ik heb goede ervaring met Schoenfashion. Alles was netjes en op tijd
Goede webshop makkelijk bestellen en…
Goede webshop makkelijk bestellen en levering de volgende dag
Snelle levering, veel prijsverschil
Snelle levering. Helaas een groot prijsverschil tussen 2 maten sandalen.
Tijdens het bestellen is dit niet opgevallen maar achteraf op de factuur wel.
Helaas kan dit prijsverschil niet aangepast worden.
De kleinere maat is €20 duurder dan de maar groter helaas
snelle levering en goede prijs
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.