Se hva andre synes
Hele mooie winkel Geweldig personeel heel goed geholpen Klant is een KLANT en geen nummer Voor electronica wordt EPBeerepoot de vaste winkel
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, op een prettige en betrokken manier. In winkels wordt vaak hulp aangeboden waarbij je merkt dat dit vooral verkoopgericht is, maar hier voelt dat... Vis mer
Ep zijlstra Geweldige service. Ze houden zich aan hun afspraken. Vriendelijke monteurs en kundig . Goede installatie en geen addertjes onder het gras. Echt een aanrader Dank jullie wel
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit. klantvriendelijkheid hoog in het vaandel
Daar waar de klant een klant is en geen nummer
Hele mooie winkel
Geweldig personeel heel goed geholpen
Klant is een KLANT en geen nummer
Voor electronica wordt EPBeerepoot de vaste winkel
Fijne service
Fijne service. Netjes gemonteerd. Blij mee.
Mensen koop geen wasmachine van hier of…
Mensen koop geen wasmachine van hier of bij andere webshop van inventum 2 keer nieuwe wasmachine gehad in paar maanden de tijd is de 2 wasmachine ook defect geraakt om dat het fabriek fout is EP en Inventum weigert om mij wasmachine te te retourneren of te laten maken dus ik koop hier geen wasmachine Dit is een waarschuwing dus niet kopen
Status van beschikbaarheid product niet actueel in deze Webshop
Leuke TV (LG G5) besteld voor het weekend na lang gespaard te hebben. Krijg een telefoontje van de zaak dat ze het product niet op voorraad hebben en dat ze voor een leuk bod het showroom model kunnen toesturen of voor een "geweldig scherpe prijs" het nieuw model voor 2500 euro kunnen aanbieden die niet alleen significant duurder is, maar ook niet eens het goedkoopste aanbod. (2399 bij de bol.com). Nergens op de site was ook maar iets vermeld over de beschikbaarheid van de TV.
Fouten maken gebeurt iedereen, maar ik zie niet hoe je de situatie beter maakt door een significant duurder product aan te bieden. Ik kan het weekend tegemoet zonder TV, wachtend totdat het geld teruggestuurd is op de rekening. Geen aanrader.
Vriendelijke en gewaardeerde adviezen
Vriendelijke en gewaardeerde adviezen
Goede after sales service
Duidelijk en eerlijk.
Uitleg over het te aanschaffen artikel was duidelijk en eerlijk. Daardoor gelijk wel een gevoel wat vertrouwen geeft.
Hele goed ervaring
Hele goed ervaring, alles opgeruimd en schoongemaakt voor vertrek,echter niet voordat ik een duidelijke uitleg kreeg hoe het kooktoestel te gebruiken en te onderhouden.Een dikke pluim voor de monteurd
vlotte bediening
vlotte bediening, goed advies, alles netjes ingepakt.
Ben weer super geholpen zoals altijd…
Ben weer super geholpen zoals altijd paar maanden terug een LG G5 oled 83 inch gekocht en heb nu een upgrade gedaan voor de mencave een LG G6 Oled 48 inch Ben er blij mee ben al jaren klant en de service is altijd goed blijf zo bezig Epbeerepoot Hoorn
Garantie
Deze week was ik met voor een storing aan mijn kookplaat in de EP Elburg. Wat is het fantastisch om te merken dat je hier geholpen wordt op een manier dat jouw belang voorop staat. Altijd wordt er met je meegedacht. Ik raad dus echt iedereen aan om lokaal te kopen. Mijn probleem is snel en naar tevredenheid opgelost. Henrie Nuis
Zeer tevreden
Snelle levering. Goed advies gegeven, en serieus personeel. Nam de tijd om de kastje nauwkeurig af te stellen.
Wij zijn al lang klant van EP Gruijters…
Wij zijn al lang klant van EP Gruijters en ook over de laatste levering - een nieuwe TV - waren we weer zeer tevreden. Vooral de montage van de TV in een bestaand TV meubel was uitzonderlijk.
Goed geluisterd naar mijn wensen en…
Goed geluisterd naar mijn wensen en snel het gevraagde artikel besteld.
Zelfs op mijn verzoek thuisbezorgd,terwijl het om een stofzuiger ging.
Goede snelle service en kennis van zaken
Prima ervaring
Prima ervaring. Binnen een dag stond onze nieuwe koelkast op de plek. Bezorgd en geleverd door EP Electropan. Fijn personeel en topzaak!
Ep zijlstra
Ep zijlstra
Geweldige service.
Ze houden zich aan hun afspraken.
Vriendelijke monteurs en kundig .
Goede installatie en geen addertjes onder het gras.
Echt een aanrader
Dank jullie wel
Snelle reparatie wasmachine.
Het was heel bijzonder. Je hebt een wasmachine, die het niet meer goed doet. Binnen een half uur na het telefoontje een monteur op de stoep en na nog een half uur een goed werkende wasmachine!
Softijs maschine besteld en top advies…
Softijs maschine besteld en top advies gekregen van linda over verschilende opties en we kozen voor een tefal softijs maschine wat een zeer goede keuze was met div mogelijkheden ik koop alle witgoed ed bij deze winkel goede en snelle service en lekker dicht bij dus ik koop bij de lokale ondememers
Keurig alles volgens afspraak
Keurig alles volgens afspraak. Prima!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.