Ik vond het spannend een grote bestelling te plaatsen waarbij ik wist dat ik bijna alles zou terugsturen, maar omdat fysieke schoenenwinkels zelden passende schoenen hebben, was het nodig. Het hele pr... Vis mer
Se hva andre synes
Leveringen snel + Artikel retour moeten sturen,maar had reeds be bestelnummer en dergelijke weggegooid. Telefonisch contact gehad met Wouter. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Dit maakt, voor mij... Vis mer
Misschien een beetje risico nemen en iets meer voorraad nemen ipv pas havaianas bij de fabrikant bestellen nadat een bestelling is gedaan, klanten moeten dan dus 2 weken wachten.. mijn laatste keer i... Vis mer
Was in een oogwenk besteld op een overzichtelijke site, met ook andere aantrekkelijke producten. De bestelde schoenen waren identiek aan de schoenen die ik reeds bezat, maar dan veel prettiger geprijs... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Skobutikk
- også i
- Klesbutikk
Om Schoenfashion
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schoenfashion is een bijzondere online schoenenwinkel. Bij ons vindt een enorm aanbod slippers, sandalen, regenlaarzen, clogs en pantoffels. Wij kiezen uitsluitend voor bijzondere merken met een eigen karakter. Zo vindt u bij ons regenlaarzen van onder andere Aigle, Le Chameau en Bergstein, slipppers van Havaianas en Ipanema, en sandalen van FitFlop en Birkenstock.
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- schoenfashion.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het hele proces ging soepel en was…
Het hele proces ging soepel en was duidelijk.
Bezorging was snel en product was ook heel goed.
Erg tevreden over product en communicatie met medewerkers
Erg tevreden over product en over communicatie met medewerkers
De bestelling en de levering verliepen…
De bestelling en de levering verliepen soepel en snel.
Mooie producten, maar het verzendproces kan beter
Mooie producten. 4 sterren ipv 5, omdat 1 van mijn producten niet op voorraad was en ik er pas nadat ik ging kijken waar mijn bestelling bleef zag dat ik kon kiezen voor de optie om de artikelen die wel op voorraad zijn alvast te laten versturen. Omdat ik dat eerder niet wist en ik ervanuit was gegaan dat mijn slippers op een maandag zouden worden verzonden (wat eerder werd aangegeven op de site) en ik 1 paar woensdagochtend vroeg nodig had ben ik op dinsdag gaan kijken hoelaat mijn bestelling zou worden bezorgd. Toen pas kwam ik erachter dat alles werd vastgehouden in afwachting van mijn keuze om alvast een deel op te sturen of te wachten totdat alles in het magazijn zou zijn (bij niks doen wordt alles pas opgestuurd als alle artikelen compleet zijn). Hier heb ik toen voor gekozen. De voorradige artikelen werden toen wel snel verzonden, maar voor mij was dat niet meer op tijd. Beter zou zijn als je hier van tevoren een apart bericht voor zou krijgen of in het onderwerp van de bevestiging bijv 'let op dit vereist een actie'.
Correcte vlugge levering
Snelle bezorging en duidelijke website
Snelle bezorging en duidelijke website, nette prijzen.
De site is overzichtelijk en ik kon het…
De site is overzichtelijk en ik kon het product dat ik zocht snel vinden. Ik bestelde het in de middag en de volgende dag werd het bezorgd. Super service!
Besteld en de volgende dag in huis!
Disnel en goed
Dit was een super goede ervaring, snel en keurig geleverd en goede informatie vooraf.
Nadat ik het aanbod had gezien heb ik…
Nadat ik het aanbod had gezien heb ik de schoenen besteld en zijn reeds de volgende dag afgeleverd.
daardoor een goede ervaring met Schoenfashion
Slippers zaten in eerste instantie…
Slippers zaten in eerste instantie lekker maar bij de rechter grote teen kwam een irritatie bij het lopen, jammer want in principe zitten ze lekker.
Zeer tevreden over de snelle,correcte…
Zeer tevreden over de snelle,correcte en goed verpakte verzending!
Alles zeker naar wens!
Fijne site, fijn bedrijf
Goede prijs
Fijne duidelijke site
Volgende keer zeker weer
Aanbevelingsreview!
Mijn super geprijsde, prachtige Sebagoloafers, zijn heel snel geleverd!
Schoenen pasten niet…
Schoenen pasten niet…; jammer. Contact met klantenservice was perfect; kon ze snel retourneren.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.