Fikk god hjelp når jeg skulle bytte tv kanaler. Fikk gjort det det. Så ringde hin tilbake å sa det gikk litt fort. Så fikk jeg tilbud på ulike kanalpakker Veldig fornøyd
Vi har tidvis stora problem med att det laggar. Det började i samband med fotbolls VM, så först trodde vi att det hade med direktsändningen att göra, men det laggar på samtliga kanaler.
Rask og hyggelig kundeservice for å komme igang med Sappa. Rimelige priser og bra tilgjengelighet ved behov for hjelp.
Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.
Falkenbergsgatan 3, 412 85, Göteborg, Sverige
Dyrt. Dårlig. Fakturaer kommer ikke. Kundeservice er helt fraværende.
Får ikke engang kontakt for å si opp abonnementet.

Svar fra Sappa
Frekventa avbrott utan att det uppdateras på hemsidan, man framförallt att Internet går ner väldigt ofta

Svar fra Sappa
Synes det er altfor dyrt

Svar fra Sappa
Enkelt og greit å koble opp bredbåndet med god hjelp fra Sappa. Bra pris!

Svar fra Sappa
Har ökat bandbredden men har lika skitdålig uppkoppling som innan.

Svar fra Sappa
Att man kan ringa och prata med en peron.
Att man får hjälp med det man ber om.

Svar fra Sappa
Det tok altfor lang tid før dere klarte å løse problemet med å få på nettet igjen etter at dere hadde skrudd det av fordi jeg hadde betalt for sent en gang. Over en måned var vi uten nett, til og med i sommerferien da vi hadde mest bruk for det.
Prøv igjen å ta kontakt med banken, Westra Wermland Sparbank, for å se om det er mulig å få til autobetaling selv om en har norsk personnummer.

Svar fra Sappa
Går inte att nå supporten utan att fastna i en infinityloop av frågor

Svar fra Sappa
Pålitelig bredband. Enkelt å være kunde.