Se hva andre synes

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Riktigt bedrövlig kundtjänst

Riktigt bedrövlig kundtjänst. Jag vill lämna in ett klagomål skriftligen via brev eftersom jag har dokument som bekräftar vad som har skett men Boxer vägrar att lämna ut sin adress. Jag tar det ett steg högre eftersom Boxers sätt att bete sig saknar motstycke. Jag skickar istället in mitt klagomål till de som äger Boxer, dvs Tele2 eftersom deras adress finns utsatt.

16. april 2026

Otroligt rörigt företag

Otroligt rörigt företag. De har gett mig 3 olika kundnummer. Bara en sådan sak är löjeväckande. När jag bytte kanalpaket slarvade de bort kopplingen till Viaplay, som jag - tyvärr - betalar via Boxer. Ingen verkar veta hur jag ska få tillbaka det. Jag har ringt Boxer 2 gånger och kontaktat Viaplay 3 gånger om samma sak. Det antingen saknas koppling eller också ligger det redan ett abonnemang på min mail, säger de. Hur komplext som helst tydligen.
Det går heller inte att göra adressändring på mail, utan man måste sitta i telefonkö en timme för det. Jag lät bli, men då skapar de en massa nya kundnummer för varje beställning. Varför logga in med bank-id om de tror att jag är en ny person varje gång? Personnummer är unika. Det kanske de ska lära ut till sin personal.

10. april 2026

Ska vara 0/5

Ska vara 0/5. Ringer kundservice flertalet gånger och ber om hjälp/vägledning hur man går tillväga att byta autogiro från ett konto till ett annat. Får i princip endast svaret att det får man lösa på egen hand. Jag tänker att jag gör det och sedan några veckor senare har autogirot inte debiterats och resultatet är en påminnelseavgift.

Under ett av dessa samtal också sitter hon på andra sidan luran och försöker få in mig på att byta abonnemang till Tele2 istället eftersom det är billigare. Vad bra tänker jag! Men TJUGO minuter senare kommer hon tillbaka och säger "Sorry, jag ser att du har bindningstid hos Boxer så jag kan inte hjälpa dig tyvärr.".

Om jag hade fått göra om allt hade jag inte bundit mig hos Boxer. Urusel kundservice hittills.

8. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Boxer

Jag tycker Boxer Tv streaming , kundservice är hur bra som helst.
Jag har under mina 4 år aldrig haft något problem med Boxer eller kundservicen

28. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hade det funnits 0 stjärnor så hade jag…

Hade det funnits 0 stjärnor så hade jag gett det. Tog ett nykundserbjudande på ett abonnemang som skulle starta 1 februari. Tv-hubben skulle komma 7 dagar innan abonnemangsstarten och är fortfarande inte utskickad. Katastrof. 17 dagar försent......inte klokt ju. Rekommenderar inte detta företag.

10. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Köpte bredband från dem men det…

Köpte bredband från dem men det fungerar Inte. De har inte kopplat på det trots att det skulle ske igår! Supporten svarar inte efter 1h i kö. Blir förbannad alltså, har betalat för ett fungerande internet men får inget!

5. februar 2026

Oseriöst företag

Oseriöst företag!
Försökt säga upp mitt abonnemang två gånger på hemsidan under en 1-veckasperiod. Båda gångarna möts jag av ”sidan kan inte hittas”. Galet att man ska tvingas ringa in till kundtjänst

4. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vägrar säga upp mitt abonnemang

Försöker säga upp mitt abonnemang på det sätt som passar mig (i enlighet med mina rättigheter som konsument). I mitt fall passar det bäst att säga upp vi nätet men när jag loggar in så finns inte sidan med ett formulär som Boxer hänvisar till via länk. Därefter mailar jag deras kundtjänst som ber mig att ringa in med hänvisning till GDPR. GDPR är till för att skydda konsumenten och inte verksamhetsutövaren och det är inte en personuppgift jag försöker begära ut. Boxer använder gör ett mycket dåligt försök att hindra min uppsägning vilket jag tycker är avskyvärt. Då jag påpekar att GDPR inte kan hindra min uppsägning så slutar Boxer att svara på mina mail trots upprepade påminnelser.

20. januar 2026

Inkompetent och arrogant

Jag skulle beställa TV genom fiber åt min gamla mamma. Jag förklarade för säljaren att vi behövde en TV-box med ingång för nätverkskabel och det skulle vi få. Men nej, de skickade fel TV-box. Jag ringde dem och fick då veta att de av vissa skäl inte kunde skicka en sån TV-box, utan vi skulle få annullera beställningen. De kunde då inte maila mig retursedeln för boxen utan den går i brev till min mamma, så jag kommer då totalt att få köra sammanlagt 12 mil i onödan p g a deras felhantering/inkompetens. När jag sa till dem att jag tyckte att det detta var dåligt skött av dem sa deras representant att hon inte kunde hålla med mig. Om jag inte hade fått detta avslutande, arroganta bemötande hade jag inte brytt mig om att skriva denna recension, trots all tid och de pengar jag har lagt på detta i onödan till följd av deras misstag. Men jag tycker nu att det känns viktigt att folk får veta vad man kan förvänta sig av Boxer/Tele2.

21. januar 2026

Extremt dåliga!

Extremt dåliga!

Ringde för att jag upplevde bredbandet svajigt och dyrt, fick som svar att jag 1/2 skulle få en höjning på dryga 200:- utan utskickad info om den , Jag valde att säga upp bredbandet, fick då en saftig slutfaktura. rekommenderas inte. Välj något annat.

20. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Under en veckas tid försökt komma i…

Under en veckas tid försökt komma i kontakt med kundservice för att ändra abonnemangsform, kanaler och bindningstid. Supporten ha en urusel servicenivå med långa väntetider och svårt komma igenom med ändringar! På min sida ska det gå ändra kanalutbud men då hänvisas man in till telefonsupport som inte svarar

19. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Varför kan man inte skriva NOLL!

Varför kan man inte skriva NOLL!
Sämsta upplevelsen någonsin, tar ett abonnemang bas-tv den 3/1. Leverans av mini-hub skall ske efter 1-3 arbetsdagar. Nu 13 dagar senare fortfarande ingen hub. Deras support och tid att svara rena skämtet. Hänvisar till kontaktformulär och skickar in, då meddelar man att det går inte svara via detta formulär "en säker hantering kan vi inte behandla ärenden som innehåller kunduppgifter" och ändå ber de om kunduppgifter i formuläret. Vilket ytterst dåligt företag!

16. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kundservice som aktivt försvårar uppsägning

Boxer har ett kundbemötande som är under all kritik.

Deras e-postadress finns inte ens angiven på deras webbplats. Istället hänvisas man till deras chatbot. När man följer den vägen och försöker få hjälp där, blir svaret från chatboten kort och gott:
”Ring kundtjänst.” Goddag yxskaft.

När man trots detta lyckas få fram en e-postadress och skickar mejl till kundservice, svarar Boxer från ett ”no-reply”-konto, vilket gör det omöjligt att fortsätta konversationen. Vill man svara måste man börja om från början med ett nytt mejl. Även då är standardsvaret att man ska ringa.

Detta upplevs som ett medvetet sätt att försvåra uppsägning och undvika skriftlig dokumentation. Att ett bolag år 2025 inte accepterar uppsägning via e-post och istället försöker tvinga kunder till telefonsamtal är helt oacceptabelt.

Jag har nu sagt upp mitt abonnemang skriftligen och kommer att använda mejlkorrespondensen som bevis om det uppstår en tvist.

Rekommenderar INTE Boxer till någon som värdesätter transparens, respekt eller modern kundservice.

15. januar 2026

Boxer är sämst

Precis som alla andra skriver - Boxer är ett skämt och har urusel service. De vägrar ta emot frågor, uppsägning eller bestridande av deras felaktigt utskickade fakturor via mail (även fast de inte har rätt att neka skriftligt mottagande av uppsägning så skickar de idiotiska automatsvar på alla mail).

Rekommenderar ingen att skaffa boxer pga sämsta servicen i hela branschen.

15. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ring inte deras kundtjänst!

De borde få en nolla i betyg. en 1a är ett skämt.

Först en uppmaning. Ring inte till deras kundtjänst! De har ingen rätt att kräva att du ska ringa. Har du mailat in din uppsägning av ett avtal så är det lagligt uppsagt.
Anmäl dem till konsumentverket!

Skickar de fakturor(för tjänster efter ev uppsägningstid) så betala INTE! bestrid fakturan skriftligt, per email är OK.
Skickar de till Inkasso så bestrid. Skickar de till kronofogden så bestrid, skickar de till tingsrätten skickar du in din mailkonversation med dem och de förlorar direkt.
Ge inte skurkarna en krona eller en minut extra av din tid i deras jäkla telefonkö!

7. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tro inte att det ska vara lätt att säga…

Tro inte att det ska vara lätt att säga upp avtal. Även om de säger att det står på hemsidan att man kan göra det via mail. Knappen på avtals sidan under dina sidor som är för att säga upp abonnemanget fungerar inte utan man kommer till "404 sidan finns inte". De tvingar en att ringa in och sitta i över 40 minuter för att komma fram till en anställd som inte kan svara på någon fråga om varför det inte går att avsluta via mail, som det står på deras hemsida. Utan han menar att man måste göra det till mailsupporten som man komiskt nog ska maila för att komma fram till. Hatten av till den stackare som fick ta allt detta men vilket Fruktansvärt dåligt företag som inte värnar om att behålla eller få tillbaka sina kunder genom att underlätta med att kunna maila in sina uppsägning.
Nej det kommer aldrig mer bli detta företaget och kommer inte att rekommendera detta till någon jag känner.

7. januar 2026

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv