Santafixie Anmeldelser

1,9

They sent me incomplete order, took AGES to provide me with return label, return was delivered to them on September 25th at 9:58 and they refuse to issue my refund. No order, no money = scammers.

Peccato non si possano mettere zero stelle. Servizio imbarazzante e gestito da truffatori. Gente del genere non deve essere libera di avere negozi online. Dopo un mese dall'ordine, ancora non av... Vis mer

Begin JULI 2026 buitenbandjes en binnenbandjes besteld en betaald voor racefiets. Santafixie belooft van alles op te sturen: nog even geduld, is onverwacht niet op voorraad, het ligt het klaar en w... Vis mer

Bought last year did route within 4,5 days den haag berlijn 861 km 5 starz exchanged chain (extra 25 kg supplies ) , pedals and tyres to 2.8 width gonna go on 28/04/2025 to cape town RPA from Netherla... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Kopen fixie fiets in Nederlands. Grootste aanbod in fixed gear fietsen, onderdelen en accessoires. Snelle levering en gratis verzending van je fiets. Bekijk hier de hele collectie fixies!

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

78 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Commande non reçue

Bonjour, commande effectuée le 10 septembre 2024 le 17 septembre toujours aucune nouvelle de ma commande qui a pourtant bien été prélevé sur le suivi les articles non même pas quitté l'entrepôt, aucune réponse au mail de demande d'information. Une arnaque

17. september 2024

Horrible customer “service”

I recieved a bike of which the crank arm was damaged. I didn’t see this issue so I went for a first spin. After 2 km the pedal broke because of the damaged crank arm. I contacted Santafixie with this issue and they simply told me that it was my fault and I needed to buy a new crank arm. Horrible customer “service”.

12. september 2024

Bestelling geplaatst en betaald maar…

Bestelling geplaatst en betaald maar geen bevestiging ontvangen. Weet geen ordernummer en hoop dat mijn banden uiteindelijk geleverd zullen worden. Ik heb een mail gestuurd maar het mailadres werkt niet. Nog even een update op 25-09-2024. Vandaag is alsnog ales geleverd met GLS waarvan ik ook door deze op de hoogte werd gesteld

5. september 2024

One of a kind!

Great collection of parts and accessories in all price ranges. Nice instruction videos as well.
Order was shipped fast and communication clear.
Really one of a kind bike/fixed gear shop!

20. august 2024

Bestelling geplaatst op 9/7/2024 service dikke nul

Bestelling geplaatst op 9/7/2024. 4 tot 5 werkdagen levertijd volgens de website. 31/7/2024 uiteindelijk toch alles aangekomen. 2 zaken waren bedoeld als verjaardagscadeau voor 22/7. Die heb ik dus niet kunnen afgeven. Waarvoor dank. Meerdere mails verstuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef en hoe het kwam dat dit zo lang duurde, waarop ik geen enkel antwoord gekregen heb. Ze zijn niet te bereiken voor tekst of uitleg. Dus voor service een dikke nul ! Enige reactie zou hier wel op zijn plaats zijn.

1. august 2024

Muy satisfecha

Precio calidad accesible, muy satisfecha, envío rápido, recomiendo 🤗😊

19. juli 2024
Logoen til Santafixie

Svar fra Santafixie

Muchas gracias por tus comentarios. ¡Nos alegra mucho saber que estás satisfech@ con tu compra!

¡Esperamos verte pronto de nuevo :)!

Saludos,

Grauenvoller Support.

Grauenvoller Support.
ICh habe Straps und Pedalen bestellt.
Bei den Straps hat es sich um zwei linke gehandelt. Dies ist mir erst bei der Montage aufgefallen. Deshalbh wollten sie diese nicht zurücknehmen obwohl es ein Fehlerhafter Artikel war.

22. mai 2024

Jammer..

besteld > bevestigingsmail ontvangen > van de aardbodem verdwenen.

Mailen met klachten/vragen over een status up-date heeft geen enkele zin, hier wordt precies niks mee gedaan.

ruim 300 piek naar achter en voor alsnog (ruim 3 weken later) niks ontvangen!

Koop je spullen liever ergens anders.

3. juli 2024

Todo bien

Todo bien! Envío rapido y producto perfect.

1. juli 2024
Logoen til Santafixie

Svar fra Santafixie

Estimado Cliente,

Muchas gracias por tus comentarios. ¡Estamos muy felices de saber que estás satisfecho con tu compra!

Esperamos verte de nuevo pronto :)

Saludos cordiales,