I am quite happy with your services! However, what I have seen is different from some other companies, there are no offers for us that we are your customers. Also, sometimes you don't get discounts, n... Vis mer
Πιο σταθερή συσκευή, μεγαλύτερη διάρκεια, πιο μεστή γεύση, υπέροχο χρώμα!!! Θα ήταν υπέροχη μια προωθητική ενέργεια όπως στην αρχή ,όπως αγορά 5 πακέτων και δωρεάν συσκευή η με τα εσωκλειόμενα χαρτ... Vis mer
delivering before a X day is, it so bad habit, but waiting is straggling as well
Η αποστολή ήταν πολύ γρήγορη, και η διαδικασία πολύ εύκολη. Η νέα συσκευή, εκτός από πιο κομψή και πιο εργονομική, έχει καλύτερο κάπνισμα από την παλαιότερη. Δεν σε "πιάνει" στο λαιμό. Ο καπνός κατ... Vis mer
Καλώς ήρθατε στο PULZE!
Η συσκευή PULZE και οι ράβδοι καπνού iD είναι σχεδιασμένα από τους δημιουργούς των Davidoff. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με πλούσια γεύση και λιγότερη μυρωδιά.
Το PULZE και το iD απευθύνονται σε ενήλικους καπνιστές που επιλέγουν να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού.

Το PULZE έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη γεύση, μεγαλύτερη απόλαυση και πιο πλούσια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. Συνοδεύεται από υψηλών προδιαγραφών τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, όπως:
• Βελτιωμένο Σύστημα Θέρμανσης & Αναβαθμισμένη Τεχνολογία AIRFLOW, για πιο πλούσια γεύση από την πρώτη μέχρι την τελευταία εισπνοή!
• Σχεδιασμός & Αίσθηση Ποιότητας με νέο σώμα Αλουμινίου και κυλιόμενο κάλυμμα
• Ευκολία στον καθαρισμό, με πιο εύκολη πρόσβαση στον θάλαμο θέρμανσης
• Αξιοπιστία στην λειτουργία και με νέα ατσάλινη ράβδο θέρμανσης!
• 25+ συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση προσφέροντας απολάυση χωρίς διαλείμματα
• Διάρκεια χρήσης iD 5', χωρίς μέτρημα εισπνοών
• Ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή
• Όλα σε μια συσκευή
• Πλούσια γεύση, Λιγότερη μυρωδιά!
• 2 Επίπεδα Θέρμανσης, Έντονη & Ήπια λειτουργία
• Κλείδωμα συσκευής
Γνωρίστε την Ομάδα Εξυπηρέτησης PULZE CareΈνας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να σας βοηθήσει κάθε στιγμή, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, μέσω τηλεφώνου στο 800 100 2001 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 211 10 65005 (από σταθερό ή κινητό με χρέωση που εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο), email ή Live Chat στο pulze.com
Η PULZE συσκευή έχει εγγύηση για 1 χρόνο. Για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση της συσκευής σας χωρίς περιορισμούς πρέπει να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής στο pulze.com
Συσκευή PULZE 3.0 ΑγοράBer kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Είμαι καταναλωτής εγώ και η γυναίκα μου 3 χρόνια προ δυο ημερών μου δώσατε τις καινούργιες συσκευές είμαι πολύ απογοητευμένος δεν έχετε κάνει καλή δουλειά η καύση είναι πολύ λιγότερη απο πριν και είναι λόγος να επιστρέψω παλι στο iqos

Svar fra PULZE Greece
Άψογη εξυπηρέτηση από όλους αλλά οι συσκευές βγάζουν συνεχώς προβλήματα έχω 4 και οι 2 υπολειτουργούν

Svar fra PULZE Greece
szybka dostawa tylko mogli by czesciej jakies promocje pale tez terre i ta firma wysłała mi gratis 5 paczek terrea czego pulse nie

Svar fra PULZE Greece
2 days for a self pick up order in Athens? Slow delivery service.

Svar fra PULZE Greece
Excellent smoking experience, as well as the best customer service EVER! Thank you!

Svar fra PULZE Greece
Πριν χρόνια τα χρησιμοποιουσα έως ότου κατάργησαν τη γεύση που αγόραζα. Τώρα επανήλθα ξανά γιατί Βρήκα καινούργια γεύση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη

Svar fra PULZE Greece
They said that will be same day delivery or next day delivery but unfortunately they delayed for 4-5 days

Svar fra PULZE Greece
Never received my order even when I spoke with customer service and told me they would call me back and informed me.
Nothing.
Update: one week has passed now, I get sms every day from delivery partner that my order is out for delivery, of course every day I see no order! And Of course I can’t reach them because they don’t send track number and apparently my orders number is deferent from couriers numbers! This is a joke really!
(Also I had never direct messages from puzzle, I don’t know what are you talking about, I still wait for your support team to call me and inform me as they told me 3 days ago)

Svar fra PULZE Greece
Απο τις καλύτερες εξυπηρετήσεις εκεί έξω. Το 4αρι αφορά καθαρά ότι το προϊόν που έχω αγοράσει παρουσιάζει ακόμα ένα μικρό θέμα.

Svar fra PULZE Greece
Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν καλά και κάποια άλλα όχι τόσο καλά. Η συσκευή για παράδειγμα θέλει δουλειά. Η εξυπηρέτηση θα πρέπει να είναι πιο ανθρωποκεντρική και να μην δίνει τόσο πολύ έμφαση στις διαδικασίες σας. Οι τιμές όμως και οι δυνατότητες είναι καλές.

Svar fra PULZE Greece
Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΔΕΜΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ